Esculap M.C. Bielsko-Biała
-
Do planowanej cesarki ponoć bardzo dobry ośrodek. Podobno stosują tam metodę nie rozcinania powłok brzusznych, a rozsunięcia mięśni przez co szybciej dochodzi się do siebie.
Co do porodu naturalnego, to nic nie słyszałam.
Znajoma doula bardzo poleca Mysłowice (piękna porodówka) i Gliwice (super położne, przy porodzie może być więcej niż 1 osoba towarzysząca, np. mąż + doula).Magdalena Wiktoria 07.03.2019r.
Aniołek Marta [*] 06.01.2018 r. -
Moja szwagierka miała tam CC z biegu, prywatnie, dostała skurczy, akcji nie było to od razu ją położyli na stół, jak to w prywatnym wszystko cacy
poleca ta placówkę.
Ja wybieram Gliwiceopieka mega w trakcie i po.
18.11.2018
Nasze przedszkole:
|2❄️3-dniowe | -
mmalibu wrote:Ja rodziłam tam cc 3 lata temu i nie czułam się jak w szpitalu. Opieka super, lekarz na zawołanie. Cięcie ładne. Salę miałam z mężem. Teraz zdrozalo więc się raczej nie zdecyduje, ale ogólnie polecam 😉
A co powiesz na temat opieki nad noworodkiem ? Zadowolona byłaś ?
Robili mu wszystkie badania z krwi ? Bo czytałam na jakimś forum, że nie robią podstawowych np morfologii ...
I jeszcze mnie zastanawia, czy jak są jakieś komplikacje przy porodzie to oni mają specjalistyczny sprzęt czy jednak i tak lądujesz w szpitalu??
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
Finezja noworodkowi poza pobraniem krwi z pięty na badanie przesiewowe nie robią niestety żadnych badań... Niby ogląda dziecko neonatolog, ale to wszystko. Jak coś nie tak to przewoza do szpitala do Bielska. Ja miałam zespół popunkcyjny bardzo ostry to ogarnęli, ale od kuzynki syn był jako wcześniak i od razu go przewiezli do innego szpitala. Z racji tych dodatkowych rzeczy teraz będę rodzic w publicznym szpitalu, a opłacę położną. Chyba najlepsza opcja. Aczkolwiek jeśli chcesz rodzic prywatnie bo zależy Ci np. na cięciu to tutaj problemu nie robią w ogóle.
Finezja19 lubi tę wiadomość
-
Właśnie czytałam dużo opinii na tym forum https://f.kafeteria.pl/temat-3201579-klinika-eskulap-bielsko-biala/?page=1115
no i oczywiście są podzielone
Zauważyłam, że tam głównie dziewczyny robią CC
Szpitale w BB mają takie średnie opinie ;d
🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 -
Rodziłam w 2017 i zamierzam teraz w 2023, polecam, super opieka dosłownie jak w hotelu, na zawołanie panie położne, bez fochów itd. Sale dwuosobowe. Opieka nad dzieckiem - jeśli chcesz to wezmą je pielęgniarki na noc żeby się wyspać (ja akurat nie korzystałam z tego). Neonatolog średnia moim zdaniem - jako niedoświadczonym rodzicom nie pomogła mi wiele a powinnam się spytać o wędzidełko, a napięcie mięśniowe - które potem się okazało spore i mieliśmy z tym ładne kwiatki. Przyszła osłuchała wszytso ok i poszła.
-
MAGDALENA ROSIK FINANSOWANIE
Witam wszystkich
Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś MAGDALENA BARBARA ROSIK na mojej ścieżce.
W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą MAGDALENA BARBARA ROSIK , a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy.
Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie.
Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się.
E-mail: [email protected]
Dziękuję Ci -