Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Badanie nasienia- poprawa po suplementacji
Odpowiedz

Badanie nasienia- poprawa po suplementacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Zuza2055 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy już wyniki inhibiny b wynosi 70 pg/mg co jest wartością obniżoną ale nie tragicznie niska ( jes to jedno jadro więc jeśli przy 2 jądrach byłoby to 140 to nie ma tragedii)

Maz jednak dalej upiera się że zmieni lekko dawki suplementów ( chat mu podpowiedział) i spowrotem wróci do wyników 10 mil / ml co daje większą szansę.
    Ja uważam że jeśli coś poszło nie tak przez te 6 miesięcy to nie ma sensu dalej drążyć tematu.

Chciałabym abyśmy się zapisali już do kliniki na in vitro bo to i tak nie jest tak od ręki a na punkcję czeka się kilka miesięcy ( badania itp). Więc dalej możemy próbować naturalnie ale mieć opcje b . On jednak upiera się że ja przesadzam , że na dziecko się czeka itp tak jakby chciał mnie przekonać że to ja przesadzam i on jest zdrowy ...żebyśmy dali sobie jeszcze ten rok czasu albo chociaż kolejne 3 miesiące i dopiero się zapisywali a nie tak szybko .

Ja nie wiem już co myśleć bo z jednej strony mogę poczekać a z drugiej pewnie i tak nie będę w coazy w tym czasie więc po co się męczyć psychicznie skoro można działać.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ