X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Łuszczycowe zapalenie stawów
Odpowiedz

Łuszczycowe zapalenie stawów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • jastjast Koleżanka

Wysłany: 13 marca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane,
    mój maż od 2 lat jest zdiagnozowany pod kątem ŁZS , całyczas brał leki , w tym Trexan (mała dawka 2,5mg/tydz.), od pół roku nic nie bierze poza lekkimi przeciwólowymi(na czas starań),trochę się martwi ę o jego płodność i dzidziusia, czy któras z was miała podobna sytuację?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a może dieta Ewy Dąbrowskiej? Pani doktor ma swoją stronę internetową, poczytaj.
    a bez badania nasienia nikt ci nic nie powie.

• jastjast Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz twierdzi że po odstawieniu płodność wraca ale chciałam z ciekawości popytać ,może ktoś już to przechodzil...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ