X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Klinika leczenia niepłodności ukierunkowana na leczenie czynnika męskiego
Odpowiedz

Klinika leczenia niepłodności ukierunkowana na leczenie czynnika męskiego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nadira Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was kochane, szukam godnej polecenia kliniki leczenia niepłodności, w której leczy się również problem męski. Najlepiej w Trójmieście lub Białymstoku albo gdziekolwiek gdzie możemy liczyć na konsultację dobrego androloga.

ex2bcwa1oc4n8lw7.png
    ex2b3e5enw2ksmqc.png
    ex2b4z17x0iw5y73.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na razie byliśmy na jednej wizycie w Novum u dr Wolskiego, poza tym rozważaliśmy też Invictę w Gdańsku, ale tam nie byliśmy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Krzysztof Łukaszuk ten do ktorego idziemy i ten ktory udziela tu na forum konsultacji jest andrologiem! w Gdansku w Invikcie on chyba stacjonuje na stałe bo u mnie we wrocławiu jest 2 razy w miesiacu 30 stycznia bede wiedziec jak on podchodzi do leczenia:)

• Nadira Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteśmy pod opieka dr Mariusza Łukaszuka, brata albo kuzyna profesora, chcemy się skonsultować jeszcze z inna kliniką.

ex2bcwa1oc4n8lw7.png
    ex2b3e5enw2ksmqc.png
    ex2b4z17x0iw5y73.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ