X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy ANDROLOG - gdzie na śląsku ... ?
Odpowiedz

ANDROLOG - gdzie na śląsku ... ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • annac86 Nowa

Wysłany: 30 marca 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, macie jakiegoś nowego androloga na horyzoncie? :)

• Słoń_ce Debiutantka

Wysłany: 4 września 2018, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, chciała bym odświeżyć temat. Poszukujemy namiarów na dobrego urologa ze Śląska. Byliśmy już na 2 wizytach i kompletnie nic się nie dowiedzieliśmy, dlatego myślę, że chyba lepiej iść do kogoś kto typowo zajmuje się niepłodnością męską.

• monik123 Autorytet

Wysłany: 4 września 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoń_ce wrote:
    Cześć, chciała bym odświeżyć temat. Poszukujemy namiarów na dobrego urologa ze Śląska. Byliśmy już na 2 wizytach i kompletnie nic się nie dowiedzieliśmy, dlatego myślę, że chyba lepiej iść do kogoś kto typowo zajmuje się niepłodnością męską.
    Jeśli chodzi o niepłodność to androlog jest potrzebny, a gdybyście chcieli urologa to może dr Pietrusa z Angelius Provita?

Starania od 02.2016
    Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
    2xIUI :(
    02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
    06.2020 pICSI - 8 zarodków
    08.2020 - crio 1x 2BB ;(
    11.2020 - crio 2x 3AA ;(
    01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
    Zostały 4❄
  • Słoń_ce Debiutantka

Wysłany: 6 września 2018, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monik123 wrote:
    Jeśli chodzi o niepłodność to androlog jest potrzebny, a gdybyście chcieli urologa to może dr Pietrusa z Angelius Provita?
    Ginekolog kazał się skonsultować z urologiem i zrobić usg jąder, właśnie myślałam nad tym Pietrusem, ale mam mieć w Angeliusie inseminację i tak sobie wkręciłam, że skoro urolog tam pracuje to powie, ze nasienie się nadaje tylko po to żeby ta inseminacja się odbyła. Nie byłam nigdy w tej klinice i nie wiem czy są nastawieni typowo na kasę. Dlatego tak sobie wymyśliłam, iż urolog z zewnątrz będzie obiektywny. Monik widzę w Twoim podpisie, że chodzisz właśnie do Angeliusa, jesteś zadowolona?

• monik123 Autorytet

Wysłany: 6 września 2018, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoń_ce wrote:
    Ginekolog kazał się skonsultować z urologiem i zrobić usg jąder, właśnie myślałam nad tym Pietrusem, ale mam mieć w Angeliusie inseminację i tak sobie wkręciłam, że skoro urolog tam pracuje to powie, ze nasienie się nadaje tylko po to żeby ta inseminacja się odbyła. Nie byłam nigdy w tej klinice i nie wiem czy są nastawieni typowo na kasę. Dlatego tak sobie wymyśliłam, iż urolog z zewnątrz będzie obiektywny. Monik widzę w Twoim podpisie, że chodzisz właśnie do Angeliusa, jesteś zadowolona?
    Dopiero będziemy na pierwszej wizycie w październiku :) na wątku angieliusowym dziewczyny bardzo chwalą tą klinikę i o Pietrusie też dobrze pisały.
    My byliśmy z mężem u niego prawie 2 lata temu i wg mnie jest w porządku

Starania od 02.2016
    Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
    2xIUI :(
    02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
    06.2020 pICSI - 8 zarodków
    08.2020 - crio 1x 2BB ;(
    11.2020 - crio 2x 3AA ;(
    01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
    Zostały 4❄
  • Słoń_ce Debiutantka

Wysłany: 10 września 2018, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę poczytać w takim razie wątek o Angeliusie :)

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ