Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet146 wrote:Kochana wylewac smutki do końca roku i tyle...
W nowym roku ma być zajebiscie... - Zajebiscie i koniec kropka.
No.Violet146 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
pola89 wrote:Kim, Czekoladka
Kim
Polałabym sobie z chęcią, ale na 16 do pracy...
Czekoladko
Jak Ty to robisz?
:* Musimy skupiać się na tych zajebistych osobach
Co takiego kochana robię?
Kim87 wrote:Czekolada każda z nas ma "życzliwą "koleżankę. Ja wam też pewnie mówiłam moja wiedziała że poronilam i kilka dni po moim poronieniu napisała mi ze jest w ciąży. No musiadlła mi oznajmić jędza.
Najs.. Bardzo budujące i wcale nie nóż w plecy Fajnie fajnie...
Kim87 lubi tę wiadomość
-
Violet146 wrote:A tak z innej beczki- jaki polecacie dobry podkład? Plisss pomóżcie bo ja jeszcze nie znalazłam tego faworyta...
Mam cerę problematyczną więc taki żeby nie zapychal ale dobrze krył i w miarę długo się utrzymywał... Co polecacie?
Jest taki podkład Lirene No Mask.. Jest mega lekki i delikatny.. Ale ja bym przykryła niedoskonałości najpierw korektorem, jeśli duże
-
Lubię_czekoladę wrote:Najs.. Bardzo budujące i wcale nie nóż w plecy Fajnie fajnie...
Ja to już zaczynam mieć fobię - boję się z kimkolwiek spotkać, żeby nie powiedzieli, że są w ciążyAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Violet146 wrote:A tak z innej beczki- jaki polecacie dobry podkład? Plisss pomóżcie bo ja jeszcze nie znalazłam tego faworyta...
Mam cerę problematyczną więc taki żeby nie zapychal ale dobrze krył i w miarę długo się utrzymywał... Co polecacie?Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
pola89 wrote:Co robisz? Potrafisz się z tego śmiać
Ja to już zaczynam mieć fobię - boję się z kimkolwiek spotkać, żeby nie powiedzieli, że są w ciąży
Też miałam takie fobie.. Ale zrozumiałam, że tak już jest.. Jesteśmy w takim wieku i statusach związkowych, że będzie coraz więcej dzieci w koło.. To nie wyścigi, chwała Bogu.. Odkąd to sobie uświadomiłam to mi lżej
Ale mam też koleżanki, które mają jeszcze gorzej.. Np mają po 30 lat a ich partnerzy są wiecznymi dzieciakami, którzy nawet nie chcą myśleć ani o dzieciach ani o ślubie.. Musimy się cieszyć z tego co mamy i pamiętać, że zajebiste jest to, że nie walczymy o to dziecko same.. Tylko z NIMI.. Jacy by nie byli Niektórzy bardziej się angażują, niektórzy nie umieją aż tak pocieszyć, czy powiedzieć co myślą ale są.. I chcą tego co my Nie każda to ma..Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2016, 12:21
pola89, Kim87, AniaŁ123, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Kochane wylewac smutki do końca roku i tyle...
W nowym roku ma być zajebiscie... - Zajebiscie i koniec kropka.
No.pola89, Violet146 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Mam cerę problematyczną więc taki żeby nie zapychal ale dobrze krył i w miarę długo się utrzymywał... Co polecacie?Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
pola89 wrote:Co robisz? Potrafisz się z tego śmiać
Ja to już zaczynam mieć fobię - boję się z kimkolwiek spotkać, żeby nie powiedzieli, że są w ciążyLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Miałam już fazy smutku i wkurwu.. Teraz jest śmiech Przechodziłam przez łzy, bezsilność.. Aż w końcu zrozumiałam, że nie warto.. Ludzie są idiotami.. Totalnie nie myślą.. Ale to oni mają pustki w głowach skoro gadają o swoich ciążach bez namysłu osobie, która nie może zajść w ciążę albo się chwalą ciążą osobie która właśnie poroniła.. to debilizm.. a z debilizmu trzeba się śmiać
Też miałam takie fobie.. Ale zrozumiałam, że tak już jest.. Jesteśmy w takim wieku i statusach związkowych, że będzie coraz więcej dzieci w koło.. To nie wyścigi, chwała Bogu.. Odkąd to sobie uświadomiłam to mi lżej
Ale mam też koleżanki, które mają jeszcze gorzej.. Np mają po 30 lat a ich partnerzy są wiecznymi dzieciakami, którzy nawet nie chcą myśleć ani o dzieciach ani o ślubie.. Musimy się cieszyć z tego co mamy i pamiętać, że zajebiste jest to, że nie walczymy o to dziecko same.. Tylko z NIMI.. Jacy by nie byli Niektórzy bardziej się angażują, niektórzy nie umieją aż tak pocieszyć, czy powiedzieć co myślą ale są.. I chcą tego co my Nie każda to ma..Kim87, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
Czekolada trafiłaś w sedno. Ja przez ostatni rok w sumie nie miałam załamania jeżeli chodzi o @. Nawet poronienie mocno zracjonalizowalam. Chyba dlatego ze dużo osob się do mnie odezwał które poronily. Tylko listopad tak mnie dobił. Teraz juz wyjebke trochę. Nic nie zrobię. I tyleMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Czekolada trafiłaś w sedno. Ja przez ostatni rok w sumie nie miałam załamania jeżeli chodzi o @. Nawet poronienie mocno zracjonalizowalam. Chyba dlatego ze dużo osob się do mnie odezwał które poronily. Tylko listopad tak mnie dobił. Teraz juz wyjebke trochę. Nic nie zrobię. I tyle
Kim87, pola89 lubią tę wiadomość
-
pola89 wrote:No ja Cię kocham muszę sobie to właśnie w taki sposób poukładać :*
Poukładasz, na pewno :*pola89 lubi tę wiadomość
-
Baby no to co może zrobimy jakieś grupowy plan jak zajść w ciążę?
Np każda z nad w następnym cyklu (o ile da rade) wprowadzi w życie ten Sperm meets egg plan. I np podobne suple?
Myślę że byłoby ciekawiej na grupie;)
Nie to ze jest nudno oczywiście ;*;*;*Lubię_czekoladę, AniaŁ123, pola89 lubią tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Baby no to co może zrobimy jakieś grupowy plan jak zajść w ciążę?
Np każda z nad w następnym cyklu (o ile da rade) wprowadzi w życie ten Sperm meets egg plan. I np podobne suple?
Myślę że byłoby ciekawiej na grupie;)
Nie to ze jest nudno oczywiście ;*;*;*Kim87 lubi tę wiadomość
-
Kim87 wrote:Loreal True match tylko zobacz jak w pl się nazywa. Kosztuje miliony monet ale warty ceny. Inny to revlonu jest ake nie wiem dokładnie jak się nazywa. Wiem ze w butelce;-)
Tu mi Polskich nazw nie trzeba na szczęście
Nie wiem czy już kiedyś tego nie miałam...
Szkoda że nie pamiętasz tej drugiej nazwy.., ale dziękuję.
-
Helooouuuu
Ale tu smutasy harcują
Uważajcie bo pod choinką znajdzie się rózga a nie prezent
A tak poważnie. Pączuś mój!!! Bardzo mi przykro Cóż mogę powiedzieć, tylko nadzieja i dobre nastawienie może nas uratować W końcu się uda, a już po wprowadzeniu planu Kim, to już bankowo zaskoczy
Kimi świetny pomysł Ty to jesteś super babka, zawsze znajdziesz jakiś plan B na pocieszenie, nie ma co się dołować
Czekoladka, a Ty jak widzę depczesz Kimi po piętach, jesteś koleją dobrą wróżką, zaklinaczką dołów, depresji okołomałpowych i innych tego typu świństw Bejbe aj juuu za toKim87, pola89, Lubię_czekoladę, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Eksperyment? Wchodzę w to
Violet146, Lubię_czekoladę lubią tę wiadomość