X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Usg 3d/4 Bydgoszc/Torun/Trojmiasto/
Odpowiedz

Usg 3d/4 Bydgoszc/Torun/Trojmiasto/

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kwiatuszek09 Nowa

Wysłany: 24 stycznia 2021, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej- czy polecicie mi ginekologa Z powyzszych miast ktory robi ladne zdjecia 3/4 d i zapisze je na cd + zrobi zdjecia w formie papierowej. Fajnie by bylo gdyby partner mogl wejsc ze mna💗

• Martina123 Przyjaciółka

Wysłany: 24 stycznia 2021, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, jeśli chodzi o Toruń to my robiliśmy w Civis Vita, ale nie polecamy. Słaba jakość filmiku, który trwa kilka sekund. Za 300 zł to spodziewałam się lepszych efektów. Niestety dziecko też nie chciało współpracować.

02.03.2021 - Weronisia jest już z nami ❤

Czekamy na Adusie ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ