X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Planowane CC w Krakowie, który szpital?
Odpowiedz

Planowane CC w Krakowie, który szpital?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kicior Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2020, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    W październiku przyjdzie na świat mój wyczekany synek, niestety mam wskazanie na cc i muszę zdecydować czy robić to u mojego lekarza ale prywatnie (i to niezbyt tanio), czy poprostu wybrać szpital i rodzić z NFZem... Problem w tym że w dobie pandemii ciężko się na coś zdecydować nie mając wcześniejszych doświadczeń, ani możliwości skorzystania z dni otwartych.

Może macie jakieś sugestie, porady, swoje doswiadczenia którymi możecie się podzielić?

26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
    mhsv2n0asvtkxel6.png
  • Klawa Debiutantka

Wysłany: 27 września 2024, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, co w koncu wybrałaś?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ