Salfazin dla mężczyzn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:wazne zeby po skonczonym opakowaniu np zamienic na androvit
po 6 miesiacach zrobic miesiac przerwy..
nie zaleca sie przkraczania dawek dzienny tzn wecej niz na opakowaniu
jelsi ktoras podaje mezowi salfazin i androwit na raz to bez sensu bo zwyczajnie go wysika
wiec albo salfazin albo androvit, albo miesznaka rano salfazin wieczorem androvit
do tego polecam dla mezow kwas foliowy, wit c , magnez, omege l-arnityne , mozna tez dodac mace
moj po pol roku brania penego kompletu nie chorowal w ziem ani razu
a dla kobitek wadomo kwas foliowy magnezik wit B , omege ,
i dla obydwojgo Olej lniany wsume zastepuje on kwas omega
aa i jeszcze jedno jesli bierzecie np omege , lub wiesiolka.. to nie łykajcie go z innymi tabl bo tamte sie nei wchlopna tak samo mezcyznom jelsi dajecie omege i salfazin to osobn.. np godzine rpzed lub godzine po
Dziękuję za przydatne informacje;)
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
agika88 wrote:ten drozszy zamiennik to dostinex,zamienic chcialamponiewaz niby bromek zbil prolaktyne jednak cykle mam 70 dniowe:( a slyszalam ze po castangusie
szybkosie normuja cykle
Ja chyba na Twoim miejscu zmieniłabym na castagnus. Czytałam o nim dużo pozytywnych opinii, może by Ci pomogły, warto spróbować
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też czytałam wiele pozytywnych opinii ale jak przeczytałam, że trzeba konsultować z lekarzem to się zawahałam, no ale teraz już jestem spokojna i mam nadzieję, że pomoże;)
nick nieaktualny
-
Bluberry wrote:Mój też bierze salfazin z kwasem foliowym i nie konsultowaliśmy tego z lekarzem to witaminy a może kiedyś pomogą
Bluberry lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72656.png
https://www.maluchy.pl/li-72658.png
https://www.maluchy.pl/ci-72954.png
ANIOŁEK 21.06.13 [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Isia93 wrote:Dziewczyny czy myślicie, że tabletki salfazin to dobry pomysł? Na opakowaniu pisze żeby konsultować branie z lekarzem. My nic nie konsultowaliśmy. Czy mogą one zaszkodzić? Czy Wasi partnerzy brali lub biorą te tabletki?
Isia,
Ale po obrazu faszerowac meza| nazyczonego czy też chłopaka chemia . Niech najpierw wykona badanie nasienia. Jeżeli wyjdą źle to korzystać z pory roku jaka mamy obecnie (mam na myśli tutaj zywnosc) a nasienie się polepszy bezwspomagaczy. Co innego jeżeli wyniki są bardzo słabe wtedy można pomyśleć o jakimś wspomaganiu. -
Myszka-Minnie wrote:Isia,
Ale po obrazu faszerowac meza| nazyczonego czy też chłopaka chemia . Niech najpierw wykona badanie nasienia. Jeżeli wyjdą źle to korzystać z pory roku jaka mamy obecnie (mam na myśli tutaj zywnosc) a nasienie się polepszy bezwspomagaczy. Co innego jeżeli wyniki są bardzo słabe wtedy można pomyśleć o jakimś wspomaganiu.
Masz rację, ale myślę, że salfazin nie powinien zaszkodzić, bierze tylko to;)
Mam do odsprzedania
Salfazin 100 zl ( 15 zl)
Selen +wit E 100 tab ( 5zl)
L- karnityne 27 tab (15zl)
Tran z witaminami A+D+E. 60 kaps (5 zl)
Kontakt na priv lub mail [email protected]