X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Olej z wiesiołka
Odpowiedz

Olej z wiesiołka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • porzeczka123 Nowa

Wysłany: 25 maja 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałam, że olej z wiesiołka pomaga na rozwarcie podczas porodu i uelastycznia szyjkę. Czy któraś z Was łykała przed porodem taki olej? Pomogło?

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja łykam teraz, w szkole rodzenia położna zalecała zacząć od 30 t.c. Podobno uelastycznia szyjkę i wg niej bardziej pomaga niż masaż krocza.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ