Proviron 25 na słabe nasienie
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Mój stosował. Proviron oraz Agapurin. Embriolodzy podczas selekcji nie znaleźli ani jednego zdrowego plemnika. Zarodki padły nam w przeciągu 5 dni. Za to po miesiącu ciąża naturalna. Morfologia skoczyła z 0% na 1% i przestał brać.
Monka9016, boo123 lubią tę wiadomość
Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
amalia wrote:Hej. Mój stosował. Proviron oraz Agapurin. Embriolodzy podczas selekcji nie znaleźli ani jednego zdrowego plemnika. Zarodki padły nam w przeciągu 5 dni. Za to po miesiącu ciąża naturalna. Morfologia skoczyła z 0% na 1% i przestał brać.
-
Niedługo, ponad rok, ale wyniki były słabe. Plemniki z 2 główkami i 4 witkami kręcące się w kółko, fatalnej jakości zarodki. Doktor mówił, że po stymulacji to się zdarza, że jajniki napakowane, facet na sterydach i się ten jeden fajny plemnik trafił.Ja: AMH 1,59
11.11.18 punkcja
chłopiec!!
-
Nikola wrote:Ale cudownie! My już rok czasu. Morfologia 3% 0%2% i z miesiąca na miesiąc gorzej sobie z tym radzę I jak czytam takie wspaniałe historie, to wiem, ze wszystko może się wydarzyć tylko chyba nie nam.Ja: AMH 1,59
11.11.18 punkcja
chłopiec!!
-
nick nieaktualny
-
Ninek92 wrote:Dziewczyny, a posiadacie ten lek? Chętnie odkupię. W żadnej aptece nie jest dostępny niestety.
Posiadam namiary na gościa który sprowadza ten lek z Niemiec tyle że trzeba specjalnie do Krakowa jechać bo on go nie wysyła pocztą. Mogę Ci dać numer na priv jak jesteś zainteresowana. Kosztuje 80 zł za paczkę w której jest 20 tabletek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2020, 16:51
-
Monka9016 wrote:Posiadam namiary na gościa który sprowadza ten lek z Niemiec tyle że trzeba specjalnie do Krakowa jechać bo on go nie wysyła pocztą. Mogę Ci dać numer na priv jak jesteś zainteresowana. Kosztuje 80 zł za paczkę w której jest 20 tabletek.
Czy mogła bym tez namiary na tego Pana który sprowadza ten lek? -
-
-
Monka9016 wrote:Posiadam namiary na gościa który sprowadza ten lek z Niemiec tyle że trzeba specjalnie do Krakowa jechać bo on go nie wysyła pocztą. Mogę Ci dać numer na priv jak jesteś zainteresowana. Kosztuje 80 zł za paczkę w której jest 20 tabletek.
Mogłabym prosić o namiary na tego pana?
Mój email to [email protected]
Proszę o pomoc 🙏 -
Kupując proviron poza apteka, kupicie prawdopodobnie podróbkę ktora nie wiadomo co ma w srodku, czy wogole działa.
"muszę zaznaczyć, że nie ma on już ważnego pozwolenia do obrotu (ostatnie wygasło w grudniu 2018). Producent leku poinformował także, iż lek Proviron-25 nie widnieje już w portfolio firmy i nie jest produkowany. Preparat sprzedawany był do wyczerpania zapasów. Apteki współpracujące z GdziePoLek nie zgłaszają posiadania zapasów tego preparatu" -
Spoczko wrote:Mam proviron jak coś zapraszam na maila [email protected]
-
Natalia83 wrote:Mam Proviron zapraszam na meila [email protected]