Badanie nasienia w Niemczech
-
Dziewczyny mam pytanie do tych które mieszkają w Niemczech, jak wygląda takie badanie, czy jest podobnie jak w pl? Właśnie szukam laboratorium czy kliniki by mój mógł się zbadać.
-
Mój mąż Był już na 1 wizycie. Nie jest raczej jak w pl bo dostał pojemniczki do domu i termin kiedy ma przynieść zapełniony w sensie ze ze sperma.
Na pierwszej wizycie miał robione usg jąder, teraz ma mieć pobierana krew. W poniedziałek idzie na drugą wizytę. Zobaczymywerni lubi tę wiadomość
-
Nic nie mówili w jakim czasie ma się oddać pojemnik? W pl to trzeba w ciągu pol godz do godz. Mam nadzieję ze w następnym tygodniu zadz do lekarza.
-
Dzięki. też mam taką nadzieje. nic mu nie powiedzieli ale ja nie ryzykuje i pojedzie z samego rana, od razu jak "odda" nasienie do pojemniczka. daleko nie mamy wiec w ciagu 15 min będzie na miejscu. Dam znać na pewno jak juz bedą wyniki. a swoją drogą, ciekawe czy długo sie czeka
-
Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień. Jestem bardzo ciekawa co lekarz powie. Tez dam znac jak mój pójdzie. A te badania są płatne czy można iść na aok? Mój ma kartę to ciekawa jestem czy będzie musiał płacić.
-
Dopiero teraz zauwazylam wpis, dawno tu nie wchodzilam. Niestety wczesniej moj sie nie zalapal i dopiero w listopadzie idzie do urologa. Nie ma wczesniejszych terminow.
-