X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Jaka najlepsza metoda operacji ŻPN?
Odpowiedz

Jaka najlepsza metoda operacji ŻPN?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sisi95 Debiutantka

Wysłany: 15 września 2021, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam w internecie I nie wiem sama która metoda będzie bezpieczna i da szanse i są potwierdzone ze nasienie się poprawi :(

• Igaiga Koleżanka

Wysłany: 23 sierpnia 2023, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też szukam odpowiedzi. Jesteśmy z mężem zapisani na operacje mikrochirurgiczna ale myślę też o embolizacji

• M1985 Ekspertka

Wysłany: 23 sierpnia 2023, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałem mikrochirurgie, po ponad roku żona w ciazy, wybija 4 miesiąc

Igaiga lubi tę wiadomość

• Niko77 Nowa

Wysłany: 7 września 2023, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozwól, że opowiem Ci o polska . Ta strona kаsyna zadziwia różnorodnością gier i wygodą dokonywania wpłat. Bonusy dla graczy, począwszy od dodatkowych środków na koncie, a skończywszy na freespinach, dodają grze dodatkowych emocji. Obsługa na stronie jest zawsze na najwyższym poziomie, personel jest gotowy do pomocy w każdej chwili. Ogólnie rzecz biorąc, doskonała obsługa!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2023, 21:25

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ