Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Bardzo kiepskie wyniki nasienia a happyend :)
Odpowiedz

Bardzo kiepskie wyniki nasienia a happyend :)

Oceń ten wątek:
  • Maggie_93 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To faktycznie macie wszystkie tak blisko terminy jak poprzednio dziewczyny na wiosnę 😍🥹
    Dzięki 🥹 schizuje się jeszcze tym TSH, ze takie wysokie aby nie zaszkodziło mam nadzieję że szybko euthyrox zbije 😢 dzisiaj jak wróciłam z pracy (pracuje 7-15) spałam równe 3 h, także powodzenie w zaśnięciu na noc 😂

Arisia lubi tę wiadomość

Starania od 10.2022 r.
    Klinika Niepłodności od 01.2025 r.
    Ona: 93’ niedoczynność tarczycy, badania w normie, AMH: 7,03
    Kariotyp ✅
    On: 88’
    oligoasthenoteratozoospermia, badania hormonalne ✅
    Genetyka:
    kariotyp ✅
    CFTR ✅
    AZF ✅
    fragmentacja DNA 13 %, Mioxys podwyższony
    I IVF start marzec 2025: Pobranych 13 🥚 -> 9 dojrzałych -> Brak zarodków
    II IVF start lipiec 2025: Pobranych 24 🥚 -> 9 dojrzałych -> Brak zarodków
    Androlog sierpień 2025->Hormony dla Niego: Clostilbegyt-> Poprawa
    Zmiana kliniki
    III IVF czerwiec 2026, stymulacja Provera + Menopur 150j. + Puregon 150 j. -> Pobranych 22 🥚 -> 15 dojrzałych -> 6 zapłodnionych-> ❄️
    FET 11.08.2026, 6dpt ⏸️, beta:
    6dpt: 33,90 mIU/ml,
    8dpt: 138,40 mIU/ml
    10dpt: 301,00 mIU/ml
    16 dpt: 4082,00 mIU/ml
    24 dpt: USG w klinice ⏳
  • Alina Malina Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggie_93 wrote:
    To faktycznie macie wszystkie tak blisko terminy jak poprzednio dziewczyny na wiosnę 😍🥹
    Dzięki 🥹 schizuje się jeszcze tym TSH, ze takie wysokie aby nie zaszkodziło mam nadzieję że szybko euthyrox zbije 😢 dzisiaj jak wróciłam z pracy (pracuje 7-15) spałam równe 3 h, także powodzenie w zaśnięciu na noc 😂

Będzie dobrze szybko zaczęłaś zbijać ja też się miesiąc chyba babralam jak nie dłużej aż spadło do normalnego poziomu

Maggie_93 lubi tę wiadomość

👸🏼 względnie dobrze
    🤴🏽OAT

🚀 IVF styczeń 26 start
    Luty - 1 ❄️ 4.1.1
    Marzec - transfer 💉
    7 dpt: ⏸️
    USG prenatalne 🩵 NIPT zdrowy chłopiec 🐥
    preg.png
  • Arisia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maggie_93 wrote:

A jak się czujesz Maggie? Poza sennością masz już jakieś ciążowe dolegliwości? 😘

👩‍❤️‍👨 92 ❌ czynnik męski (OAT + DFI⬆️)
    Starania o pierwsze maleństwo od 03.2025 👶
    05.2025 ⏸️
    07.2025 💔👼 poronienie zatrzymane (10tc/8tc)
    03.2026 pierwsza wizyta w Invimed
    03.2026-07.2026 lametta + ovitrelle ❌
  • Maggie_93 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alinka oby, dobrze że w ogóle tchnęło mnie aby zbadać w ostatniej chwili dodałam. Na myśl mi nie przyszło, że już może tak wystrzelić, choć wiadomo miałam zamiar zbadać ale mówię później.
    Arisia dziękuję no właśnie takie zmęczenie, zmysł zapachu mi się wyostrzył, ja jestem byłam 😅 ogromna perfumiara, mam mnóstwo perfum, a już mi zaczynają trochę przeszkadzać i czuję bardzo, nawet żel pod prysznic męża mnie wkurza. I domestos 🙈 jestem chemikiem z wykształcenia i kochałam takie zapachy właśnie czystości odkażenia pierwsza się rwałam do czyszczenia łazienki a teraz czułam ostatnio z salonu u rodziców zalany WC 😅
    No i mdłości. Po posiłku. Jem coś normalnie i w ogóle a po posiłku mam takie odruchy wymiotne właśnie kilka razy to chyba mdłości 😅 masakra. Nie wymiotuję ani nic ale takie odruchy. A jeszcze od przyszłego poniedziałku będę 2 tyg w sekretariacie na zastępstwie więc słabo się widzę tam z tymi moimi przypadłościami teraz🙈

Starania od 10.2022 r.
    Klinika Niepłodności od 01.2025 r.
    Ona: 93’ niedoczynność tarczycy, badania w normie, AMH: 7,03
    Kariotyp ✅
    On: 88’
    oligoasthenoteratozoospermia, badania hormonalne ✅
    Genetyka:
    kariotyp ✅
    CFTR ✅
    AZF ✅
    fragmentacja DNA 13 %, Mioxys podwyższony
    I IVF start marzec 2025: Pobranych 13 🥚 -> 9 dojrzałych -> Brak zarodków
    II IVF start lipiec 2025: Pobranych 24 🥚 -> 9 dojrzałych -> Brak zarodków
    Androlog sierpień 2025->Hormony dla Niego: Clostilbegyt-> Poprawa
    Zmiana kliniki
    III IVF czerwiec 2026, stymulacja Provera + Menopur 150j. + Puregon 150 j. -> Pobranych 22 🥚 -> 15 dojrzałych -> 6 zapłodnionych-> ❄️
    FET 11.08.2026, 6dpt ⏸️, beta:
    6dpt: 33,90 mIU/ml,
    8dpt: 138,40 mIU/ml
    10dpt: 301,00 mIU/ml
    16 dpt: 4082,00 mIU/ml
    24 dpt: USG w klinice ⏳
‹‹ 297 298 299 300 301
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ