Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:Tu mi Polskich nazw nie trzeba na szczęście
Nie wiem czy już kiedyś tego nie miałam...
Szkoda że nie pamiętasz tej drugiej nazwy.., ale dziękuję.
Violet146 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Lubię_czekoladę wrote:Myślałam o Twojej buźce ostatnio, coś się poprawiło?
Jest taki podkład Lirene No Mask.. Jest mega lekki i delikatny.. Ale ja bym przykryła niedoskonałości najpierw korektorem, jeśli duże
Tu niestety nie mamy Lirene
Kochana trochę lepiej ale w okolicach ust- brody jeszcze cholerstwo nie chce odpuścić... A stosowała któraś z was Boujois Healthy mix lub max factor?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 13:05
-
Ok baby wiec zarządzam ten plan SMEP dla każdej na następny cykl. Co do supli to ja na pewno aspirynę będę brała (acard) od owu do końca tym razem. Testy pójdą w ruch no i conceive pkus bo go mam. Do tego prenatalne plus mag i chyba tyle. A i no Wiesiek jasą sprawa. Mojemu zaaplikuje multiwitaminy albo coś innego
Violet146, Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ok baby wiec zarządzam ten plan SMEP dla każdej na następny cykl. Co do supli to ja na pewno aspirynę będę brała (acard) od owu do końca tym razem. Testy pójdą w ruch no i conceive pkus bo go mam. Do tego prenatalne plus mag i chyba tyle. A i no Wiesiek jasą sprawa. Mojemu zaaplikuje multiwitaminy albo coś innego
Właśnie mi przypomnualas o wiesku - dzięki bo zapomniałam o nim
Kim87 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Helooouuuu
Ale tu smutasy harcują
Uważajcie bo pod choinką znajdzie się rózga a nie prezent
A tak poważnie. Pączuś mój!!! Bardzo mi przykroCóż mogę powiedzieć, tylko nadzieja i dobre nastawienie może nas uratować
W końcu się uda, a już po wprowadzeniu planu Kim, to już bankowo zaskoczy
Kimi świetny pomysłTy to jesteś super babka, zawsze znajdziesz jakiś plan B na pocieszenie, nie ma co się dołować
Czekoladka, a Ty jak widzę depczesz Kimi po piętach, jesteś koleją dobrą wróżką, zaklinaczką dołów, depresji okołomałpowych i innych tego typu świństwBejbe aj
juuu za to
AniaJesteś kochana, że tak mówisz
A co do rózgi:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3092fc7ec81f.jpgAniaŁ123, pola89 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Czekoladka będziesz miała jeszcze teraz monitoring czy jajo pękło?
Mam zrobić progesteron z krwi (wybieram się 28.12)
I to ma świadczyć o przebytej owulacji
W ogóle mi lekarz powiedział, że następne 2 czy 3 cykle mają wyglądać jak ten i mam polegać na moich objawach owulacyjnych, nie każe mi przychodzić na podgląd. Jeśli czuję taką potrzebę to jasne, zaprasza
Więc okaże się po badaniach ale wydaje mi się, że jajo pękło a nawet sobie dam rękę uciąć, że to czułam
Kim87, AniaŁ123, pola89 lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ok baby wiec zarządzam ten plan SMEP dla każdej na następny cykl. Co do supli to ja na pewno aspirynę będę brała (acard) od owu do końca tym razem. Testy pójdą w ruch no i conceive pkus bo go mam. Do tego prenatalne plus mag i chyba tyle. A i no Wiesiek jasą sprawa. Mojemu zaaplikuje multiwitaminy albo coś innego
Ok, więc ja wiesiek zakupię, do tego kwas foliowy, inofem i żel conceive plusJeszcze magnez tak? A magnez na co? A ten olej rybi czy coś takiego?
Czemu musisz brać acard? Masz problemy z serduchem? -
Lubię_czekoladę wrote:Anulcia a co tam u Ciebie słychać???
Ja ostatnio otwarłam produkcję wielkoskalową ciastek i pierniczkówwięc miałam wycięte z życia ostatnie 3 wieczory, ale wczoraj skończyłam. Dzisiaj czeka mnie nadal pieczenie, ale już ciasta więc szybko i ubieranie choinki, a jutro pierogi z suszonymi śliwkami i z makiem i sprzątanie, bo bałagan mam tragiczny. Na szczęście jutro już nie idę do pracy, więc cały dzień będę mogła poświęcić się życiowemu powołaniu każdej gospodyni, czyli kuchni
A co do spraw starankowych, to od 2-3 dni mam potop (hihi wiadomo jaki) staram się korzystać jak się da, tylko ten mój wiecznie przemęczony i wczoraj mi zasnął drańDzisiaj jeszcze będę go musiała przypilnować. Ale co tam słychać u mojego jaja, czy w ogóle jest, czy sobie pogrywa tego nie wiem, ale absolutnie się tym nie martwię
pola89, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie za 100 pkt
Jak czujecie owulację, to co się właściwie dzieje? Czy czujecie te jajniki itd, czy ogólnie też was łapie takie samopoczucie jak w 1dc, tzn jakiś brak energii, rozbicie?
Wczoraj tak się dziwnie czułam, właściwie to tak jak na początku @, a dzisiaj już ok. -
Lubię_czekoladę wrote:Ok, więc ja wiesiek zakupię, do tego kwas foliowy, inofem i żel conceive plus
Jeszcze magnez tak? A magnez na co? A ten olej rybi czy coś takiego?
Czemu musisz brać acard? Masz problemy z serduchem?Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny mam pytanie za 100 pkt
Jak czujecie owulację, to co się właściwie dzieje? Czy czujecie te jajniki itd, czy ogólnie też was łapie takie samopoczucie jak w 1dc, tzn jakiś brak energii, rozbicie?
Wczoraj tak się dziwnie czułam, właściwie to tak jak na początku @, a dzisiaj już ok.ból jajnika albo jednego albo drugiego. Jakby rozpychanie albo pęcherzyk który cię uwiera
-
Kim87 wrote:Revlon z tego.co się orientuje to colorstay ale jeszcze słyszałam super opinie na temat vichy. Zobacz może na ich stronie
Od czasu do czasu szaleje i kupuje sobie Guerlain albo Chanel ale tak to na co dzień colorstaypola89 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Helooouuuu
Ale tu smutasy harcują
Uważajcie bo pod choinką znajdzie się rózga a nie prezent
A tak poważnie. Pączuś mój!!! Bardzo mi przykroCóż mogę powiedzieć, tylko nadzieja i dobre nastawienie może nas uratować
W końcu się uda, a już po wprowadzeniu planu Kim, to już bankowo zaskoczy
Kimi świetny pomysłTy to jesteś super babka, zawsze znajdziesz jakiś plan B na pocieszenie, nie ma co się dołować
Czekoladka, a Ty jak widzę depczesz Kimi po piętach, jesteś koleją dobrą wróżką, zaklinaczką dołów, depresji okołomałpowych i innych tego typu świństwBejbe aj
juuu za to
No wszystko pięknie ładnie gdyby nie sms od moje z teścią " zaraz po nowym roku wylatuje na tydzień do Paryża" a ja co - a ja kur... płodne wtedy....no w doooope jeżozwierza ! Kolejny miesiąc pójdzie na straty
Odechciewa mi się już
Ja chyba zaprzestane totalnie ze wszystkim
Nerwa mam dziś jak cholera
-
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny mam pytanie za 100 pkt
Wczoraj tak się dziwnie czułam, właściwie to tak jak na początku @, a dzisiaj już ok.
Mam przyrost apetytu tego dnia - jem i jem
AniaŁ123 lubi tę wiadomość