X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Badania nasienia, wynik
Odpowiedz

Badania nasienia, wynik

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasiaha Debiutantka

Wysłany: 29 kwietnia, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy któraś z Was molgaby pomóc w interpretacji? Jakieś wskazówki? Będę bardzo wdzięczna!!! Wyniki w linku, niestety nie wiem, jak wkleić zdjęcie. :(

https://zapodaj.net/plik-Vezn3Jc3nP
    https://zapodaj.net/plik-7sQ4dnjlZe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia, 21:43

• Martinasek Nowa

Wysłany: 10 maja, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, morfologia jest ok ale zawsze mogłoby być lepiej. Polecam z całego serca konto na Instagramie Strefa płodności. Ola robi ogromną robotę jeśli chodzi o darmową wiedzę i wskazówki jak poprawić wyniki i zadbać o płodność. Mój mąż w stycznia miał 0% morfologie plemników a teraz jestem już w drugim miesiącu ciąży. Jest możliwość wykupienia ebooka, jest 56 pomysłów na płodne posiłki oraz podstawową suplementacje.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ