Koło gospodyń wiejskich :-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim87 wrote:Czekolada wiesz u mnie to chyba nawet nie humor tylko wkurw mnie bierze. No nic styczeń będzie mc lazenia po lekarzach
No i ten Twój ma wizytę. Widzisz Zleciało :*pola89, Kim87 lubią tę wiadomość
-
Violet146 wrote:Przed chwilą wstałam ( na mój czas 8:20)a i tak czuję się nie wyspana..Wczoraj chodziłam jak zong... Te Święta mnie wykoncza, tzn przygotowania do nich...
Dlatego z góry Was Dziewczynki przepraszam,za swoją nieobecnośćViolet146, Kim87, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Robisz przegląd? Co masz w planach sprawdzić? Czy liczysz na inwencję lekarza?
No i ten Twój ma wizytę. Widzisz Zleciało :*pola89, AniaŁ123 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
pola89 wrote:Ale masz fajnie z wolnym ja jeszcze jutro do pracy i wracam z powrotem już 27.12... no cóż
U mnie test nie miał sensu... temperatura spadła drastycznie i tak jak się spodziewałam, pojawiła się @... pozostaje dalej czekać...
ale wiesz... sylwesterpola89 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Czesc maj dir gerls :*
U mnie troche mambo albo bardzo duzo pracy i przygotowan, zaraz juz Wigilia dzis mam ostatni dzien w pracy, wracam dopiero po nowym roku i mam full do ogarniecia
Paczek przykro mi...
Kim, faceci czasem tak maja.. Ale moim zdaniem to nie jest tak, ze oni nie chca lub robia na zlosc.. Oni sie boja.. Po ludzku.. Mam nadzieje, ze juz lepiej :*
Ewi, kiedy masz termin @?
Pola, mialas testowac? Jak poszlo? :*
Wiem, ze moja wiadomosc raczej wyrwana z kontekstu ale nie mam jak Was nadrobic i tak lece troche z pamieci
Btw. Widze Kochane, ze humorki nie dopisuja przy koncowce roku.. Przytulam :* i zycze Wam usmiechu w koncu nadejdzie dla nas ten dzien, na pewno! Trzeba w to wierzyc
Milego :**
Btw. Ovu wyznaczy mi owu 3go dnia wyzszych temp? Myslalam, ze 2go ale dzisiaj nic nie zaznaczyl swinia
Czekoladka zaproszenie poszło -
Kim87 wrote:Na pewno podstawowa morfo. Do tego tarczyca. Zobaczymy co zrobi bo u nas nie można samemu iść na badanie krwi tylko musisz mieć skoerowanie. Jak da na prolaktyne to w 3dc jął coś wiec będę musiala zrobić to w lutym. Potem ginekolog i nie wyjdę od niego póki coś nie zaproponuje. Do tego cyto bo juz 3 lata bez jestem. Mój idzie do urologa i ja z nim woec muszą dać nam skierowanie na pełny screening spermy. Inaczej jak mówiłam nie wyjdę
Tylko te jądra małża trzeba dogłębnie zdiagnozować.. a potem leczenie i nic tylko w ciążę zachodzić
Ja od incydentu z onkologią ginekologiczną robię cyto nadgorliwie.. Jeszcze bym cyce 2 razy do roku sprawdzała, ale lekarze się w głowę pukają..pola89 lubi tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:I bardzo dobrze!! Forsuj lekarza o jak najwięcej skierowań.. Choć jestem pewna, że wszystko wporzo :*
Tylko te jądra małża trzeba dogłębnie zdiagnozować.. a potem leczenie i nic tylko w ciążę zachodzić
Ja od incydentu z onkologią ginekologiczną robię cyto nadgorliwie.. Jeszcze bym cyce 2 razy do roku sprawdzała, ale lekarze się w głowę pukają..
Bo oni wszyscy myślą że wszystko jest ok. A tu widać ze coś jest nie tak. Ja w tym cyklu juz takie zmiany wprowadziła ze kurde powinno pyknac. Ale kuzwa lecie ze mnie woda czyli estrogeny zaczynają przygotowywać się do wywołania @Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:Bo oni wszyscy myślą że wszystko jest ok. A tu widać ze coś jest nie tak. Ja w tym cyklu juz takie zmiany wprowadziła ze kurde powinno pyknac. Ale kuzwa lecie ze mnie woda czyli estrogeny zaczynają przygotowywać się do wywołania @
-
Lubię_czekoladę wrote:Bo to chyba trzeba iść z listą badań, które się chce zrobić i prosić konkretnie.. Bo inaczej to zbywająMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim87 wrote:W pl na pewno. Ja tutaj jeszcze z taka lista żądań nie byłam
-
Kur...
Ja mam dzisiaj doła... Chciałabym niemyśleć o ciąży, a tu jedna przyjaciółka rodzi na dniach, druga napisała do mnie i też tylko o ciąży (w lutym rodzi) a kurde nikt się nawet nie zapyta jak ja się czuję...
Nawet nie wiem jak się do tego zdynsansować... Chciałabym sobie siąść i popłakać...
Przepraszam
Tyle żali na dziś... Musiałam to z siebie wyrzucić...Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Lubię_czekoladę wrote:A jesteś zadowolona ze służby zdrowia?
Jak plamiałam w ciąży w ciągu tygodnia 10 minut w pobytu w szpitalu miałam już pobrana krew i zrobione usg. Jak ronilam tez usg migiem.
Zajebiste jest tu to ze lekarze mają super kontakt między sobą. Jak jakieś badanie wychodzi źle to twój pierwszy kontakt od razu jest o tym informowany. Oczywiście ty tez. Wszystkie wyniki badań mailowo sobie przesyłają. No i się przejmują. Ale to wszystko jest tu prywatne wiec płacisz za wizytę i ci oddaje twój ubezpieczyciel w dużej części.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
pola89 wrote:Kur...
Ja mam dzisiaj doła... Chciałabym niemyśleć o ciąży, a tu jedna przyjaciółka rodzi na dniach, druga napisała do mnie i też tylko o ciąży (w lutym rodzi) a kurde nikt się nawet nie zapyta jak ja się czuję...
Nawet nie wiem jak się do tego zdynsansować... Chciałabym sobie siąść i popłakać...
Przepraszam
Tyle żali na dziś... Musiałam to z siebie wyrzucić...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
pola89 wrote:Kur...
Przepraszam
Tyle żali na dziś... Musiałam to z siebie wyrzucić...
Też mam taką jedną przyjaciółkę.. Ale zaczęłam się z tego śmiać.. I jak opowiadam mojemu to mówi tylko "ja pierdole".. a ona ciągle narzeka na tą ciążę i mężą.. Nic jej nie pasuje.. Wiecznie niezadowolona.. I ja osoba, która od 17 miesięcy nie może zajść w ciążę muszę tego wysłuchiwać.. Że jest zmęczona, że jej niedobrze, że nie może się wysrać.. sorry.. Raz na bardzo długi czas raczy zapytać czy byłam u lekarza np i że teraz pewnie zajde SE w ciążę Ale już Wam o tym opowiadałam Tak na pocieszenie, wiem że nie pocieszy -
Czekolada każda z nas ma "życzliwą "koleżankę. Ja wam też pewnie mówiłam moja wiedziała że poronilam i kilka dni po moim poronieniu napisała mi ze jest w ciąży. No musiadlła mi oznajmić jędza.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Kim, Czekoladka
Kim
Polałabym sobie z chęcią, ale na 16 do pracy...
Czekoladko
Jak Ty to robisz?Kim87 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Kim87 wrote:Czekolada każda z nas ma "życzliwą "koleżankę. Ja wam też pewnie mówiłam moja wiedziała że poronilam i kilka dni po moim poronieniu napisała mi ze jest w ciąży. No musiadlła mi oznajmić jędza.Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
30 lat
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy