X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Brak siły mięśniowej - szybkie męczenie
Odpowiedz

Brak siły mięśniowej - szybkie męczenie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klaud Nowa

Wysłany: 1 października, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Nie rzucił mi się nigdzie taki temat.
    Mianowicie, jakoś w okolicach 3-4 miesiąca karmienia piersią pojawiła się u mnie szybka męczliwość mięśni. Karmiłam 6 miesięcy. Córka ma 10 miesięcy.
    Kondycja jest lepsza ale np po bardzo długim spacerze nie mam już siły. Głowa pracuje, nie czuje np. żadnej senności. Nie mam zadyszki.
    Badania krwi są dobre. Tarczyca w normie. Kinaza kreatynowa idealna.

Czy któraś tak miała?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ