X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Poród Rzeszów 2023
Odpowiedz

Poród Rzeszów 2023

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Go0cha Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2023, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie, opinie...

• Go0cha Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2023, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siostra w czerwcu tego roku rodziła w profamilii, bardzo zadowolona, miała super opiekę. W listopadzie otwierają na szopena, jestem ciekawa jak tam będzie, ja.mam.yermin na listopad ale póki co to stawiam na profamilie. Chodzę do lekarki co przyjmuje na lwowskiej to mówi że tam
    problem że znieczuleniem ze względu na braki kadrowe

agnieszka1290 lubi tę wiadomość

• agnieszka1290 Ekspertka

Wysłany: 3 października 2023, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ja mam termin na listopad ale prawdopodobnie będzie cc pod koniec października i wybrałam Profamilie.

• Go0cha Przyjaciółka

Wysłany: 3 października 2023, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnieszka1290 wrote:
    Witam ja mam termin na listopad ale prawdopodobnie będzie cc pod koniec października i wybrałam Profamilie.

• Go0cha Przyjaciółka

Wysłany: 3 października 2023, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chętnie dowiemy się opinii, jak będzie po rozwiazaniu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ