Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Poród Rzeszów 2023
Odpowiedz

Poród Rzeszów 2023

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Go0cha Debiutantka

Wysłany: 25 września 2023, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie, opinie...

• Go0cha Debiutantka

Wysłany: 25 września 2023, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siostra w czerwcu tego roku rodziła w profamilii, bardzo zadowolona, miała super opiekę. W listopadzie otwierają na szopena, jestem ciekawa jak tam będzie, ja.mam.yermin na listopad ale póki co to stawiam na profamilie. Chodzę do lekarki co przyjmuje na lwowskiej to mówi że tam
    problem że znieczuleniem ze względu na braki kadrowe

agnieszka1290 lubi tę wiadomość

• agnieszka1290 Ekspertka

Wysłany: 3 października 2023, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ja mam termin na listopad ale prawdopodobnie będzie cc pod koniec października i wybrałam Profamilie.

• Go0cha Debiutantka

Wysłany: 3 października 2023, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnieszka1290 wrote:
    Witam ja mam termin na listopad ale prawdopodobnie będzie cc pod koniec października i wybrałam Profamilie.

• Go0cha Debiutantka

Wysłany: 3 października 2023, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chętnie dowiemy się opinii, jak będzie po rozwiazaniu.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ