Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:Tu mi Polskich nazw nie trzeba na szczęście
Nie wiem czy już kiedyś tego nie miałam...
Szkoda że nie pamiętasz tej drugiej nazwy.., ale dziękuję.Violet146 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Lubię_czekoladę wrote:Myślałam o Twojej buźce ostatnio, coś się poprawiło?
Jest taki podkład Lirene No Mask.. Jest mega lekki i delikatny.. Ale ja bym przykryła niedoskonałości najpierw korektorem, jeśli duże
Tu niestety nie mamy Lirene
Kochana trochę lepiej ale w okolicach ust- brody jeszcze cholerstwo nie chce odpuścić... A stosowała któraś z was Boujois Healthy mix lub max factor?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 13:05
-
Ok baby wiec zarządzam ten plan SMEP dla każdej na następny cykl. Co do supli to ja na pewno aspirynę będę brała (acard) od owu do końca tym razem. Testy pójdą w ruch no i conceive pkus bo go mam. Do tego prenatalne plus mag i chyba tyle. A i no Wiesiek jasą sprawa. Mojemu zaaplikuje multiwitaminy albo coś innego
Violet146, Lubię_czekoladę, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ok baby wiec zarządzam ten plan SMEP dla każdej na następny cykl. Co do supli to ja na pewno aspirynę będę brała (acard) od owu do końca tym razem. Testy pójdą w ruch no i conceive pkus bo go mam. Do tego prenatalne plus mag i chyba tyle. A i no Wiesiek jasą sprawa. Mojemu zaaplikuje multiwitaminy albo coś innego
Właśnie mi przypomnualas o wiesku - dzięki bo zapomniałam o nim
Kim87 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Helooouuuu
Ale tu smutasy harcują
Uważajcie bo pod choinką znajdzie się rózga a nie prezent
A tak poważnie. Pączuś mój!!! Bardzo mi przykro Cóż mogę powiedzieć, tylko nadzieja i dobre nastawienie może nas uratować W końcu się uda, a już po wprowadzeniu planu Kim, to już bankowo zaskoczy
Kimi świetny pomysł Ty to jesteś super babka, zawsze znajdziesz jakiś plan B na pocieszenie, nie ma co się dołować
Czekoladka, a Ty jak widzę depczesz Kimi po piętach, jesteś koleją dobrą wróżką, zaklinaczką dołów, depresji okołomałpowych i innych tego typu świństw Bejbe aj juuu za to
Ania Jesteś kochana, że tak mówisz
A co do rózgi:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3092fc7ec81f.jpgAniaŁ123, pola89 lubią tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Czekoladka będziesz miała jeszcze teraz monitoring czy jajo pękło?
Kim87, AniaŁ123, pola89 lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Ok baby wiec zarządzam ten plan SMEP dla każdej na następny cykl. Co do supli to ja na pewno aspirynę będę brała (acard) od owu do końca tym razem. Testy pójdą w ruch no i conceive pkus bo go mam. Do tego prenatalne plus mag i chyba tyle. A i no Wiesiek jasą sprawa. Mojemu zaaplikuje multiwitaminy albo coś innego
Ok, więc ja wiesiek zakupię, do tego kwas foliowy, inofem i żel conceive plus Jeszcze magnez tak? A magnez na co? A ten olej rybi czy coś takiego?
Czemu musisz brać acard? Masz problemy z serduchem? -
Lubię_czekoladę wrote:Anulcia a co tam u Ciebie słychać???
Ja ostatnio otwarłam produkcję wielkoskalową ciastek i pierniczków więc miałam wycięte z życia ostatnie 3 wieczory, ale wczoraj skończyłam. Dzisiaj czeka mnie nadal pieczenie, ale już ciasta więc szybko i ubieranie choinki, a jutro pierogi z suszonymi śliwkami i z makiem i sprzątanie, bo bałagan mam tragiczny. Na szczęście jutro już nie idę do pracy, więc cały dzień będę mogła poświęcić się życiowemu powołaniu każdej gospodyni, czyli kuchni
A co do spraw starankowych, to od 2-3 dni mam potop (hihi wiadomo jaki) staram się korzystać jak się da, tylko ten mój wiecznie przemęczony i wczoraj mi zasnął drań Dzisiaj jeszcze będę go musiała przypilnować. Ale co tam słychać u mojego jaja, czy w ogóle jest, czy sobie pogrywa tego nie wiem, ale absolutnie się tym nie martwię
pola89, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie za 100 pkt
Jak czujecie owulację, to co się właściwie dzieje? Czy czujecie te jajniki itd, czy ogólnie też was łapie takie samopoczucie jak w 1dc, tzn jakiś brak energii, rozbicie?
Wczoraj tak się dziwnie czułam, właściwie to tak jak na początku @, a dzisiaj już ok. -
Lubię_czekoladę wrote:Ok, więc ja wiesiek zakupię, do tego kwas foliowy, inofem i żel conceive plus Jeszcze magnez tak? A magnez na co? A ten olej rybi czy coś takiego?
Czemu musisz brać acard? Masz problemy z serduchem?Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny mam pytanie za 100 pkt
Jak czujecie owulację, to co się właściwie dzieje? Czy czujecie te jajniki itd, czy ogólnie też was łapie takie samopoczucie jak w 1dc, tzn jakiś brak energii, rozbicie?
Wczoraj tak się dziwnie czułam, właściwie to tak jak na początku @, a dzisiaj już ok.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Revlon z tego.co się orientuje to colorstay ale jeszcze słyszałam super opinie na temat vichy. Zobacz może na ich stronie
Od czasu do czasu szaleje i kupuje sobie Guerlain albo Chanel ale tak to na co dzień colorstaypola89 lubi tę wiadomość
-
AniaŁ123 wrote:Helooouuuu
Ale tu smutasy harcują
Uważajcie bo pod choinką znajdzie się rózga a nie prezent
A tak poważnie. Pączuś mój!!! Bardzo mi przykro Cóż mogę powiedzieć, tylko nadzieja i dobre nastawienie może nas uratować W końcu się uda, a już po wprowadzeniu planu Kim, to już bankowo zaskoczy
Kimi świetny pomysł Ty to jesteś super babka, zawsze znajdziesz jakiś plan B na pocieszenie, nie ma co się dołować
Czekoladka, a Ty jak widzę depczesz Kimi po piętach, jesteś koleją dobrą wróżką, zaklinaczką dołów, depresji okołomałpowych i innych tego typu świństw Bejbe aj juuu za to
No wszystko pięknie ładnie gdyby nie sms od moje z teścią " zaraz po nowym roku wylatuje na tydzień do Paryża" a ja co - a ja kur... płodne wtedy....no w doooope jeżozwierza ! Kolejny miesiąc pójdzie na straty
Odechciewa mi się już
Ja chyba zaprzestane totalnie ze wszystkim
Nerwa mam dziś jak cholera
-
AniaŁ123 wrote:Dziewczyny mam pytanie za 100 pkt
Wczoraj tak się dziwnie czułam, właściwie to tak jak na początku @, a dzisiaj już ok.
Mam przyrost apetytu tego dnia - jem i jem
AniaŁ123 lubi tę wiadomość