Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Badania nasienia, wynik
Odpowiedz

Badania nasienia, wynik

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasiaha Debiutantka

Wysłany: 29 kwietnia 2024, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy któraś z Was molgaby pomóc w interpretacji? Jakieś wskazówki? Będę bardzo wdzięczna!!! Wyniki w linku, niestety nie wiem, jak wkleić zdjęcie. :(

https://zapodaj.net/plik-Vezn3Jc3nP
    https://zapodaj.net/plik-7sQ4dnjlZe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2024, 21:43

• Martinasek Znajoma

Wysłany: 10 maja 2024, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, morfologia jest ok ale zawsze mogłoby być lepiej. Polecam z całego serca konto na Instagramie Strefa płodności. Ola robi ogromną robotę jeśli chodzi o darmową wiedzę i wskazówki jak poprawić wyniki i zadbać o płodność. Mój mąż w stycznia miał 0% morfologie plemników a teraz jestem już w drugim miesiącu ciąży. Jest możliwość wykupienia ebooka, jest 56 pomysłów na płodne posiłki oraz podstawową suplementacje.

starania od 01.2023

24.04.2024 beta 99,93, progesteron 61,5 ng/ml
    26.04.2024 beta 214,38
    06.05.2024 poronienie samoistne

pod opieka dietetyka klinicznego od 01.2024
    04.2025 histeroskopia, wycięcie 2 polipów endometrialnych
    04.2025 zapalenie endometrium
    09.2025 HSG z lipiodolem
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ