X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Położenie dziecka..pomocy!
Odpowiedz

Położenie dziecka..pomocy!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monys2588 Koleżanka

Wysłany: 25 listopada 2022, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś miał podobny problem?jestem obecnie w 32 tygodniu ciąży..ciąża wysokiego ryzyka wcześniej trzy poronienia i poród przedwczesny☹️na USG trzeciego trymestru inny lekarz wykrył częściowa przegrodę macicy..(nie jest potwierdzone)ale moje zmartwienie dotyczy położenia dziecka...od dłuższego czasu jest miednicowo jestem już przygotowana do CC ale chodzi o to że główka cały czas jest z lewej strony pupa jakby z drugiej i nóżki na dole☹️wiem że może już się nie obrócić ale czy miał ktoś tak żeby ta główka była od miesiąca w jednym miejscu?😭jak narazie wszystko jest dobrze tylko martwię się czy nic nie będzie dziecku?jakieś krzywe czy coś w tym stylu☹️lekarz nie widzi problemu a ja jeszcze miesiąc mam tak chodzić☹️

monia29
  • izaz123 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2022, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja mam macice jednorozna i maly lezy w takiej samej pozycji od.20 tc a teraz juz 34. Lekarz nic nie mowil ze cos moze byc nie tak. Chociaż z tego co slyszalam dziecki z położenia miednicowego moga miec jakies asymetrie ktore koryguja się po porodzie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ