Bardzo kiepskie wyniki nasienia a happyend :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chmurka21 wrote:Super, widzę co klinika to inna historia. Mnie nikt nawet nie pytał tylko lekarz poinformował, że w naszym przypadku będziemy zapładniać wszystkie 😂 ale w sumie ostatecznie było 6, więc nic ponad normę.
A u ciebie jak wygląda stymulacja? Ile masz obecnie pęcherzyków?
U nas tak samo. Szczerze mówiąc na tamtym etapie nawet nie wiedziałam, że standardowo zapładnia się 6, bo lekarz odrazu mówił, że w naszej sytuacji będą zapłodnione wszystkie.
Też czekam do prenatalnych, żeby powiedzieć kierowniczce w pracy. Aczkolwiek mam zamiar w miarę możliwości prosić ją o dyskrecje bo jednak wolałabym sobie oszczędzić tekstów w pracy w stylu „w końcu”, „długo zwlekaliście” itp (naczelna plotkara sama miała później dziecko ale innym to by odrazu po 3 do brzucha wkładała). Zobaczymy na ile się to uda.Chmurka21 lubi tę wiadomość
starania od 2022
🙍♀️'92
AMH - 7,48
❌PCOS w obrazie usg
❌MTHTR A1298 homo
❌PAI hetero
✅homocysteina - 7
✅ASA
✅KIR 4/5 brak 2DS5
✅HLA-C oboje C1
✅ANA3
✅ANA1 miano 1:80 typ jąderkowy i plamisty
✅APS
✅kariotyp
✅cd138
🙍♂️'90
Koncentracja 2,1 mln/ml
Morfologia 4%
❌FSH - 15,64
✅kariotyp, CFTR, usg jąder
I IVF (menopur 150, orgalutran)
11.2024 - punkcja: 19 pobranych, 12 dojrzałych, 8 zapłodnionych, ❄️❄️❄️❄️
12.12.24 FET I (CS) (estrofem, cyclogest, duphaston, clexane), 9w6d poronienie zatrzymane (8+2) 💔.
4.8.25 🌈 FET II (CN) 6 dpt ⏸️, 7 dpt beta 55, 9 dpt beta 130, 12dpt beta 685 15 dpt beta 2389 23 dpt GS 1,55 cm, CRL 0,24 cm i ❤️, 7+4 CRL 1,49 cm, 9+1 CRL 2,65 cm, 11+4 5,2 cm.
dawaj fasolko 🤞
-
Letnia piekny wynik.
pewnie może jeszcze jakieś maleństwo wystartować.
jak sie czujesz?
Ja planuje powiedzieć pod koniec października jak wszystko bedzie ok. Bo właśnie potem niewiadomo kiedy trzeba bedzie iść na jakies chorobowe lub jakieś wolne z dnia na dzień i nie chciałabym ich tak zostawiać bez informacji i bez zastępstwa.
U mnie właśnie początek roku to jest jazda bez trzymanki w pracy wiec no będą musieli sobie kogoś znaleźć bo nie dla mnie takie stresy wtedy. 😆Starania od 06.2022
👦
ciężka oligospermia - brak przyczyny 🔴 hormony, genetyka,usg OK.
👩
torbiele w piersiach 🔴
cykle regularne 27 dni potwierdzone owulacje, niski progesteron 7dpo
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
I INV 10 komórek ➡️ 3 ❄️4BA 2x2BB
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
"Żelazo trzeba kuć
Co miałeś robić - rób
Nie czekaj już na cud"
🍀🍀🍀🍀 -
Sikoreczkaaa wrote:Letnia piekny wynik.
pewnie może jeszcze jakieś maleństwo wystartować.
jak sie czujesz?
Ja planuje powiedzieć pod koniec października jak wszystko bedzie ok. Bo właśnie potem niewiadomo kiedy trzeba bedzie iść na jakies chorobowe lub jakieś wolne z dnia na dzień i nie chciałabym ich tak zostawiać bez informacji i bez zastępstwa.
U mnie właśnie początek roku to jest jazda bez trzymanki w pracy wiec no będą musieli sobie kogoś znaleźć bo nie dla mnie takie stresy wtedy. 😆
Myślę, że podobnie bym zrobiła gdyby wszystko się udało, mimo, że praca siedząca i biurowa, to jednak stresująca i nie wybaczyłabym sobie gdyby przez pracę coś mogłoby się wydarzyć. Myśl o sobie teraz ❤️Sikoreczkaaa lubi tę wiadomość
Starania od 09.2023
👩🏻 30l
Owulacja prawidłowa
Hormony prawidłowe
Drożne jajowody
🧔🏻♂️ 30l
Hormony w normie
USG w normie
Oligospermia
Koncentracja 08.2025 - 0.3 mln
08.2025 - kwalifikacja do programu in vitro -
Sikoreczka, ja miałam punkcje w czwartek i mówili mi że informacje od embriologów dostanę w czwartek 🤔
to właśnie jak tam u Was było? Po jakim czasie wiedziałyście ile jest zarodków?
Jeśli chodzi o pracę to u mnie w firmie były osoby, które p w 3 miesiącu szły na zwolnienie a były i takie co w 7 i wiecie co? Tak na dobrą sprawę to mam wrażenie że i tak wszyscy mają to w dupie 😆 tzn nikt po czasie nie będzie pamiętał w którym miesiącu poszło się na zwolnienie a już na pewno nikt nie da medalu za pracowanie do 9 miesiąca 😀letnia, Chmurka21, Malowybitna lubią tę wiadomość
Starania od 11.2023
👩🏼 niedrożny jajowód
Amh 11.2024 r. 1.9, 09.2025 r. 2.3 💪
🧔🏻♂️5.2024 operacja żpn- brak wielkiej poprawy. Obecnie:
Koncentracja 4 mln
09.2025 kwalifikacja do ivf
75 fostimon+75 menopur➡️ 75 fostimon+150 menopur+orgalutran➡️ ovitrelle
5x🥚
Neoparin x10
FET- 10.2025 -
Fler wrote:Sikoreczka, ja miałam punkcje w czwartek i mówili mi że informacje od embriologów dostanę w czwartek 🤔
to właśnie jak tam u Was było? Po jakim czasie wiedziałyście ile jest zarodków?
Jeśli chodzi o pracę to u mnie w firmie były osoby, które p w 3 miesiącu szły na zwolnienie a były i takie co w 7 i wiecie co? Tak na dobrą sprawę to mam wrażenie że i tak wszyscy mają to w dupie 😆 tzn nikt po czasie nie będzie pamiętał w którym miesiącu poszło się na zwolnienie a już na pewno nikt nie da medalu za pracowanie do 9 miesiąca 😀
Ja miałam punkcje w środę i dzwonili też w środę bo 3 zarodki przetrzymali dłużej
Wychodzę z tego samego założenia z pracą. Nikt medalu mi nie da. A chciałabym skupić sie tylko na życiu rodzinnym w tym czasie.
letnia, Chmurka21 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2022
👦
👩
torbiele w piersiach 🔴
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
"Żelazo trzeba kuć
Co miałeś robić - rób
Nie czekaj już na cud"
🍀🍀🍀🍀 -
Źle napisałam, punkcję miałam w czwartek a niby we wtorek mają mi dać znać 🤔
Dokładnie, zwłaszcza że no jesteśmy w tej grupie osób które sie jednak naczekały na tą ciążę i tak jak mówiłam to mnie np. starania wstrzymywały od zmiany pracy 🤷♀️Starania od 11.2023
👩🏼 niedrożny jajowód
Amh 11.2024 r. 1.9, 09.2025 r. 2.3 💪
🧔🏻♂️5.2024 operacja żpn- brak wielkiej poprawy. Obecnie:
Koncentracja 4 mln
09.2025 kwalifikacja do ivf
75 fostimon+75 menopur➡️ 75 fostimon+150 menopur+orgalutran➡️ ovitrelle
5x🥚
Neoparin x10
FET- 10.2025 -
Letnia- 10 brzmi super. Nie wiem czy coś jeszcze może wystartować, ale ja miałam 8 pęcherzyków, a komórek 6- ogólnie lekarz mnie ostrzegał, że na pewno będą jakieś puste pęcherzyki.
Fler
Ja miałam punkcje w czwartek i miałam czekać na piątek na telefon ile mamy zapłodnionych komórek. Wtedy usłyszałam, że są dwie. Umówiono mnie od razu na transfer na wtorek przy czym zapytałam; co jeśli zarodki nie przetrwają- mieli wtedy zadzwonić w poniedziałek. Ale nie zadzwonili i ostatecznie miałam transfer jedynego zarodka, który jest teraz w moim brzuchu 😂
Malowybitna
A kiedy chcesz iść na dłuższe zwolnienie? Bo ja właśnie już od grudnia, także koniec października zamierzam powiedzieć, żeby już na grudzień nie ustalała mi grafiku.
Ja ogółem w dupie mam, mogłabym wcale nie mówić tylko położyć l4, choć z dyrektorka mam poprawne relacje. Natomiast jeśli chodzi o firmę, to też ma ostatecznie w nosie pracowników (co wam ostatnio tutaj pisałam o mojej utracie pracy- to skomplikowane, a że forum jest publiczne to po prostu nie chce o tym tutaj pisać). Zresztą na 99procent po macierzyńskim nie wrócę do tego miejsca, jestem w trakcie przebranżowienia się. Ale też właśnie nie zamierzam mówić im jakoś wcześniej niż 1 miesiąc, bo nie widzę powodu.
Jeśli chodzi o medal dla pracownika roku to na to nie liczę 😂 myślę, że z tym późniejszym pójściem na l4 są związane inne kwestie. Ja nie lubię siedzieć w domu, też mam wrażenie od siedzenia w domu włącza się więcej schiz. Gdybym miała inny rodzaj pracy mogłabym popracować nawet dłużej, ale u mnie praca z dużą ilością ludzi, którzy już obecnie przychodzą chorzy, a idzie zima, więc będzie coraz gorzej.Fler lubi tę wiadomość
-
Chmurka21 wrote:Letnia- 10 brzmi super. Nie wiem czy coś jeszcze może wystartować, ale ja miałam 8 pęcherzyków, a komórek 6- ogólnie lekarz mnie ostrzegał, że na pewno będą jakieś puste pęcherzyki.
Fler
Ja miałam punkcje w czwartek i miałam czekać na piątek na telefon ile mamy zapłodnionych komórek. Wtedy usłyszałam, że są dwie. Umówiono mnie od razu na transfer na wtorek przy czym zapytałam; co jeśli zarodki nie przetrwają- mieli wtedy zadzwonić w poniedziałek. Ale nie zadzwonili i ostatecznie miałam transfer jedynego zarodka, który jest teraz w moim brzuchu 😂
Malowybitna
A kiedy chcesz iść na dłuższe zwolnienie? Bo ja właśnie już od grudnia, także koniec października zamierzam powiedzieć, żeby już na grudzień nie ustalała mi grafiku.
Ja ogółem w dupie mam, mogłabym wcale nie mówić tylko położyć l4, choć z dyrektorka mam poprawne relacje. Natomiast jeśli chodzi o firmę, to też ma ostatecznie w nosie pracowników (co wam ostatnio tutaj pisałam o mojej utracie pracy- to skomplikowane, a że forum jest publiczne to po prostu nie chce o tym tutaj pisać). Zresztą na 99procent po macierzyńskim nie wrócę do tego miejsca, jestem w trakcie przebranżowienia się. Ale też właśnie nie zamierzam mówić im jakoś wcześniej niż 1 miesiąc, bo nie widzę powodu.
Jeśli chodzi o medal dla pracownika roku to na to nie liczę 😂 myślę, że z tym późniejszym pójściem na l4 są związane inne kwestie. Ja nie lubię siedzieć w domu, też mam wrażenie od siedzenia w domu włącza się więcej schiz. Gdybym miała inny rodzaj pracy mogłabym popracować nawet dłużej, ale u mnie praca z dużą ilością ludzi, którzy już obecnie przychodzą chorzy, a idzie zima, więc będzie coraz gorzej.
No ja tam samo. Nie lubię siedzieć w domu, a akurat mam taką pracę która mnie nie stresuje i nie męczy za bardzo. Jedyne zagrożenie to właśnie Ci chorzy ludzie przychodzący do pracy. Wstępnie chciałam do końca roku popracować (dostajemy w grudniu nagrodę roczną więc nie ukrywam, że by się przydała). Mam jeszcze cały urlop z tego roku więc jak już powiem kierowniczce to planuje sobie skracać tygodnie jakby mi był potrzebny większy odpoczynek, choć podobno drugi trymestr to przypływ energii 😎
A jeśli chodzi o punkcje to ja miałam jakoś szybko informacje, bo w piątej dobie hodowla była zakończona i odrazu do mnie dzwonili. Dzwonili jeszcze w trzeciej dobie, wtedy już było wiadomo że 4 są ładne a 4 jeszcze walczą.Fler lubi tę wiadomość
starania od 2022
🙍♀️'92
AMH - 7,48
❌PCOS w obrazie usg
❌MTHTR A1298 homo
❌PAI hetero
✅homocysteina - 7
✅ASA
✅KIR 4/5 brak 2DS5
✅HLA-C oboje C1
✅ANA3
✅APS
✅kariotyp
✅cd138
🙍♂️'90
Koncentracja 2,1 mln/ml
Morfologia 4%
❌FSH - 15,64
12.12.24 FET I (CS) (estrofem, cyclogest, duphaston, clexane), 9w6d poronienie zatrzymane (8+2) 💔.
4.8.25 🌈 FET II (CN) 6 dpt ⏸️, 7 dpt beta 55, 9 dpt beta 130, 12dpt beta 685 15 dpt beta 2389 23 dpt GS 1,55 cm, CRL 0,24 cm i ❤️, 7+4 CRL 1,49 cm, 9+1 CRL 2,65 cm, 11+4 5,2 cm.
dawaj fasolko 🤞
-
Ohhh ludzie chodzący do pracy chorzy. Piękna sprawa. 💀
Ja mam biurową pracę ale stresująca mocno. Jakby nie ten stres to raczej tez wolałabym pracować najdłużej jak sie da. Ale mam też całą biblioteczkę do przeczytania wiec nudzić sie nie będę. 😆Starania od 06.2022
👦
👩
torbiele w piersiach 🔴
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
"Żelazo trzeba kuć
Co miałeś robić - rób
Nie czekaj już na cud"
🍀🍀🍀🍀 -
Wyobraznia, tak bardzo mi przykro... wierzę, ze ten ból jest wstepem do kolejnego, pieknego etapu🫂
Jesli o mnie chodzi to winnam update, bo zamilklam. G
Jakos wyparłam nasz problem ze swiadomosci.
Doczekalam sie na swoj transfer - mialam wczoraj rano. Wczesniej przyszly wyniki partnera - AZF, CFTR i kariotyp (podstawowy) tak, jak trzeba. Na razie psychicznie mam wrazenie, ze nic sie niebl wydarzylo, ze nie mam w sobie zarodka, nie wierze ani w pozytywny ani negatywny rozwoj, nie wiem jak to wyjasnic. Ale staram sie afrimowac
Od progesteronu ciagle spie, w dniu tramsferu mialam go ponad 60. Poza tym chce sie troche pooszczedzac i dotrwac jakos do tej bety.
Sciskam Was mocno i trzymam kciuki za Wasze marzenia i okruszki 🫶🏼🤞Chmurka21, Malowybitna, Valie05, Fler lubią tę wiadomość
👧🏼30 lat.
AMH: 6,12 ng/ml (czerwiec 2025)
🧑🏽 32 lata
Oligoteratozoospermia.
Badanie nasienia - czerwiec 2025
Liczba plemnikow w ml: 60 tys
Typ B: 20%, typ D : 80%
Badanie nasienia - lipiec 2025
❌️Liczba plemnikow w ml: 1,7 mln
✅️Typ A: 7% Typ B:23% Typ C:22% Typ D : 59%
❌️Morfologia: 2%
✅️Żywotność: 62%
❌️Fragmentacja DNA: 46%
❌️Mioxys: 2,53 mVmln/ ml (Wartość referencyjna: < 1,36 mV/mln/ml)
Hormony:
❌️FSH: 22
❌️SHBG: 11,6
Genetyka:
✅️ kariotyp
✅️ AZF
✅️ CFTR
28.07 - podgląd stymulacji, 14 pecherzyków 7-28mm, hormony prawidlowe
30.07 - II podglad 🥚🥚, decyzja o zakonczeniu stymulacji, ryzyko OHSS (trigger: Decepeptyl)
1.08 - punkcja -> 6 komórek -> 2 dojrzałe -> 1 zapłodniona -> ❄️ 5.1.1
4.10 - FET (EmbryoGlue) -
Estera95 wrote:Wyobraznia, tak bardzo mi przykro... wierzę, ze ten ból jest wstepem do kolejnego, pieknego etapu🫂
Jesli o mnie chodzi to winnam update, bo zamilklam. G
Jakos wyparłam nasz problem ze swiadomosci.
Doczekalam sie na swoj transfer - mialam wczoraj rano. Wczesniej przyszly wyniki partnera - AZF, CFTR i kariotyp (podstawowy) tak, jak trzeba. Na razie psychicznie mam wrazenie, ze nic sie niebl wydarzylo, ze nie mam w sobie zarodka, nie wierze ani w pozytywny ani negatywny rozwoj, nie wiem jak to wyjasnic. Ale staram sie afrimowac
Od progesteronu ciagle spie, w dniu tramsferu mialam go ponad 60. Poza tym chce sie troche pooszczedzac i dotrwac jakos do tej bety.
Sciskam Was mocno i trzymam kciuki za Wasze marzenia i okruszki 🫶🏼🤞
Spoko, ja nadal mam jakieś wyparcie. To się ponoc zdarza po długim leczeniu niepłodności🫣
To trzymam kciuki za kropka ❤️
Sisi30 daj znać jak u Ciebie po wizycie -
Chmurka21 wrote:Spoko, ja nadal mam jakieś wyparcie. To się ponoc zdarza po długim leczeniu niepłodności🫣
To trzymam kciuki za kropka ❤️
Sisi30 daj znać jak u Ciebie po wizycie
Dobrze slyszec, ze to naturalna reakcjaale ale Ty juz masz uprawnione powody do coraz smielszego usmiechu! 🤞🫶🏼
Chmurka21 lubi tę wiadomość
👧🏼30 lat.
🧑🏽 32 lata
Oligoteratozoospermia.
Hormony:
Genetyka:
✅️ kariotyp
✅️ AZF
✅️ CFTR
30.07 - II podglad 🥚🥚, decyzja o zakonczeniu stymulacji, ryzyko OHSS (trigger: Decepeptyl)
4.10 - FET (EmbryoGlue) -
Chmurka ale masz suwaczek 🥹❤️
Sisi kciuki za wizytę!Chmurka21, Sisi30 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2022
👦
👩
torbiele w piersiach 🔴
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
"Żelazo trzeba kuć
Co miałeś robić - rób
Nie czekaj już na cud"
🍀🍀🍀🍀 -
Dziewczyny jakie suple bierzecie? Ja błądzę jak dziecko w mgle z tym..
Obecnie biore complex b z alliness w tym jest folian, cytyniam magnezu z Aliness i omega-3 z Arktis ale tam jest witamina A w sumie nie wiem czy dobrze robie.. 🫠Starania od 06.2022
👦
👩
torbiele w piersiach 🔴
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
"Żelazo trzeba kuć
Co miałeś robić - rób
Nie czekaj już na cud"
🍀🍀🍀🍀 -
Sikoreczkaaa wrote:Dziewczyny jakie suple bierzecie? Ja błądzę jak dziecko w mgle z tym..
Obecnie biore complex b z alliness w tym jest folian, cytyniam magnezu z Aliness i omega-3 z Arktis ale tam jest witamina A w sumie nie wiem czy dobrze robie.. 🫠
Ja biorę witaminę D 4000j, witaminę C 1000j, omega 3, inozytol, probiotyk, kwas foliowy (folian z alliness) i na noc biorę jeszcze jakiś kompleks vita-min plus mama (lekarz mi kazał włączyć wapń bo miałam problem z tolerancją mleka na początku ciąży, teraz chyba już jest ok). Brałam jeszcze magneb6 ale też mi nie służył (biegunki).starania od 2022
🙍♀️'92
AMH - 7,48
❌PCOS w obrazie usg
❌MTHTR A1298 homo
❌PAI hetero
✅homocysteina - 7
✅ASA
✅KIR 4/5 brak 2DS5
✅HLA-C oboje C1
✅ANA3
✅APS
✅kariotyp
✅cd138
🙍♂️'90
Koncentracja 2,1 mln/ml
Morfologia 4%
❌FSH - 15,64
dawaj fasolko 🤞
-
Sikoreczkaaa wrote:Dziewczyny jakie suple bierzecie? Ja błądzę jak dziecko w mgle z tym..
Obecnie biore complex b z alliness w tym jest folian, cytyniam magnezu z Aliness i omega-3 z Arktis ale tam jest witamina A w sumie nie wiem czy dobrze robie.. 🫠
Ja biorę pueria uno. Czasem biorę magnez, jak mnie boli brzuch.
Lekarz stwierdził, że ok 😂 ja nie jestem wielką entuzjastką supli, staram się też z diety 😂 -
A no tak witaminę D też biore. Zastanawiam sie czy nie przerzucić sie na jakiś kompleks dla kobiet w ciąży. Muszę coś poczytać. 😃Starania od 06.2022
👦
👩
torbiele w piersiach 🔴
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
"Żelazo trzeba kuć
Co miałeś robić - rób
Nie czekaj już na cud"
🍀🍀🍀🍀 -
Obecnie biore complex b z alliness w tym jest folian, cytyniam magnezu z Aliness i omega-3 z Arktis ale tam jest witamina A w sumie nie wiem czy dobrze robie.. 🫠Starania rok.
👱♀️31 🧔30 oligozospermia, operacja zylakow ✅️
AMH 3,8 hormony ok ✅️
Punkcja 18.09.2024 r. ICSI
23.09.2024 r. ET CB 😭
zmiana kliniki
6.03.25 -poczatek stymulacji
15.03 punkcja , 🥚-24, 14❄️?
FET 7.04 5BA. 4dpt Bhcg 0,8. 9dpt-38,7. 10dpt 31,5
KIR Bx, ✅️2DS2,2DS4 (del.22bp)
❌️2DS1, 2DS3, 2DS4 norm, 2DS5, 3DS1
FET maj ❌️ FET czerwiec ❌️ FET sierpień ❌️ FET wrzesień ??🤞 -
Sikoreczkaaa wrote:A no tak witaminę D też biore. Zastanawiam sie czy nie przerzucić sie na jakiś kompleks dla kobiet w ciąży. Muszę coś poczytać. 😃
Ja nie jestem fanką takich kompleksowych zestawów, bo one mają z reguły za małe stężenia (albo kwas foliowy niemetylowany np). Chociaż ta pueria uno co Chmurka pisała to wypada całkiem, całkiem jak patrzę na składstarania od 2022
🙍♀️'92
AMH - 7,48
❌PCOS w obrazie usg
❌MTHTR A1298 homo
❌PAI hetero
✅homocysteina - 7
✅ASA
✅KIR 4/5 brak 2DS5
✅HLA-C oboje C1
✅ANA3
✅APS
✅kariotyp
✅cd138
🙍♂️'90
Koncentracja 2,1 mln/ml
Morfologia 4%
❌FSH - 15,64
dawaj fasolko 🤞
-
Ja biore witaminę D, inozytol, omega, kwas foliowy, teraz doktor zaleciła mi prenatal uno.
Dziewczyny, a myslice ze jest sens robic bete 6dpt?
Doktor i partner mówią, żebym trzymała sie tego 10 dpt, ale ze to moja decyzja. Ja sama raz mysle tak, raz tak i sama nie wiem...
U Mai Staśko widziałam, ze 6dpt wyszedl i sikaniec i piękna beta (60) 🫣🫣- tak, podglądam jej zmagania.
U mnie jest problem z pobieraniem, czesto krew nie chce lecieć. Z drugiej strony moze cos bym wiedziała juz w ten piatek, z trzeciej pani dr mowi, ze różnie w tym 6dpt jest i moge sie niepotrzebnie zestresować.👧🏼30 lat.
🧑🏽 32 lata
Oligoteratozoospermia.
Hormony:
Genetyka:
✅️ kariotyp
✅️ AZF
✅️ CFTR
4.10 - FET (EmbryoGlue)