X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Badania nasienia, wynik
Odpowiedz

Badania nasienia, wynik

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasiaha Debiutantka

Wysłany: 29 kwietnia 2024, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy któraś z Was molgaby pomóc w interpretacji? Jakieś wskazówki? Będę bardzo wdzięczna!!! Wyniki w linku, niestety nie wiem, jak wkleić zdjęcie. :(

https://zapodaj.net/plik-Vezn3Jc3nP
    https://zapodaj.net/plik-7sQ4dnjlZe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2024, 21:43

• Martinasek Debiutantka

Wysłany: 10 maja 2024, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, morfologia jest ok ale zawsze mogłoby być lepiej. Polecam z całego serca konto na Instagramie Strefa płodności. Ola robi ogromną robotę jeśli chodzi o darmową wiedzę i wskazówki jak poprawić wyniki i zadbać o płodność. Mój mąż w stycznia miał 0% morfologie plemników a teraz jestem już w drugim miesiącu ciąży. Jest możliwość wykupienia ebooka, jest 56 pomysłów na płodne posiłki oraz podstawową suplementacje.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ