X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Z niepełnosprawnością o dziecko
Odpowiedz

Z niepełnosprawnością o dziecko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jasio1981 Nowa

Wysłany: 2 czerwca 2022, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem z niepełnosprawnością intelektualną i jestem żonaty od 2017r. Chcemy mieć dziecko. Ja lecze się psychiatryczne biorę leki mam zaniku erekcji dosyć spore.
    Sex uprawiany mało kiedy głównie masturbacja.
    Co byście poradzili mi jak poprawić jakość życia w tej dziedzinie
    Za miesiąc idę zbadać nasienie. Też się trochę stresuje.
    Proszę o wyrozumiałość.
    Pozdrawiam

• Zło_snica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2022, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Często leki mogą być przyczyną zaburzeń erekcji, może skonsultujesz plany o dziecku ze swoim lekarzem? Być może wprowadzi inne leki.
    A co do poprawy życia seksualnego, to bardzo indywidualne wiec ciężko cokolwiek doradzić. Ale najlepiej razem porozmawiać i razem spróbować coś zmienić. Jeśli tylko Ty będziesz chciał zmian, to jest bardzo prawdopodobne, że się to nie uda.
    Trzymam kciuki i powodzenia

Starania od 06.2021
    21.03.2024 spełniło się nasze największe marzenie 🩵

15.02.2025 ⏸️, 18.02.2025: beta 400,54mIU/ml, 10.03.2025 ❤️, 14.04.2025 usg prenatalne, 15.04.2025 SANCO „dzień dobry Chłopczyku” 💙😉

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ