Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr Wizyty u lekarza
Odpowiedz

Wizyty u lekarza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2015, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dziś na kolejnej wizycie, jak zawsze zapisuje się na następne i okazało się, że najbliższy wolny termin jest 29 kwietnia, czyli za półtora miesiąca. Oczywiście chodzę do lekarza na NFZ. Trochę się wkurzyłam...wolałabym jednak raz w miesiącu skontrolować czy u małej wszystko ok. Poza tym ciągle pracuję a od kwietnia chciałam iść w końcu na zwolnienie. I teraz nie wiem czy warto się dla bezpieczeństwa spróbować umówić do jakiegoś zupełnie innego lekarza, może gdzieś będą wolne terminy, albo nawet iść gdzieś prywatnie, czy skoro jest wszystko ok do odpuścić?

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
  • pakima Autorytet

Wysłany: 13 marca 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcesz. Ja chodzę co miesiąc i wizyty mam już ustalane po dwie z wyprzedzeniem bo tyle moja lekarka ma pacjentek. Chodzę prywatnie. Jeśli się zdecydujesz isć do innego lekarza to niech on już będzie do porodu i najwyzej niech ustali ci dwie trzy wizyty z wyprzedzeniem jeśli czeka się na niego długo, u prywaciarza też możesz tyle czekać co na NFZ.

Ja osobiscie i tak szłam prywatnie ale gdybym była w twojej sytuacji i chciała iśc na zwolnienie to szukałabym kogoś innego.

km5smg7ymue8hf5u.png

ex2bcwa1bypjjnja.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ