X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Poród Rzeszów 2023
Odpowiedz

Poród Rzeszów 2023

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Go0cha Koleżanka

Wysłany: 25 września 2023, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie, opinie...

• Go0cha Koleżanka

Wysłany: 25 września 2023, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siostra w czerwcu tego roku rodziła w profamilii, bardzo zadowolona, miała super opiekę. W listopadzie otwierają na szopena, jestem ciekawa jak tam będzie, ja.mam.yermin na listopad ale póki co to stawiam na profamilie. Chodzę do lekarki co przyjmuje na lwowskiej to mówi że tam
    problem że znieczuleniem ze względu na braki kadrowe

agnieszka1290 lubi tę wiadomość

• agnieszka1290 Ekspertka

Wysłany: 3 października 2023, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ja mam termin na listopad ale prawdopodobnie będzie cc pod koniec października i wybrałam Profamilie.

• Go0cha Koleżanka

Wysłany: 3 października 2023, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnieszka1290 wrote:
    Witam ja mam termin na listopad ale prawdopodobnie będzie cc pod koniec października i wybrałam Profamilie.

• Go0cha Koleżanka

Wysłany: 3 października 2023, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chętnie dowiemy się opinii, jak będzie po rozwiazaniu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ