Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Powikłania po biopsji mtese
Odpowiedz

Powikłania po biopsji mtese

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • on___ Koleżanka

Wysłany: 13 lutego 2018, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    mam pytanie odnośnie czasu rekonwalescencji po biopsji m-tese. Jak długo dochodziliście do siebie oraz czy stosowaliście jakieś kremy/maście?
    Pytam oczywiście kobiet, których faceci mieli biopsje :)
    W moim przypadku po ponad tygodniu od biopsji pojawił się z jednej strony chyba krawiak i nie wiem czy można stosować na to jakieś kremy?

• Zizu87 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2018, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż też miał krwiaka, wchłonął się sam bez żadnych maści. Trochę trwało zanim doszedł do siebie. Najpierw tydzień zwolnienia a potem tak jeszcze przez 2 tygodnie się oszczedzał. Dr Wolski pozwolił mu wrócić do biegania czy ćwiczeń na siłowni po 3 miesiącach. Mąż mi mówił, że wczesniej i tak by się nie odważył, bo jak coś dzwigał czy bardziej napinał brzuch to odczuwał dyskomfort. Teraz w ogólne nie pamiętamy, że operacja była :-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ