Adrolog Wrocław
-
WIADOMOŚĆ
-
Andrzej Przybyła - świetny lekarz. Jeśli androlog to tylko on. Żychowicz - porażka! Po 15 minutach spojrzał na zegarek i na zadane przeze mnie pytanie powiedział - 15 minut minęło, następny pacjent czeka.Starania od 10.2016
Ja: niskie AMH, On: słabe nasienie
ICSI 20.12 transfer zarodka 6A
0 śnieżynek -
Jest tu ktoś, kto był u dr Przybyły i się udało po zastosowaniu jego leczenia?1 IVF, -krótki - ET - transfer kwiecien 4.1.1 I 3.1.1 - beta 6 dpt 32,6. beta 10 dpt 159,7, 20dpt 4508, 27dpt 20485
Urodzili się chłopcy w 35tc, są tacy sami! Nasze 2 CUDY!
Wróciliśmy po naszą ostatnią dzidzię. -
marchev wrote:Czesc. Nam na pewno pomogl1 IVF, -krótki - ET - transfer kwiecien 4.1.1 I 3.1.1 - beta 6 dpt 32,6. beta 10 dpt 159,7, 20dpt 4508, 27dpt 20485
Urodzili się chłopcy w 35tc, są tacy sami! Nasze 2 CUDY!
Wróciliśmy po naszą ostatnią dzidzię. -
Tak, mozna. Doktor bardzo rozluznia atmosfere. Powoduje, ze facet nie czuje sie skrepowany jak dr robi mu usg, a wszystko w obecnosci drugiej polowki.
Eli- jak pisze, ze pomogl to moze oznaczac tylko jedno jak cos to pisz na prv. odpowiem na pytania.
Aha i dodam, ze my juz poszlismy do niego ze wstepnymi badaniami nasienia, jednak on jeszcze potrzebowal badan hormonow, zwlaszcza testosteronu... -
marchev wrote:Tak, mozna. Doktor bardzo rozluznia atmosfere. Powoduje, ze facet nie czuje sie skrepowany jak dr robi mu usg, a wszystko w obecnosci drugiej polowki.
Eli- jak pisze, ze pomogl to moze oznaczac tylko jedno jak cos to pisz na prv. odpowiem na pytania.
Aha i dodam, ze my juz poszlismy do niego ze wstepnymi badaniami nasienia, jednak on jeszcze potrzebowal badan hormonow, zwlaszcza testosteronu...
Marchew, czy i ja moge do ciebie napisac na priv?
Dajesz nadzieje -
Ja ze swojej strony, jeśli nam sie uda to na pewno bede wychwalac dr Przybyłę
Natomiast teraz na początku naszego leczenia moge powiedziec, ze czuje ze trafiliśmy do dobrego lekarza. Dr Przybyla jest profesjonalny, wie co robi, informuje pacjenta co z czym po co i dlaczego. Nie robi niepotrzebnej nadziei, ale tez nie skresla na starcie. A jako czlowiek jest bardzo sympatyczny:) -
Kamelja, Pewnie, ze mozesz
Iza przeciez kilka razy napisalam, ze bardzo polecam tego lekarza. Poniewaz sama szukalam dobrego specjalisty. Jednak nie o wszystkim chce pisac na forum.
Tak jak pisalam wyzej, lekarz bardzo konkretny i nie udaje, ze jest cudotworca, pochodzi do tematow bardzo profesjonalnie.Kamelja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nobis wrote:Niestety od nas w klinice wymagają wizyty u żychowicza jesteśmy umówieni ale nie wiem czy to tylko naciągane czy naprawdę będą szukać przyczyny. Mamy wizytę w czerwcu więc trochę poczekamy i się dowiemy
trafiliśmy do chwalonego tu doktora P ale mam mieszane odczucia po wizycie... zdiagnozował u M zwapnienia w jądrach i stwierdził że to jest główną przyczyną i tu się pojawiła sprzeczność bo sam powiedział że tego się nie leczy ale mimo to zapisał mu CLO na 3 miesiące, dał standardową listę badań hormonalnych do zrobienia za 3 miesiące z powtórką nasienie i do kontroli...po 6 latach starań, po drodze 2 aniołki, 1 IUI czerwiec 2015 Invimed Wrocław
powrót po rodzeństwo-
IUI 18.10.2018
IUI 11.2018 odwołana
IUI 12.12.2018 odwołana
11.2019 ICSI 10 kom., 5 zarodków- transfer 3-dniowca 1 klasy zero mrozaków
ja- 36 lat, ponoć wszystko ok, AMH 1,5
mąż- 35 lat, bardzo słabe nasienie, zwapnienia w jądrach -
taśta wrote:serio? nam lekars powiedział że jak najbardziej możemy iść do kogoś innego skonsultować...
trafiliśmy do chwalonego tu doktora P ale mam mieszane odczucia po wizycie... zdiagnozował u M zwapnienia w jądrach i stwierdził że to jest główną przyczyną i tu się pojawiła sprzeczność bo sam powiedział że tego się nie leczy ale mimo to zapisał mu CLO na 3 miesiące, dał standardową listę badań hormonalnych do zrobienia za 3 miesiące z powtórką nasienie i do kontroli...
Kazdy androlog z tego, co sie orientuje na poczatek przepisuje facetowi clo ,, na rozruch "
My bylismy u dr Zychowicza jakies 2 lata temu i zalecil clo na poczatek. Później temat odpuścilismy i udalismy sie po 2 latach do dr Przybyly i jest to samo.
Myślę, ze androlodzy mają podobny schemat działania .Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 19:18
-
marchev wrote:Tak, mozna. Doktor bardzo rozluznia atmosfere. Powoduje, ze facet nie czuje sie skrepowany jak dr robi mu usg, a wszystko w obecnosci drugiej polowki.
Aha i dodam, ze my juz poszlismy do niego ze wstepnymi badaniami nasienia, jednak on jeszcze potrzebowal badan hormonow, zwlaszcza testosteronu...
Mój M. ma wizytę u dr Przybyły w poniedziałek. Marchev, zrobiliśmy ogólne badanie nasienia, ale z tego, co piszesz, warto zrobić też badania hormonów. Jakie hormony, poza testosteronem, zlecił sprawdzić dr Przybyła? Lh, fsh, tarczycowe? -
Dr Przybyła - rzeczowo i konkretnie, ale bez dawania nadzieji na poprawę. Nie dał nam żadnych leków. Kazał odstawić suplementy. Zalecił w tygodniu 3x trening. Następna wizyta za 2 miesiące.
Stosujemy się do jego zaleceń, ale nie wiemy czy przyniesie poprawe. Morfologia 1%Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2019, 21:58