Salfazin dla mężczyzn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy myślicie, że tabletki salfazin to dobry pomysł? Na opakowaniu pisze żeby konsultować branie z lekarzem. My nic nie konsultowaliśmy. Czy mogą one zaszkodzić? Czy Wasi partnerzy brali lub biorą te tabletki?
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualnyIsia93 wrote:Dziewczyny czy myślicie, że tabletki salfazin to dobry pomysł? Na opakowaniu pisze żeby konsultować branie z lekarzem. My nic nie konsultowaliśmy. Czy mogą one zaszkodzić? Czy Wasi partnerzy brali lub biorą te tabletki?
Mój aktualnie bierze razem z Koenzymem, L- karnityną, witaminą E i innymi specyfikami i żadne z Nich nie był skonsultowany z lekarzem ..
To są witaminy i raczej tym nie zaszkodzisz a możesz pomócIsia93, agika88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dopiero zaczynamy, teraz czekam na okres , po okresie biorę tabletki dopochwowe bo mam nadżerkę i zapalenie lekkiego stopnia. Jak wyleczę to zapalenie do bierzemy się ostro do roboty;) Wcześniej staraliśmy się 3 miesiące ale dowiedziałam się o tym zapaleniu więc przestaliśmy. A Wy??
nick nieaktualny
-
Raczej tak, mniej więcej co 25 dni. Kiedyś zdarzało mi się mieć bardzo krótkie np po 17 dni, ale później się unormowało;)
No to nie tak dużo, myślę, że też jeszcze coś dokupię.
Zastanawiam się też nad witaminami dla siebie, wiem, że w pierwszej kolejności muszę kupić kwas foliowy. A Ty co bierzesz?
nick nieaktualnyo to ja mam wiele trudniejsza sytuacje niz Ty:) zakup swojemu wszystko z tej listy:) samo zdrowie,a dla siebie? oczywiscie kwas foliowy i biore jeszcze magnez,orazbromergon(Ciebie ten problemnie dotyczy) wieckup sobie jeszcze magnez,slyszalam tez ze omega mama jest super:)
Isia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjamam niby wysoka prolaktyne,wszystko fajnie niby owulacje pieknie widac na wykresach alemoje cykle trwaja teraz po 70 dni;/tak to nigdy nie doczekamy potomka...mazmial slabe wyniki badan nasienia,ale nie paliod 4msi teraz bedzie bral tabletki:) zobaczymy co z tego wyjdzie
-
wazne zeby po skonczonym opakowaniu np zamienic na androvit
po 6 miesiacach zrobic miesiac przerwy..
nie zaleca sie przkraczania dawek dzienny tzn wecej niz na opakowaniu
jelsi ktoras podaje mezowi salfazin i androwit na raz to bez sensu bo zwyczajnie go wysika
wiec albo salfazin albo androvit, albo miesznaka rano salfazin wieczorem androvit
do tego polecam dla mezow kwas foliowy, wit c , magnez, omege l-arnityne , mozna tez dodac mace
moj po pol roku brania penego kompletu nie chorowal w ziem ani razu
a dla kobitek wadomo kwas foliowy magnezik wit B , omege ,
i dla obydwojgo Olej lniany wsume zastepuje on kwas omega
aa i jeszcze jedno jesli bierzecie np omege , lub wiesiolka.. to nie łykajcie go z innymi tabl bo tamte sie nei wchlopna tak samo mezcyznom jelsi dajecie omege i salfazin to osobn.. np godzine rpzed lub godzine poagika88, Isia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiesz raczej bym nie zamieniala.. jednak bromergon jest typowymlekeim na zbicie prl .. castangus moze ale nie musi pomoc w jej unormowaniu..jelsi n bromergonie prl ci sie unormowala to ja bym nie ryzykowala a jesli zle go tolerujesz to jest inny lek nie pamietam nawy drozszy ale o wiele lepszy od bromka
ja nie biore poniewaz niemam z tym akurat problemu .. dlatego moge sie ogolnie wypowieziec -
wiesz raczej bym nie zamieniala.. jednak bromergon jest typowymlekeim na zbicie prl .. castangus moze ale nie musi pomoc w jej unormowaniu..jelsi n bromergonie prl ci sie unormowala to ja bym nie ryzykowala a jesli zle go tolerujesz to jest inny lek nie pamietam nawy drozszy ale o wiele lepszy od bromka
ja nie biore poniewaz niemam z tym akurat problemu .. dlatego moge sie ogolnie wypowieziec -
nick nieaktualny
-
agika88 wrote:kiedy masz dostac planowo @? ja tez czekam a tak sie juz cieszylam ze sie udalo:( dzisniby 15 dzien fazy lutealnej,ana okres sie nie zapowiada,ale beta niestety ujemna:( no ale coz..walczymy dalej
Powinnam dostać ok wtorku.
Ja przez chwilę też myślałam, że się udało bo miałam kilka objawów jak na ciążę, no ale boli mnie brzuch jak przed @ więc chyba przyjdzie. Może to i lepiej bo najpierw powinnam wyleczyć to zapalenie.
Nie martw się, na pewno w końcu się uda, trzymam za Was kciuki;*
Od lipca 2014 na ovufriend.