X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Podanie immunoglobuliny anty-D w 28 tygodniu ciąży
Odpowiedz

Podanie immunoglobuliny anty-D w 28 tygodniu ciąży

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • olkakarolka Ekspertka

Wysłany: 12 grudnia 2018, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakbyście jeszcze szukały to tu można kliknąć https://ktomalek.pl/
    Jak ja potrzebowałam, to był mega deficyt i zapłaciłam 500zł. Ginekolog mówił, że znowu coś gadają na temat tego żeby podawać i że zalecane. Jak widać mają momenty.. że jak jest to podawać a jak nie ma to nie. Dziwne.

qb3c2n0afku740kd.png

mhsvj44j7zycx2gc.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ