SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Profertil nagły wzrost ceny
Odpowiedz

Profertil nagły wzrost ceny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • boo123 Autorytet

Wysłany: 16 września 2021, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, chcemy wrócić do przyjmowania profertilu bo poprzedni suplement nie zdał egzaminu. Wstrząśnięta jestem cena. Na początku roku kupowałam profertil za 180 zł a teraz 250??? Czy kupujecie może gdzieś taniej? Załamana jestem.

2 lata starań o 👦
    08.2016 synek ♥️

Starania o rodzeństwo od 05.2018

05.2020 9tc 💔
  • Moniek330 Autorytet

Wysłany: 17 września 2021, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety ,chyba nigdzie nie ma taniej, też szukalam. Zmieniłam na Fertilman plus ,bo kosztuje 160zl tyle że bierze się po 4 tabletki dziennie ale opakowanie starcza na miesiąc. I też jest bardzo polecany 😉

boo123 lubi tę wiadomość

🔸Czynnik męski ➡koncentracja: 1-3mln, DFI: 33% ➡od 17.04 Clostilbegyt+Pentohexal ➡JEST POPRAWA! Koncentracja: 35mln, w całości 112mln, DFI: 18%

💉 punkcja, 0❄️
    💉punkcja, 3❄️❄️❄️, po PGT-A 1❄️
    💔Transfer 4AA
    💉 punkcja, 3❄️❄️❄️, po PGT-A 1❄️
    ⬇️
    Naturalny cud!
    29dc beta 139,80, 32dc 775,70, 34dc 1858,80
    NIFTY ok ☺️ Dziewczynka ❤️
    12w6d Prenatalne - FHR 155/min, CRL 7,2cm
    21w1d Połówkowe - FHR 148/min, 407g
    29w3d Prenatalne - FHR 132/min, 1567g
    39w1d jest na świecie ❤️

Czeka na nas ❄️
  • bambusek93 Autorytet

Wysłany: 18 września 2021, 04:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż przyjmował Fertilman plus i efekty były. Poza tym znam tu jedną dziewczynę, której partner też brał te witaminy i po 3 miesiącach miał o wiele lepsze wyniki nasienia niż przed 🙂

boo123 lubi tę wiadomość

iv09hdgernzbn7dp.png

10.2019 początek starań
    05.06.2020 poronienie samoistne w 6tym tygodniu👼💔

14.02 ❣️⏸️❣️
    15.02 Beta hCG 205,6 mIU/mL
    17.02 Beta hCG 480,0 mIU/mL
    22.02 Beta hCG 4320,0 mIU/mL
  • Aniaaaa Ekspertka

Wysłany: 18 września 2021, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    564 złote za 180 sztuk w aptece DOZ ale trzeba zamówić w aplikacji.Nie opłaca się kupować tak małych opakować i tak trzeba je brać co najmniej 3 m-ce i po 2 tabletki dziennie niestety

boo123 lubi tę wiadomość

• szona Autorytet

Wysłany: 20 września 2021, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, spróbujcie może wypisać sobie składniki tych tabletek i kupcie wszystko samodzielnie. Zazwyczaj kuracja 3-miesięczna wychodzi wtedy znaaaaacznie taniej niż jedna skondensowana tabletka. Mało tego - w tym zestawieniu Profertilu zdarzają się małe dawki niektórych składników. Oczywiście o ile partnerowi nie przeszkadza łykanie wielu tabsów. Ja tak zrobiłam, skonsultowaliśmy to z andrologiem, powiedział, że jak najbardziej spoko pomysł. I efekt naprawdę był mega.

boo123 lubi tę wiadomość

🙈
  • Nuska Koleżanka

Wysłany: 22 września 2021, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy morfologie 2% i bierzemy profertil juz dlugo ,po 3mc b6la poprawa w ilosci i ruchliwości. Morfologia byla 2 i jest 2%. Teraz nasz lekarz dał nam próbke tych witamin za darmo duza paczka na 3mc :) do tego mąż bierze żeń szeń,cynk i selen. Za 3 mc zobaczymy czy cos ruszy...

boo123 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ