X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Badania nasienia, wynik
Odpowiedz

Badania nasienia, wynik

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kasiaha Debiutantka

Wysłany: 29 kwietnia 2024, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy któraś z Was molgaby pomóc w interpretacji? Jakieś wskazówki? Będę bardzo wdzięczna!!! Wyniki w linku, niestety nie wiem, jak wkleić zdjęcie. :(

https://zapodaj.net/plik-Vezn3Jc3nP
    https://zapodaj.net/plik-7sQ4dnjlZe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2024, 21:43

• Martinasek Debiutantka

Wysłany: 10 maja 2024, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, morfologia jest ok ale zawsze mogłoby być lepiej. Polecam z całego serca konto na Instagramie Strefa płodności. Ola robi ogromną robotę jeśli chodzi o darmową wiedzę i wskazówki jak poprawić wyniki i zadbać o płodność. Mój mąż w stycznia miał 0% morfologie plemników a teraz jestem już w drugim miesiącu ciąży. Jest możliwość wykupienia ebooka, jest 56 pomysłów na płodne posiłki oraz podstawową suplementacje.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ