X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Kupię dupka. Warszawa
Odpowiedz

Kupię dupka. Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2018, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane mamusie na koncowce ciazy- moze macie gdzis w szufladzie dupka z wazną datą? Chetnie odkupie - Warszawa. Dajcie znac tu lub na priv

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • Leira Autorytet

Wysłany: 28 marca 2018, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oddam dupka za darmo, mam jedno opakowanie. Daj znać na PRV.

f2w3ikgnnjbzwgbk.png
  • pap86 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2018, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leira zaprosilam do przyjaciolek bo chyba tylko tak mozemy na priv porozmawiac

Szymonek jest z nami od 11.09 :) 3490gram, 57cm, 10pkt
    f2wl9vvjamwjvsgw.png
  • Robaczek89 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Pap86, widzę że znów jesteśmy w ciąży w tym samym czasie :) Mam jedno opakowanie, daj znać czy jesteś zainteresowana.

43kt9vvjbmmercyy.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ