Bardzo kiepskie wyniki nasienia a happyend :)
-
WIADOMOŚĆ
-
@Alina Malina - sprawdziłam i w pakiecie, który kupiłam jest fragmentacja DNA. Dziękuję za wskazówkę.
@classy - dziękuję, ze swojej strony zrobiłam już trochę badań. Z zespołem antyfosfolipidowym "trafłaś", tzn. nie wyszedł mi typowy obraz choroby, mam dodatnie P/c antykardiolipinowe klasy IgM (N89) i na to lekarz zaleca heparynę. Mam także mutacje MTHFR (C677) hetero, MTHFR (A1298) hetero i PAI-SERPINE1 homo także według lekarza do "ogrania" heparyną. Na szczęście ja i mąż kariotypy mamy OK, wykluczoną mam celiakię, tarczyca (tsh, tf3 i tf4, antytpo OK), wymazy Chlamydia Mycoplasma Ureaplasma HPV OK. Problem polega na tym, że w drugiej ciąży heparynę brałam od potwierdzonej akcji serduszka i niestety nie pomogła... Teraz będę heparynę wdrażać wcześniej, od owulacji.
@Arisia - takie podejście też do mnie przemawia, w końcu % uszkodzenia to statystyka, ale zobaczymy jeszcze czy u nas nie ma wyników, które byłyby bardzo niepokojące. Dziękuję za pomoc i 3mam kciuki za Wasze starania
@Sikoreczkaaa - dziękuję
staram się, tylko ta cierpliwość nie jest moją mocną stroną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja, 19:03
Arisia lubi tę wiadomość
01.2026 - poronienie samoistne 5/6 tydzień
04.2026 - poronienie zatrzymane 9 tydzień (rozwój zatrzymany w 6/7 tygodniu)
👩🏻 AMH: 3
❌ MTHFR hetero | PAI homo | APS: P/c antykardiolipinowe IgG podwyższone
✅ Kariotyp
✅ TSH: 1,87 | homocysteina: 5 | celiakia wykluczona | wymazy Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, HPV - OK | trombofilia wykluczona
👦🏻:
❌ Morfologia: 1% | DFI: 22% | Pływaków: 4,86 mln | Koncentracja: 4,05 /ml | Objętość: 1,2 mln | Ruch postępowy 30%
✅ Kariotyp -
Czekająca7 wrote:@Alina Malina - sprawdziłam i w pakiecie, który kupiłam jest fragmentacja DNA. Dziękuję za wskazówkę.
@classy - dziękuję, ze swojej strony zrobiłam już trochę badań. Z zespołem antyfosfolipidowym "trafłaś", tzn. nie wyszedł mi typowy obraz choroby, mam dodatnie P/c antykardiolipinowe klasy IgM (N89) i na to lekarz zaleca heparynę. Mam także mutacje MTHFR (C677) hetero, MTHFR (A1298) hetero i PAI-SERPINE1 homo także według lekarza do "ogrania" heparyną. Na szczęście ja i mąż kariotypy mamy OK, wykluczoną mam celiakię, tarczyca (tsh, tf3 i tf4, antytpo OK), wymazy Chlamydia Mycoplasma Ureaplasma HPV OK. Problem polega na tym, że w drugiej ciąży heparynę brałam od potwierdzonej akcji serduszka i niestety nie pomogła... Teraz będę heparynę wdrażać wcześniej, od owulacji.
@Arisia - takie podejście też do mnie przemawia, w końcu % uszkodzenia to statystyka, ale zobaczymy jeszcze czy u nas nie ma wyników, które byłyby bardzo niepokojące. Dziękuję za pomoc i 3mam kciuki za Wasze starania
@Sikoreczkaaa - dziękuję
staram się, tylko ta cierpliwość nie jest moją mocną stroną 
A to dobrze, że już od razu poszerzyłaś diagnostykę bo czasami coś tam wychodzi ☺️ja mam MTHFR i PAI w wariancie homo i nie dostałam heparyny bo miałam dobre białka i mówili, że mam wskazać. A te mutacje są dość częste ☺️ ja już dokładnie badań nie pamiętam, ale wiem, że na pierwszych stronach wątków miesięcznych IVF są podsumowania jakie badania warto zrobić, więc też możesz zerknąć ☺️ trzymam kciuki za wyniki męża, nie ma co od razu zakładać najgorszego 🤞
Czekająca7 lubi tę wiadomość
👩+👦+🐶 | starania od 05.2023
👩
AMH: 1,5
✅hormony, kariotyp, cytokiny, immunofenotyp, komórki NK, homocysteina, trombofilia, białko C, białko S, zespół antyfosfolipidowy, TSH, prolaktyna, wit D, wit B12
❌ANA 1:160, KIR AA, MTHFR-homo, PAI-1 homo
👦
azoospermia → udana mTESE
✅hormony, AZF, kariotyp, CFTR, wit D, B12, inhibina B
I IVF - 04.2025
13🥚→ 10xMII → 1❄️
ET 4.1.1 (Cyclogest, Duphaston)❌
II IVF - 06.2025
19🥚→ 11xMII → 0❄️
III IVF - 10.2025
27🥚→ 20xMII → 5❄️
FET 3.1.1 (Utrogestan, Duphaston, Encorton, Accofil) → 10 dpt: β 205; 14 dpt: β 826, prog. 30,83 ng/ml; 28 dpt: β 44192, prog. 32,31 ng/ml, CRL 0,74 + ❤️; 8t+5: CRL 2,12; 9t+6; CRL 2,9, FHR: 176; 10t+5: FeliaTest - zdrowa 🩷; 12+6: I prenatalne: 7,4 cm❤️; 19+6: II prenatalne: 320 g ❤️

-
Czekajaca - myślę, że starać się zawsze warto, tym bardziej w Waszym przypadku, kiedy do tej ciąży naturalnej dochodzi
Słabe nasienie to pojęcie bardzo subiektywne, jak dla mnie ze słabym nasieniem nie zajdziesz w ciążę naturalnie, ja np jestem po dwóch nieudanych procedurach IVF - ciężki czynnik męski, a pomimo tego androlog mówił, aby ciągle się starać bo medycyna zna różne przypadki i nie takie rzeczy jako lekarz widział, cuda się zdarzają, a parametry nasienia to jedna wielka tajemnica i tak naprawdę nic nie wiadomo
Mam nadzieję, że wyniki wyjdą prawidłowe i niedługo doczekacie się swojego cudu, zycze abyś nie musiała przechodzić tego co my tutaj
✊🥹
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja, 21:53
Kawka, Czekająca7 lubią tę wiadomość
Starania od 10.2022 r.
Klinika Niepłodności od 01.2025 r.
Ona: 93’ niedoczynność tarczycy, badania w normie, AMH: 7,03
Kariotyp ✅
On: 88’
oligoasthenoteratozoospermia, badania hormonalne ✅
Genetyka:
kariotyp ✅
CFTR ✅
AZF ✅
fragmentacja DNA 13 %, Mioxys podwyższony
I IVF start marzec 2025: Pobranych 13 🥚 -> 9 dojrzałych -> Brak zarodków
II IVF start lipiec 2025: Pobranych 24 🥚 -> 9 dojrzałych -> Brak zarodków
Androlog sierpień 2025->Hormony dla Niego: Clostilbegyt-> Poprawa
Zmiana kliniki
III IVF czerwiec 2026, stymulacja Provera + Menopur 150j. + Puregon 150 j. -> Pobranych 22 🥚 -> 15 dojrzałych -> 6 zapłodnionych-> ❄️
FET 07.2026 ⏳ -
Cześć Dziewczyny, obiecałam sobie, że tu napiszę po operacji męża na żylaki powrózka nasiennego bo ten wątek był dla mnie ogromną pomocą.
Mąż, lat 40, w styczniu odbył operację laparoskopową żylaków powrózka nasiennego (3 st) w Katowicach na NFZ. Ogólnie przeszedł ją bardzo dobrze, bez powikłań.
Wcześniej wyniki: 1mln plemników na 1 ml, więc ciężki OAT.
Zrobiliśmy badania po 3,5 miesiącach od operacji i niestety ta historia nie ma happy endu, a wręcz jesteśmy w gorszej sytuacji : 56 tys plemnikow w 1 ml.
Pogrzebałam marzenia o ciąży naturalnej, a i ta z pomocą medyczną może być ciężka.
Czy żałujemy operacji? Nie, bo przynajmniej spróbowaliśmy wszystkiego co mogliśmy.
Trzymam za Was kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja, 22:05
Maggie_93 lubi tę wiadomość
⏳ od 06.2024
36 👩
D3, B12, estr, prolaktyna, owulacje
🔻niski prog 8DPO: 12ng
MUCHA, sonoHSG - OK
Pasożyty - OK
41🧔♂️
Posiewy OK
Kariotypy OK
🔻 ciężki czynnik męski - OAT
🔻 operacja żpn - styczeń' 26 - brak poprawy -
Kawka wrote:Cześć Dziewczyny, obiecałam sobie, że tu napiszę po operacji męża na żylaki powrózka nasiennego bo ten wątek był dla mnie ogromną pomocą.
Mąż, lat 40, w styczniu odbył operację laparoskopową żylaków powrózka nasiennego (3 st) w Katowicach na NFZ. Ogólnie przeszedł ją bardzo dobrze, bez powikłań.
Zrobiliśmy badania po 3,5 miesiącach od operacji i niestety ta historia nie ma happy endu, a wręcz jesteśmy w gorszej sytuacji : 56 tys plemnikow w 1 ml.
Pogrzebałam marzenia o ciąży naturalnej, a i ta z pomocą medyczną może być ciężka.
Czy żałujemy operacji? Nie, bo przynajmniej spróbowaliśmy wszystkiego co mogliśmy.
Trzymam za Was kciuki.
Pamiętaj, jeden wynik badań po operacji to tylko jeden wynik, może przebyta choroba, może jakaś infekcja, może leki, a może po prostu taki czas i wyniki wrócą do punktu wyjścia bądź pójdą do góry. To są dla mnie niezbadane jakieś meandry męskiej płodności, że wyniki potrafią się pogarszać mimo robienia wszystkiego żeby się polepszyły. Ale pamiętaj wystarczy ten jeden dobry plemnik. Spośród 56 tys takie mogą się znaleźć
Kawka lubi tę wiadomość
-
Kawka wrote:Cześć Dziewczyny, obiecałam sobie, że tu napiszę po operacji męża na żylaki powrózka nasiennego bo ten wątek był dla mnie ogromną pomocą.
Trzymam za Was kciuki.
Dziękujemy za Twój wpis i łączę się w myślach, tak jak Alinka pisze może wszystko się jeszcze odbuduje, trzeba chwilkę poczekać. Rozumiem doskonale, chcieliście wyczerpać wszystkie szanse i możliwości to oczywiste 🥹
A nawet jeśli IVF wciąż macie duże szanse, dziewczyny tutaj też miały w tysiącach liczebność, albo z biopsji i są w ciąży albo już urodziły. Także trzymam mocno kciuki ✊✊✊
Starania od 10.2022 r.
Kariotyp ✅
Genetyka:
kariotyp ✅
CFTR ✅
AZF ✅
Zmiana kliniki
III IVF czerwiec 2026, stymulacja Provera + Menopur 150j. + Puregon 150 j. -> Pobranych 22 🥚 -> 15 dojrzałych -> 6 zapłodnionych-> ❄️
FET 07.2026 ⏳ -
Kawka, tak jak dziewczyny piszą, może się jeszcze wszystko odbuduje 🙂 rozumiem, że też się suplementujecie i stosujecie do wszystkich zaleceń?
Sikoreczko, kciuki za dzisiaj 😍 koniecznie daj znać jak tam ❤️Starania od 11.2023
👩🏼 niedrożny jajowód
Amh 11.2024 r. 1.9, 09.2025 r. 2.3 💪
🧔🏻♂️5.2024 operacja żpn- brak wielkiej poprawy. Obecnie:
Koncentracja 4 mln
Maj 2025 IUI
09.2025 kwalifikacja do ivf
❄️ 3AA, 2x❄️5 BA
FET 5BA 10.2025 ❌ 8 dpt beta 12, 10 dpt beta 5
FET 5BA 5.12.2025 ❌ 8 dpt beta 62, 10 dpt beta 68
Cd138 ❌ poniżej 5/10, cd56 10%➡️ doksy+metronidazol ⏳➡️
biopsja kontrolna- pogorszenie- cd 138 5-10/10, cd56 10%➡️dalacin+metronidazol➡️3 biopsja- brak stanu zapalnego
KIR Bx (2DS2)
HLA-C 🧔🏻♂️ C1C2, ANA- dodatni, ANA 3 ✅, Profil cytokin ✅, Fenotyp komórek NK ✅, Białko C i S ✅
Trombofilia ✅, Homocysteina 7
B12 975,cross-match- 15%
FET 7.05.2026 3.1.1. (Cyclogest, Luteina, accofil)
5 dpt ⏸️ , 6 dpt beta 38, 8 dpt beta 121, 11 dpt beta 812, 13 dpt beta 2478, 20 dpt beta 22057
22 dpt crl 4 mm 💗
8w2d crl 1,7 cm ❤️ -
Trzymam za Was kciuki.
Kochana u nas po zabiegu były pojedyncze plemniki. Potem po kuracji CLO wyskoczyliśmy na nasz normy koło miliona. Czy byliście stymulowani czymś? ❤️ nie trać nadziei na np. INV jeżeli są plemniki to jest szansa.Starania od 06.2022
👦
ciężka oligospermia - brak przyczyny 🔴 hormony, genetyka,usg OK.
👩
torbiele w piersiach 🔴
cykle regularne 27 dni potwierdzone owulacje, niski progesteron 7dpo
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
I INV 10 komórek ➡️ 3 ❄️4BA 2x2BB
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
Sanco - zdrowy chłopczyk
👶🏻🧸♂️ 💙
18.11 6,8 cm akrobaty 🏋♂️
28.01 600g cudu 🧸
15.04 2200 g misia 🐻
🍀🍀🍀🍀

-
Fler wrote:Kawka, tak jak dziewczyny piszą, może się jeszcze wszystko odbuduje 🙂 rozumiem, że też się suplementujecie i stosujecie do wszystkich zaleceń?
Sikoreczko, kciuki za dzisiaj 😍 koniecznie daj znać jak tam ❤️
Fler ja trzymam kciuki za drugą bete, bo robisz ja dzis? ❤️
Fler lubi tę wiadomość
Starania od 06.2022
👦
ciężka oligospermia - brak przyczyny 🔴 hormony, genetyka,usg OK.
👩
torbiele w piersiach 🔴
cykle regularne 27 dni potwierdzone owulacje, niski progesteron 7dpo
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
I INV 10 komórek ➡️ 3 ❄️4BA 2x2BB
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
Sanco - zdrowy chłopczyk
👶🏻🧸♂️ 💙
18.11 6,8 cm akrobaty 🏋♂️
28.01 600g cudu 🧸
15.04 2200 g misia 🐻
🍀🍀🍀🍀

-
Tak, już jestem po pobraniu
Sikoreczkaaa, Yahu, Alina Malina lubią tę wiadomość
Starania od 11.2023
👩🏼 niedrożny jajowód
Koncentracja 4 mln
Maj 2025 IUI
❄️ 3AA, 2x❄️5 BA
biopsja kontrolna- pogorszenie- cd 138 5-10/10, cd56 10%➡️dalacin+metronidazol➡️3 biopsja- brak stanu zapalnego
KIR Bx (2DS2)
HLA-C 🧔🏻♂️ C1C2, ANA- dodatni, ANA 3 ✅, Profil cytokin ✅, Fenotyp komórek NK ✅, Białko C i S ✅
B12 975,cross-match- 15%
5 dpt ⏸️ , 6 dpt beta 38, 8 dpt beta 121, 11 dpt beta 812, 13 dpt beta 2478, 20 dpt beta 22057
22 dpt crl 4 mm 💗
8w2d crl 1,7 cm ❤️ -
U nas też po laparo nie było poprawy, ale mąż powtarzał badania kilka razy i wychodziło na zmianę albo blisko 0 albo w okolicach 0.1-0.2 mln na ml, a max to było chyba 230 tys. plemników w ml, później to już było tylko gorzej, z miesiąca na miesiąc pojedyncze plemniki w całej objętości nasienia.Kawka wrote:Cześć Dziewczyny, obiecałam sobie, że tu napiszę po operacji męża na żylaki powrózka nasiennego bo ten wątek był dla mnie ogromną pomocą.
Trzymam za Was kciuki.
Ale nie ma co się poddawać. Udajcie się do androloga, najlepiej takiego, który poprowadzi stymulację u męża i dajcie sobie kilka miesięcy na poprawę.
W przypadku in vitro mamy taki plus, że wystarczy, że embriolog znajdzie tego 1 właściwego plemnika
Jeśli chodzi o ciąże naturalne w przypadku tak krytycznie niskich parametrów nasienia, to ja osobiście się nie spotkałam na forum z takim cudem. Jeśli kojarzycie dziewczyny to podeślijcie.
Kiedyś czytałam, że aby była szansa na dojście do naturalnego zapłodnienia to koncentracja powinna być powyżej 5 mln., podobnie jak do inseminacji.
Ale nikt nie zabrania starań naturalnych. Ja też się łudziłam, że się może uda, także pomiędzy procedurami ivf, ale 5 lat bez zabezpieczenia w naszym przypadku nie dało ani razu pozytywnego testu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja, 08:03
👩🏼34🧔🏻♂️36
AMH 2,6 (11.25)
❌ V R2 - hetero / MTHFR-hetero / PAI-1 homo, kryptozoo-
✅ kariotyp, genotyp Bx -2DS2, -2DS3 | histero + CD138 (0/10)
I IVF
→ 09.23 p.krótki → 8🥚→ 7xMII→ PICSI →2❄️
→I FET 2BC → CB ❌
→II FET 2BC ❌
II IVF
→06.25. p.długi → 6🥚→ 3xMII→ PICSI
→III ET 2-dn. 5A+4B ❌
III IVF
→12.25 p.PPOS GonalF, Menopur, Provera→ 20🥚→ 10xMII → PICSI → 4❄️
→15.01.26 - IV FET 4BA, CS, prog. 15,2 (Accofil, Prograf→ Encorton)
β: 5dpt 32,4 | 6dpt 45,90 | 8dpt 56,2 | 9dpt 91,7 | 11dpt 219,0 | 14 dpt 360,2 | 16 dpt 763,0 | 20 dpt 2719,5
27 dpt CRL 3,9 mm i 💗🥹
12+4 - I prenatalne niskie ryzyka ♥️
20+4 - II prenatalne 362 g Okruszka 🩵

-
Yahu wrote:U nas też po laparo nie było poprawy, ale mąż powtarzał badania kilka razy i wychodziło na zmianę albo blisko 0 albo w okolicach 0.1-0.2 mln na ml, a max to było chyba 230 tys. plemników w ml, później to już było tylko gorzej, z miesiąca na miesiąc pojedyncze plemniki w całej objętości nasienia.
Ale nie ma co się poddawać. Udajcie się do androloga, najlepiej takiego, który poprowadzi stymulację u męża i dajcie sobie kilka miesięcy na poprawę.
W przypadku in vitro mamy taki plus, że wystarczy, że embriolog znajdzie tego 1 właściwego plemnika
Jeśli chodzi o ciąże naturalne w przypadku tak krytycznie niskich parametrów nasienia, to ja osobiście się nie spotkałam na forum z takim cudem. Jeśli kojarzycie dziewczyny to podeślijcie.
Kiedyś czytałam, że aby była szansa na dojście do naturalnego zapłodnienia to koncentracja powinna być powyżej 5 mln., podobnie jak do inseminacji.
Ale nikt nie zabrania starań naturalnych. Ja też się łudziłam, że się może uda, także pomiędzy procedurami ivf, ale 5 lat bez zabezpieczenia w naszym przypadku nie dało ani razu pozytywnego testu.
Fler czekam na wieści ✊
Sikoreczko trzymamy mocno kciuki dawaj znać jak u Ciebie jesteśmy z Tobą ❤️
Yahu, zobacz sobie 1 stronę naszego wątku, tam pisała zaraz na początku Noheart93, koncentrację miała z tego co pamiętam 0,7 mln i pojawiła się naturalna ciąża, ale myślę że przy takich parametrach musiał być jeszcze ruch dostateczny. Niestety przy ruchu 0 % jak u nas przy pierwszych wynikach nie ma szans na ciąże, cud nawet nie pomoże 😅 Też przy 6 latach razem tak naprawdę idąc na całość od początku, nigdy nie było nic. Teraz już znamy przyczynę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja, 08:19
Yahu lubi tę wiadomość
Starania od 10.2022 r.
Kariotyp ✅
Genetyka:
kariotyp ✅
CFTR ✅
AZF ✅
Zmiana kliniki
FET 07.2026 ⏳ -
Maggie_93 wrote:Fler czekam na wieści ✊
Sikoreczko trzymamy mocno kciuki dawaj znać jak u Ciebie jesteśmy z Tobą ❤️
Yahu, zobacz sobie 1 stronę naszego wątku, tam pisała zaraz na początku Noheart93, koncentrację miała z tego co pamiętam 0,7 mln i pojawiła się naturalna ciąża, ale myślę że przy takich parametrach musiał być jeszcze ruch dostateczny. Niestety przy ruchu 0 % jak u nas przy pierwszych wynikach nie ma szans na ciąże, cud nawet nie pomoże 😅 Też przy 6 latach razem tak naprawdę idąc na całość od początku, nigdy nie było nic. Teraz już znamy przyczynę
Dziękuję, to akurat piękny przykład, że cuda się zdarzają 💚
👩🏼34🧔🏻♂️36
AMH 2,6 (11.25)
I IVF
→I FET 2BC → CB ❌
→II FET 2BC ❌
II IVF
→III ET 2-dn. 5A+4B ❌
III IVF
β: 5dpt 32,4 | 6dpt 45,90 | 8dpt 56,2 | 9dpt 91,7 | 11dpt 219,0 | 14 dpt 360,2 | 16 dpt 763,0 | 20 dpt 2719,5
27 dpt CRL 3,9 mm i 💗🥹

-
@Fler, dzisiaj też alab? :p chyba musimy wypić wiadro melisy w oczekiwaniu na wynik 😆 kciuki za piękny przyrost 🤞🍀🍀🍀
@Sikoreczko, o której dzisiaj? Dawaj znać co postanowią z Twoim pisklakiem 🤞🫶👩🏼34🧔🏻♂️36
AMH 2,6 (11.25)
I IVF
→I FET 2BC → CB ❌
→II FET 2BC ❌
II IVF
→III ET 2-dn. 5A+4B ❌
III IVF
27 dpt CRL 3,9 mm i 💗🥹

-
Dziewczyny, beta w 8 dpt 121 !!!! 😭❤️
Yahu, Alina Malina, Maggie_93, Arisia, mariposa_, Czekająca7, letnia, Sikoreczkaaa, Valie05, Adirella lubią tę wiadomość
Starania od 11.2023
👩🏼 niedrożny jajowód
Koncentracja 4 mln
Maj 2025 IUI
❄️ 3AA, 2x❄️5 BA
KIR Bx (2DS2)
B12 975,cross-match- 15%
22 dpt crl 4 mm 💗
8w2d crl 1,7 cm ❤️ -
Fler wrote:Dziewczyny, beta w 8 dpt 121 !!!! 😭❤️
Ale dzisiaj szybko!!!
Pięknie 🤩 bardzo się cieszę 💖🥹 oby tak dalej 💪🍀
Maggie_93, Fler lubią tę wiadomość
👩🏼34🧔🏻♂️36
AMH 2,6 (11.25)
I IVF
→I FET 2BC → CB ❌
→II FET 2BC ❌
II IVF
→III ET 2-dn. 5A+4B ❌
III IVF
27 dpt CRL 3,9 mm i 💗🥹

-
!!! To chyba najwyższa beta do tej pory patrząc po podpisie??? SuperFler wrote:Dziewczyny, beta w 8 dpt 121 !!!! 😭❤️
Już się bałam że znowu zrobisz w alab i że będziemy czekać do nocy 😂 zmieniłaś dzisiaj laboratorium?
Fler lubi tę wiadomość
-
Fler ale wspaniałe 🥹🥹🥹✊ Tak się cieszę !!!!
Dziewczyny, napisałam wczoraj komentarz na tym wątku na FB, gdzie napisali o wstrzymanych transferach w Gamecie Wrocław, i odpisała mi dzisiaj dziewczyna, ze wczoraj jej powiedzieli w klinice, że mają zabezpieczone środki dla tych co zaczynają procedurę i pierwsze transfery a na kolejne niestety muszą czekać
Ale to zawsze lepsze niż nic, trochę się uspokoiłam 🥺
Fler, Yahu, Sikoreczkaaa lubią tę wiadomość
Starania od 10.2022 r.
Kariotyp ✅
Genetyka:
kariotyp ✅
CFTR ✅
AZF ✅
Zmiana kliniki
FET 07.2026 ⏳ -
Yahu, no obraziłam się już na alab

Alina, tak nigdy nie miałam takeij wysokiej... A Ty jakie miałaś? Pojechałam specjalnie do gamety żeby mieć po 2 godzinach wynik
Yahu, Alina Malina lubią tę wiadomość
Starania od 11.2023
👩🏼 niedrożny jajowód
Koncentracja 4 mln
Maj 2025 IUI
❄️ 3AA, 2x❄️5 BA
KIR Bx (2DS2)
B12 975,cross-match- 15%
22 dpt crl 4 mm 💗
8w2d crl 1,7 cm ❤️ -
Maggie, to bardzo dobre info!
Starania od 11.2023
👩🏼 niedrożny jajowód
Koncentracja 4 mln
Maj 2025 IUI
❄️ 3AA, 2x❄️5 BA
KIR Bx (2DS2)
B12 975,cross-match- 15%
22 dpt crl 4 mm 💗
8w2d crl 1,7 cm ❤️