Akcja RMF FM i RMF24- poród bez bólu
-
nick nieaktualnyTak od 1 lipca już jest, taka teoria a praktyka w moim mieście (dobrze ze tam nie rodze) do tej pory to nie weszło bo jest brak anastezjologow a przy każdym tego typu znieczuleniu anestezjolog musi być więc niby wszystko spoko ale zawsze jest coś...
-
Dopiero od 1 lipca dali darmowe ZZO i już chcą nam odebrać.. hehe, chcą dać kasę pielęgniarkom, to szukają komu zabrać coś mi się wydaje Kolejny przejaw polskiej polityki antyrodzinnej.
http://fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/znieczulenie-dla-kobiet-przy-porodzie-powszechne-czy-dla-wybranych,565882.html
Co o tym sądzicie??
-
Cała ta służba zdrowia to jedna wielka patologia. A pan Cieślukowski rodził już? Moim zdaniem to powinna być indywidualna decyzja kobiety i jeśli nie ma przeciwskazań do znieczulenia to powinno być ono na życzenie. Zapominają chyba wszyscy, że żyją z naszych podatków i składek zusowskich.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 12:44
-
Teoria jedno a praktyka to już inna bajka. Ja nie otrzymałam znieczulenia mimo błagania wręcz a od początku mówili że jest dostępne. W zamian mi dali dwa czopki kpina jednym słowem co wyrabiają. Jednak po 12 godz męczarniach jakoś się znalazł anest... żeby wykonać pilne cc bo tętno maluszka drastycznie spadło.
-
nick nieaktualny
-