Wózek 3w1
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam Barlette, co prawda mam za sobą tylo jazdę próbną w sklepie, jednak moim zdaniem jest bardzo fajny. Duże pompowane koła, duża gondola, amortyzatory, fajne akcesoria, wizualnie również przyjemny dla oka. Polecam:)
Nytusia84, TheForfie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam Barlette, jestem zadowolona, gondola fajna, duża, wózek wysoki, choć dl mnie 160 wsam raz. Sprawdziliśmy go w terenie, w lesie i na deszczu , wietrze itp
Podoba mi się opcja dopinanej "firanki", świetnie sprawdzają się w czasie wietrznych dni, lub aby osłonić noworodka od much, owadów. Na zdjęciu mam je zaczepione, ale rozsunięte, zaczepione o boczne gumki.
Jedynie co, to gdybym miała auto bym brała lepszy fotelik, ten jest ok, na takie krótkie wyjścia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 13:02
justa1234, Lila84 lubią tę wiadomość
-
Ja zdecydowałam, że zamówię wózek Camarelo Carera, ponieważ wózki tej firmy są wyższe niż pozostałe. A ja mam 180 cm wzrostu i nie chcę się schylać mocno do dziecka Poza tym sam wózek mi się bardzo podoba. Wybrałam taki kolor:
agi88 lubi tę wiadomość
-
jest dużo wyższy niż inne wózki, jak widzę niektóre mamy które mają gondolę na wysokości kolan to szczerze im współczuję, mi by chyba juz dawno kręgosłup wysiadł. Camarela carera był strzałem w 10, jest lekki, zwrotny. Widziałam już kilka tych wózków na żywo w mieście, piękny jest ten szary, wygląda bardziej jak srebrny, ale najładniejszy jest na zywo ten kremowy z granatem z czerwonymi dodatkami. Ja zamówiłam kremowy ale na żywo kolor bardziej toffi też ładny bo nie brudzi się bardzo. Ja mam 172cm, mąż 180cm. Dla nas jest idealny i serwis też działa szybko. Kiedyś na własne życzenie zepsułam pokrętło zagłówka w gondoli, bo kręciłam za mocno a to trzeba było tylko wcisnąc i wtedy kręcić. Zadzwoniłam do producenta i nawet nie musiałam dawać faktury tylko powiedziałam jaki jest problem podałam adres i expresowo przesyłka z częścią była u mnie a wymiana była dziecinnie łatwa więc nie musiałam wózka na serwis wysyłać, bo z tego co pamiętam to serwis jest door to door szczerze polecam i gondolę mają największą na rynku
binka76 lubi tę wiadomość
-
agi88,
Ja na serwis raczej nie liczę, bo ja będę ściągała wózek z Polski, gdyż mieszkam w UK. Ale właśnie o to mi chodziło. Ja mam 180 cm wzrostu i wkurzają mnie za niskie wózki. Nie chcę jeszcze bardziej rozwalić sobie kręgosłupa. Upewniłaś mnie, że dokonałam dobrego wyboru. Co do koloru granatu+ecru+czerwień - mnie się nie podoba. Ale to oczywiście kwestia gustu A dla mojego męża każdy wózek będzie za niski, bo on ma 2 metry wzrostuagi88 lubi tę wiadomość
-
NIEPOKORNA wrote:agi88,
Ja na serwis raczej nie liczę, bo ja będę ściągała wózek z Polski, gdyż mieszkam w UK. Ale właśnie o to mi chodziło. Ja mam 180 cm wzrostu i wkurzają mnie za niskie wózki. Nie chcę jeszcze bardziej rozwalić sobie kręgosłupa. Upewniłaś mnie, że dokonałam dobrego wyboru. Co do koloru granatu+ecru+czerwień - mnie się nie podoba. Ale to oczywiście kwestia gustu A dla mojego męża każdy wózek będzie za niski, bo on ma 2 metry wzrostu
Powiem Ci, że niekoniecznie, ja mam zamówiony adamex pajero- jest tak samo wysoki jak carera a mój mąż ma 196cm i jak byliśmy w sklepie to był mu w sam raz także nie będzie źle -
illusiona wrote:Powiem Ci, że niekoniecznie, ja mam zamówiony adamex pajero- jest tak samo wysoki jak carera a mój mąż ma 196cm i jak byliśmy w sklepie to był mu w sam raz także nie będzie źle
No to wspaniale, bo właśnie dzisiaj teściowa mi oznajmiła, że ona z teściem pokryją koszt zakupu wózka, więc moja córka będzie się woziła wymarzoną opcją Carera z fotelikiem Maxi Cosi Cabrio Fix