X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Planowane CC w Krakowie, który szpital?
Odpowiedz

Planowane CC w Krakowie, który szpital?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kicior Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2020, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,
    W październiku przyjdzie na świat mój wyczekany synek, niestety mam wskazanie na cc i muszę zdecydować czy robić to u mojego lekarza ale prywatnie (i to niezbyt tanio), czy poprostu wybrać szpital i rodzić z NFZem... Problem w tym że w dobie pandemii ciężko się na coś zdecydować nie mając wcześniejszych doświadczeń, ani możliwości skorzystania z dni otwartych.

Może macie jakieś sugestie, porady, swoje doswiadczenia którymi możecie się podzielić?

26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
    mhsv2n0asvtkxel6.png
  • Klawa Debiutantka

Wysłany: 27 września 2024, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, co w koncu wybrałaś?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ