Androlog Białystok
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja gin po spojrzeniu na wynik męża nie chciała nic kompletnie powiedzieć i powiedziała abyśmy udali się do urologa i on nam wszystko powie. Poleciła konkretnego lekarza ale nie ma żadnej opinii o nim w necie. Poza tym trochę mam mieszane uczucia do niej po tej wizycie i nie wiem czy się zdecyduje na lekarza polecanego przez nią jak i na dalsze wizyty u pani gin.
adrenalina może masz normalnego ginekologa? -
Ja mieszkam ponad 60 km od białego wiec nie znam tam lekarzy. najpierw byłam u takiej babki która zrobiła mi dwie iui ale z czasem zrozumiałam ze tylko mnie naciąga na kasę( była polecona od gina z mojego miasta). A teraz poszliśmy do kliniki niepłodności bocian. Trudno powiedzieć narazie jaki jest lekarz wydaje sie być miły , ale każdy taki jest jak za pare minut zgarnia grube pieniądze. Pierwsza wizyta była ok na drugiej byłam po zabiegu i nic z niej nie pamietam. Wiec mi trudno polecić kogoś po 2 wizytach. Następna mam w styczniu.
-
To może głupie pytanie ale nie wiem co zrobić. We wtorek mąż ma wizytę u urologa i na pewno z nim pójdę ale nie wiem czy wypada z nim wejść do gabinetu? Znając mojego m to o połowę rzeczy zapomni i nie powie a przede wszystkim to ja rozwiałam z jego mamą i wiem co u niego działo się w dzieciństwie. Dziewczyny czekacie przed gabinetem czy towarzyszycie swoim połówkom?
-
My jeździmy fo bociana byłam 3 razy, u nas z obojga stron jest problem, ale tak naprawdę mężem sie nie interesują i dlatego szukam androloga na własna rękę. Dziwi mnie to ze w całym podlaskim sami urolodzy ze nie mogę w internecie znaleźć żadnego androloga.
-
Niby się nie leczy, ale moim zdaniem trzeba jakaś przyczynę znaleźć. Bo nie każdy ma słabe nasienie od urodzenia. Dlatego chciałabym z kimś męża skonsultować zeby skierował na jakies badanie czy usg. Urolog z rok temu jak byliśmy to powiedział, że żylaków niema pomacal po jajkach i tyle. Wydaje mi sie ze androlog powiedziałby wiecej na ten temat.
-
adrenalina wrote:My jeździmy fo bociana byłam 3 razy, u nas z obojga stron jest problem, ale tak naprawdę mężem sie nie interesują i dlatego szukam androloga na własna rękę. Dziwi mnie to ze w całym podlaskim sami urolodzy ze nie mogę w internecie znaleźć żadnego androloga.
u nas tez jest problem z obu stron, my jeździliśmy do bociana tylko na badanie nasienia, ale widać ze wyposazenie pierwsza klasa, oczywiscie z naszej kieszeni. Bylismy tylko u mojego gina, przepisał proxeed plus, ktory nie wiem czy za wiele zrobil. U nas wziął męża na pierwszy plan, stwierdzil ze nie bedzie mnie faszerował dopoki u niego nie bedzie ok. Niedlugo ponowne badanie, poprosze by dal od razu moje leki, bo moze noz widelec te 2% (jezeli sie nie poprawiło) zawsze cos da. "wystarczy kropelusia by zrobic z Ciebie tatusia" i tego sie trzymam.Nieidealna -
nick nieaktualnyJa polecam Kribank i prof. Kuczyńskiego. Jest on ekspertem od spraw niepłodności. Mąż miał kiepski wynik ale wg profesora wcale nie było źle. Na wieść o żylakach powrózka kategorycznie zabronił operacji. Miał rację bo miesiąc później zaszłam w ciążę pozdrawiam i życzę powodzenia;)