X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Męskie sprawy Z niepełnosprawnością o dziecko
Odpowiedz

Z niepełnosprawnością o dziecko

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jasio1981 Nowa

Wysłany: 2 czerwca 2022, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem z niepełnosprawnością intelektualną i jestem żonaty od 2017r. Chcemy mieć dziecko. Ja lecze się psychiatryczne biorę leki mam zaniku erekcji dosyć spore.
    Sex uprawiany mało kiedy głównie masturbacja.
    Co byście poradzili mi jak poprawić jakość życia w tej dziedzinie
    Za miesiąc idę zbadać nasienie. Też się trochę stresuje.
    Proszę o wyrozumiałość.
    Pozdrawiam

• Zło_snica Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2022, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Często leki mogą być przyczyną zaburzeń erekcji, może skonsultujesz plany o dziecku ze swoim lekarzem? Być może wprowadzi inne leki.
    A co do poprawy życia seksualnego, to bardzo indywidualne wiec ciężko cokolwiek doradzić. Ale najlepiej razem porozmawiać i razem spróbować coś zmienić. Jeśli tylko Ty będziesz chciał zmian, to jest bardzo prawdopodobne, że się to nie uda.
    Trzymam kciuki i powodzenia

Starania od 06.2021
    21.03.2024 spełniło się nasze największe marzenie 🩵

15.02.2025 ⏸️, 18.02.2025: beta 400,54mIU/ml, 10.03.2025 ❤️, 14.04.2025 usg prenatalne, 15.04.2025 SANCO „dzień dobry Chłopczyku” 💙😉

preg.png

To Ty, mamo,
    moja żywa kołysko,
    byłaś bliżej niż blisko,
    gdy serdeczne stukanie,
    Twoje ciche śpiewanie
    było pierwszym kochaniem.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ