X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Uczucie zimna
Odpowiedz

Uczucie zimna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • karen657 Ekspertka

Wysłany: 21 listopada 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie, czy któraś też tak miała, że cały dzień było jej mega zimno? Od rana normalnie nie mogę. Ubrana jestem jak na Sybir, kaloryfery rozkręcone, a mi zimno dalej. Mierzyłam temperaturę - ok. Ciśnienie ok. Nie wiem. Może to od diety cukrzycowej, że mam za mało energii? Miała któraś coś takiego? W domu jest 19 stopni.

tb73mg7ynzddudc6.png

tb73zbmh5ajb03hr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Ja tak miałam prawie od samego początku ciąży. Mało tego po porodzie niewiele się zmieniło. Po karmieniu piersią robi mi się mega zimno. W pokoju 24 stopnie, a ja mam wełniany sweterek :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie na odwrót, 24 stopni, to norma minimum była, obecnie za gorąco, 23-22 wystarczy, ale pamiętam, że niskokaloryczna dieta lub głód wspomaga odczucie zimna, pełny pęcherz też

• Czytaczka Znajoma

Wysłany: 1 maja 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odświeżam temat, może komuś pomoże :-)
    U mnie wyznacznikiem zimna była niedoczynność tarczycy - jak TSH rosło ciągle mi było zimno... To na pewno nie reguła ale tak było u mnie.

ug37bd3mkmoju9wr.png
  • Martika87 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na odwrót. Jest mi ciągle gorąco,ale pamiętam,że na początku ciąży narzekałam na zimno.

zrz69vvj69ave0jf.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ