X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Planowane CC w Krakowie, który szpital?
Odpowiedz

Planowane CC w Krakowie, który szpital?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kicior Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2020, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    W październiku przyjdzie na świat mój wyczekany synek, niestety mam wskazanie na cc i muszę zdecydować czy robić to u mojego lekarza ale prywatnie (i to niezbyt tanio), czy poprostu wybrać szpital i rodzić z NFZem... Problem w tym że w dobie pandemii ciężko się na coś zdecydować nie mając wcześniejszych doświadczeń, ani możliwości skorzystania z dni otwartych.

Może macie jakieś sugestie, porady, swoje doswiadczenia którymi możecie się podzielić?

26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
    mhsv2n0asvtkxel6.png
  • Klawa Debiutantka

Wysłany: 27 września 2024, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, co w koncu wybrałaś?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ