Androlog Dolnośląskie Prosze o pomoc
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzis odebralismy wyniki męża wykazalo 0% prawidłowych plemników ((((( przeczytalam na internecie ze trzeba sie skierowac do Androloga czy ktos poleci godnego lekarza ? Pomocy:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 22:59
PCOS + problem męski morfologia plemników 0%
Teratozoospermia poprawa na 3%
Staramy sie od pazdziernika 2015
Szczęśliwe walentynki 2017
CUDA SIĘ ZDARZAJĄ !!!!! udało się jestem w ciąży
24dc beta 33,9
28dc 274,30 35dc2900
-
Naprawdę nikt godny polecenia ?PCOS + problem męski morfologia plemników 0%
24dc beta 33,9
28dc 274,30 35dc2900
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Dodka, a gdzie robiliście badanie nasienia?
edit. na spokojnie, żadne 0% nie powstrzyma Was przed posiadaniem dzieci, wyjdziecie z tego
Wyniki robilismy we Wrocławiu InviMed ja tez wierzę w to ze musi sie udacPCOS + problem męski morfologia plemników 0%
24dc beta 33,9
28dc 274,30 35dc2900
-
Hej, my byliśmy u Androlog już dwa razy z polecenia mojej ginekolog. Mówiła, że już miała styczność z kilkoma andrologami, ale dr Ewa, ma wiarygodne wyniki, i podobno dobrze leczy. Więcej nie mogę powiedzieć, bo dopiero co zrobiliśmy badania i musimy się zgłosić na konsultację. Wydaję się być osobą godną zaufania. Wizyta 150 zł.
PRACOWNIA ANDROLOGICZNA
DIAGNOSTYKA LABORATORYJNA
NIEPŁODNOŚCI MĘSKIEJ
50-441 Wrocław ul. Kościuszki 108 A/18 -
sosenka wrote:Hej, my byliśmy u Androlog już dwa razy z polecenia mojej ginekolog. Mówiła, że już miała styczność z kilkoma andrologami, ale dr Ewa, ma wiarygodne wyniki, i podobno dobrze leczy. Więcej nie mogę powiedzieć, bo dopiero co zrobiliśmy badania i musimy się zgłosić na konsultację. Wydaję się być osobą godną zaufania. Wizyta 150 zł.
PRACOWNIA ANDROLOGICZNA
DIAGNOSTYKA LABORATORYJNA
NIEPŁODNOŚCI MĘSKIEJ
50-441 Wrocław ul. Kościuszki 108 A/18
dziękuję ślicznie napewno umowie męża na wizyte
24dc beta 33,9
28dc 274,30 35dc2900
-
nick nieaktualnymy też u pani Ewy robiliśmy badanie, ale ona nie jest andrologiem... jest dobra, ale lekarzem nie jest, jest super diagnostą, świetnie interpretuje wyniki, na razie mamy pierwsze badanie nasienia za sobą, w kwietniu kolejne, ale androloga będziemy szukac jednak... wszystkie badania jednak chyba zrobimy u niej, usg u urologa
-
Zapisałam męża do androloga w Invimedzie Wrocław mam nadzieję ze powie cos podnoszacego nadziejePCOS + problem męski morfologia plemników 0%
24dc beta 33,9
28dc 274,30 35dc2900
-
W srode mamy pierwsza wizyte dam znac a u gina bylismy u Żórawskiego nie bylo tak zle jak czytalam ze potrafi sie zachowac.. super lekarzPCOS + problem męski morfologia plemników 0%
24dc beta 33,9
28dc 274,30 35dc2900
-
Polecam super lekarz bardzo sympatyczny i sumienny uspokoił nas powiedzial ze nie mamy czym sie martwic wyniki napewno sie poprawią. .. odwolalismy dokladniejsze badanie nasienia poczekamy do czerwca tak nam poradzil żeby nie wydawac dwa razy kasy a to sporo jedno badanie 280zl wiec czekamy cierpliwie do czerwca
domiszka lubi tę wiadomość
24dc beta 33,9
28dc 274,30 35dc2900
-
Przepisał Polfilin to jest na poprawę krążenia krwi mamy brac dalej suplementy diety mąż bierze profertil mace kwas foliowy i kupilam jeszcze salvazin ale narazie stoi bo ma podobny sklad do profertilu ale tez czytalam ze pomaga mąż konczy juz pierwszy miesiąc kuracji w czerwcu dokladniejsze badanie nasienia do tego momentu ja bede latac po lekarzach itp mam 1 czerwca droznosc jajowodow hsg
24dc beta 33,9
28dc 274,30 35dc2900
-
Dodka91 wrote:Przepisał Polfilin to jest na poprawę krążenia krwi mamy brac dalej suplementy diety mąż bierze profertil mace kwas foliowy i kupilam jeszcze salvazin ale narazie stoi bo ma podobny sklad do profertilu ale tez czytalam ze pomaga mąż konczy juz pierwszy miesiąc kuracji w czerwcu dokladniejsze badanie nasienia do tego momentu ja bede latac po lekarzach itp mam 1 czerwca droznosc jajowodow hsg
Dodka a mam jeszcze pytanie, badałas sobie AMH ? bo ja ogolnie ponoc hormony mam ok, stosunek Lh:FSH mogłby być lepszy bo jest 1:1,4 ale ponoc nie ma dramatu ( ??)
natomiast po 1 cyklu z clo kolejny cykl miałam bez stymulacji i akurat wtedy zrobili mi AMH i mam baaardzo wysokie👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
AMH robilam teraz w srode 6 kwietnia wyniki do 2 tyg do odbioru zobaczymy co wyjdzie... mam nadzieje ze bedzie ok ogolnie hormony mam w normie prolaktyne mam wysoko 33,30 norma 4,79-23,30PCOS + problem męski morfologia plemników 0%
24dc beta 33,9
28dc 274,30 35dc2900
-
Ja sie obawiam ze w tym cyklu nie będę miala owulacji w poniedziałek mam gina zobaczy czy bylo na usg yhhh tamten cykl mialam z clo pregnyl i duphastonemPCOS + problem męski morfologia plemników 0%
24dc beta 33,9
28dc 274,30 35dc2900
-
Dodka91 wrote:Ja sie obawiam ze w tym cyklu nie będę miala owulacji w poniedziałek mam gina zobaczy czy bylo na usg yhhh tamten cykl mialam z clo pregnyl i duphastonem
ja ten cykl mam na clo ( dzis 3 dzien) pregnylu i dupku,
dzis 7 dc a od 3 dni mam mega wysoka tempke, @ była jakby ze sluzem płodnym dziwne to..
ogolnie jak stosuje clo to reaguje na niego lewy jajnik i zawsze mnie wtedy boli przy ... boje sie tego troche👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ???