Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Profertil nagły wzrost ceny
Odpowiedz

Profertil nagły wzrost ceny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • boo123 Autorytet

Wysłany: 16 września 2021, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, chcemy wrócić do przyjmowania profertilu bo poprzedni suplement nie zdał egzaminu. Wstrząśnięta jestem cena. Na początku roku kupowałam profertil za 180 zł a teraz 250??? Czy kupujecie może gdzieś taniej? Załamana jestem.

2 lata starań o 👦
    08.2016 synek ♥️

Starania o rodzeństwo od 05.2018

05.2020 9tc 💔
  • Moniek330 Autorytet

Wysłany: 17 września 2021, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety ,chyba nigdzie nie ma taniej, też szukalam. Zmieniłam na Fertilman plus ,bo kosztuje 160zl tyle że bierze się po 4 tabletki dziennie ale opakowanie starcza na miesiąc. I też jest bardzo polecany 😉

boo123 lubi tę wiadomość

🔸Czynnik męski ➡koncentracja: 1-3mln, DFI: 33% ➡od 17.04 Clostilbegyt+Pentohexal ➡JEST POPRAWA! Koncentracja: 35mln, w całości 112mln, DFI: 18%

💉 punkcja, 0❄️
    💉punkcja, 3❄️❄️❄️, po PGT-A 1❄️
    💔Transfer 4AA
    💉 punkcja, 3❄️❄️❄️, po PGT-A 1❄️
    ⬇️
    Naturalny cud!
    29dc beta 139,80, 32dc 775,70, 34dc 1858,80
    NIFTY ok ☺️ Dziewczynka ❤️
    12w6d Prenatalne - FHR 155/min, CRL 7,2cm
    21w1d Połówkowe - FHR 148/min, 407g
    29w3d Prenatalne - FHR 132/min, 1567g
    39w1d jest na świecie ❤️

Czeka na nas ❄️
  • bambusek93 Autorytet

Wysłany: 18 września 2021, 04:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż przyjmował Fertilman plus i efekty były. Poza tym znam tu jedną dziewczynę, której partner też brał te witaminy i po 3 miesiącach miał o wiele lepsze wyniki nasienia niż przed 🙂

boo123 lubi tę wiadomość

iv09hdgernzbn7dp.png

10.2019 początek starań
    05.06.2020 poronienie samoistne w 6tym tygodniu👼💔

14.02 ❣️⏸️❣️
    15.02 Beta hCG 205,6 mIU/mL
    17.02 Beta hCG 480,0 mIU/mL
    22.02 Beta hCG 4320,0 mIU/mL
  • Aniaaaa Ekspertka

Wysłany: 18 września 2021, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    564 złote za 180 sztuk w aptece DOZ ale trzeba zamówić w aplikacji.Nie opłaca się kupować tak małych opakować i tak trzeba je brać co najmniej 3 m-ce i po 2 tabletki dziennie niestety

boo123 lubi tę wiadomość

• szona Autorytet

Wysłany: 20 września 2021, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, spróbujcie może wypisać sobie składniki tych tabletek i kupcie wszystko samodzielnie. Zazwyczaj kuracja 3-miesięczna wychodzi wtedy znaaaaacznie taniej niż jedna skondensowana tabletka. Mało tego - w tym zestawieniu Profertilu zdarzają się małe dawki niektórych składników. Oczywiście o ile partnerowi nie przeszkadza łykanie wielu tabsów. Ja tak zrobiłam, skonsultowaliśmy to z andrologiem, powiedział, że jak najbardziej spoko pomysł. I efekt naprawdę był mega.

boo123 lubi tę wiadomość

🙈
  • Nuska Koleżanka

Wysłany: 22 września 2021, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy morfologie 2% i bierzemy profertil juz dlugo ,po 3mc b6la poprawa w ilosci i ruchliwości. Morfologia byla 2 i jest 2%. Teraz nasz lekarz dał nam próbke tych witamin za darmo duza paczka na 3mc :) do tego mąż bierze żeń szeń,cynk i selen. Za 3 mc zobaczymy czy cos ruszy...

boo123 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ