X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Wizyty u lekarza
Odpowiedz

Wizyty u lekarza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dziś na kolejnej wizycie, jak zawsze zapisuje się na następne i okazało się, że najbliższy wolny termin jest 29 kwietnia, czyli za półtora miesiąca. Oczywiście chodzę do lekarza na NFZ. Trochę się wkurzyłam...wolałabym jednak raz w miesiącu skontrolować czy u małej wszystko ok. Poza tym ciągle pracuję a od kwietnia chciałam iść w końcu na zwolnienie. I teraz nie wiem czy warto się dla bezpieczeństwa spróbować umówić do jakiegoś zupełnie innego lekarza, może gdzieś będą wolne terminy, albo nawet iść gdzieś prywatnie, czy skoro jest wszystko ok do odpuścić?

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • pakima Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcesz. Ja chodzę co miesiąc i wizyty mam już ustalane po dwie z wyprzedzeniem bo tyle moja lekarka ma pacjentek. Chodzę prywatnie. Jeśli się zdecydujesz isć do innego lekarza to niech on już będzie do porodu i najwyzej niech ustali ci dwie trzy wizyty z wyprzedzeniem jeśli czeka się na niego długo, u prywaciarza też możesz tyle czekać co na NFZ.

Ja osobiscie i tak szłam prywatnie ale gdybym była w twojej sytuacji i chciała iśc na zwolnienie to szukałabym kogoś innego.

km5smg7ymue8hf5u.png

ex2bcwa1bypjjnja.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ