X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Szczepienia w 3 trymestrze
Odpowiedz

Szczepienia w 3 trymestrze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • NovaS Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergamotka_8 wrote:
    Właśnie wróciłam od ginekologa. Powiedziała, że tutaj raczej preferuje się podanie przeciwciał dziecku po urodzeniu aniżeli podanie szczepionki ciężarnej.
    A to tak samo jak u mnie. My na pewno będziemy podawać po urodzeniu. Dobrze że się dowiedziałaś.

U nas takie informacje dostarcza gyn i również szpital w którym chcesz rodzić dostarcza cały pakiet informacji.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ