aglutynacja plemników
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny, wynik badania nasienia mojego męża mówi że aglutynacja plemników to ++ podczas gdy norma to (-).
wiem co to aglutynacja tylko moje pytanie brzmi jak wyglądały pod tym względem wasze wyniki i co wam radził lekarz?? co brać aby rozrzedzić spermę??
wyczytałam że może pić flegaminę? ile jej pić w ciągu dnia??Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2013, 14:44
Olena lubi tę wiadomość
-
wiem że na rozrzedzenie lepiej jest podawać wit C i E nie polecam podawania syropów chyba ze lekarz tak zaleci chociaż u Nas nigdy o takiej metodzie nie wspomniał...
Mam nadzieję ze szybko uporacie się z tym problemem17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nesca wrote:hej.u nas tez jest ten problem.aglutynacja 20% a norma to 10%.Dzisiaj idziemy do gina zobaczymy co powie.Ja podaje swojemu wit.C salfazin i kwas foliowy.Ciekawe co powie lekarz.
koniecznie napisz jakie zalecenia dał lekarz...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a wiec pisze: lekarz przeanalizował wyniki i powiedział,ze nie są najlepsze..bo min.patologia główki 98% ale....szansa jest. kazał mężowi brać przez 3 m-ce taki lek PROFERTIL -przebadany klinicznie i podobno pomaga na płodność mężczyzn.Kuracja 3 miesiące.potem badanie nasienia,jeśli się popraw to sprobować naturalnie albo przystąpić do inseminacji.
Mam pytanko, może któraś z was słyszała o tym leku? -
dodam jeszcze,ze wyszła u mojego m -aglutynacja duża- lekarz powiedział ,że to dodatkowo utrudnia plemnikom wydostanie się (one sa tak jakby w gęstej wydzielinie skupione i sklejone) a potem kolejna bariera -mój śluz,przez który muszą też przebrnąć.
-
Lek zlecil 3x1 tabl od 10 d.c do owu. Ostatnia tabletka ma byc wzieta do godz 17.
Nesca ty tez mozesz rozrzedzic swoj sluz pijac syrop na kaszel. Tez od 10 d.c. To rowniez ulatwi zolnierzom przedostanie sie przez bariere sluzu;) do tego duzo wody, moze siemie lniane mielone, wiesiolek, ale tylko do owulacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2013, 15:09
-
nick nieaktualny
-
oj dziewczyny, mój facet maaglutynację +++ cholera, ale się nie poddaję. Będę go katować wodą, witaminą C 1000 (myślę o dwóch na dzień),bierze androvit od dawna i kupiłam flegaminę w tabletkch. Co myslicie o flegaminie ??
Jutro mamy androloga i dam Wamznać co i jak !