X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Rozpoznanie cukrzycy a zajście w ciąże
Odpowiedz

Rozpoznanie cukrzycy a zajście w ciąże

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madera2000 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie jak cukrzyca u Waszych mezow wplynela na zajscie w ciaze. W 2013 bez problemu zaszlam w ciaze i urodzilam dziecko. W 2015 zaszlam tez praktycznie od razu ale poronilam. W 2016 zaszlam juz dopiero po kilku miesiacach i znowu poronienie. O kolejna ciaze staramy sie od stycznia 2017 a maz w lutym 2017 zostal rozpoznany z cukrzyca 1, trafil do szpitala z bardzo wysokim cukrem i cholesterolem. Od tego czasu nie moge juz zajsc w kolejna ciaze. Diabetolog mowi ze musi minac ok 1,5 roku od rozpoczecia leczenie insulina zeby organizm sie wyrownal (hormony) i plodnosc powinna powrocic. Czy mial ktos podobny problem i faktycznie po tym czasie sie udalo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2018, 23:42

Pracowita pszczółka lubi tę wiadomość

2013 córeczka 💜
    2 aniołki
    Ja: NT i przeciwciała Atg i Atpo; MTHFR 1298
    dqprx1hp00wr3pez.png
  • Pracowita pszczółka Koleżanka

Wysłany: 16 października 2018, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się staramy z mężem o pierwsze dziecko od 2 lat. Mąż miał zdiagnozowaną cukrzycę typu 1 w wieku 14 lat. Kiepska sprawa w wynikami badań.

04.2019 "Smutek, który nie znalazł ujścia we łzach sprawia, że płaczą inne narządy."
    10.2018 - 5 tyg. i 3 dni ciąża biochemiczna
    09.2018 - mąż nadal oligoasthenoteratozoospermia, morfologia 0%
    07.2018 - endometrioza st.II laparoskopia
    11.2017 - mąż oligoasthenoteratozoospermia, morfologia 0%
    12.2016 - prolaktyna 1165 mlU/I
  • Madera2000 Autorytet

Wysłany: 16 października 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

Widze podobny zestaw bo ja tez mialam prolaktyne w kosmos i maz cukrzyk ma kiepskie nasienie. Napisz do mnie na priv to pogadamy :)

2013 córeczka 💜
    2 aniołki
    Ja: NT i przeciwciała Atg i Atpo; MTHFR 1298
    dqprx1hp00wr3pez.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ