Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Bardzo kiepskie wyniki nasienia a happyend :)
Odpowiedz

Bardzo kiepskie wyniki nasienia a happyend :)

Oceń ten wątek:
  • Estera95 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malowybitna, dzieki ze pytasz <3
    Intensywnie ale cudownie. Mala jest wspaniała, ja dosc szybko dochodzę do siebie. Robimy duzo masazy bo mamy stopki ulozeniowe i na napuecie miesniowe. Maz zakochany w córze, ja zreszta tez. Robię drzemke kontaktowa i placze ze to co rok temu było tak odległe dzis lezy mi w ramionach <3

Sikoreczkaaa, Malowybitna, Maggie_93, Arisia lubią tę wiadomość

👧🏼31
    AMH: 6,12 (06.2025)

🧑🏽 33
    Oligoteratozoospermia.

Hormony:
    ❌️FSH: 22
    ❌️SHBG: 11,6

Genetyka:
    ✅️ kariotyp
    ✅️ AZF
    ✅️ CFTR

I IVF:
    1.08 - punkcja -> ❄️ 5.1.1
    4.10 - FET (+EG)

6dpt ⏸️ 53,9| 10dpt 498,8 | 14dpt 3218| 17dpt 10606 | 18dpt pęcherzyk żółtkowy | 25dpt zarodek 0,55 cm z akcją ❤️
    5.11 - usg serduszkowe, 1,07cm 🫐, tetno 160
    28.11 - NIPT: niskie ryzyka, córka 👧🏼🩷
    10.12 - usg prenatalne ✅️
    5.02 - połówkowe, 330g 🥭✅️
    16.04 - III prenatalne, 1745g 🍍✅️

10.06 - Anielka, 3490 kg 🥲🥰
‹‹ 255 256 257 258 259
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ