X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Położenie dziecka..pomocy!
Odpowiedz

Położenie dziecka..pomocy!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monys2588 Koleżanka

Wysłany: 25 listopada 2022, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś miał podobny problem?jestem obecnie w 32 tygodniu ciąży..ciąża wysokiego ryzyka wcześniej trzy poronienia i poród przedwczesny☹️na USG trzeciego trymestru inny lekarz wykrył częściowa przegrodę macicy..(nie jest potwierdzone)ale moje zmartwienie dotyczy położenia dziecka...od dłuższego czasu jest miednicowo jestem już przygotowana do CC ale chodzi o to że główka cały czas jest z lewej strony pupa jakby z drugiej i nóżki na dole☹️wiem że może już się nie obrócić ale czy miał ktoś tak żeby ta główka była od miesiąca w jednym miejscu?😭jak narazie wszystko jest dobrze tylko martwię się czy nic nie będzie dziecku?jakieś krzywe czy coś w tym stylu☹️lekarz nie widzi problemu a ja jeszcze miesiąc mam tak chodzić☹️

monia29
  • izaz123 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2022, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja mam macice jednorozna i maly lezy w takiej samej pozycji od.20 tc a teraz juz 34. Lekarz nic nie mowil ze cos moze byc nie tak. Chociaż z tego co slyszalam dziecki z położenia miednicowego moga miec jakies asymetrie ktore koryguja się po porodzie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ