X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Poród w szpitalu, w którym nie pracuje lekarz prowadzący
Odpowiedz

Poród w szpitalu, w którym nie pracuje lekarz prowadzący

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jendulka Debiutantka

Wysłany: 24 marca 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie mamy, czy któraś z Was rodziła w szpitalu, w którym nie pracował Wasz ginekolog? Niedawno dowiedziałam się, że mój lekarz prowadzący nie przyjmuje porodów w żadnym szpitalu. Jestem tym faktem przerażona, ponieważ nasłuchałam się wielu historii od znajomych, które mówią, że były źle traktowane, a u mnie w mieście w szpitalu lekarze w ogóle umywają ręce od "obcych" pacjentek... w kilku przypadkach zaważyło to na zdrowiu, a nawet życiu dzieci, nie wspominając o fakcie, że jedna kobieta wraz z dzieckiem zmarła przy porodzie, tylko dlatego, że Pan doktor obecny na dyżurze nie chciał wykonać cc mimo wskazań (Pan do tej pory pracuje w szpitalu). Jakie macie doświadczenia?

J
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie rodzilam w szpitalu, w ktorym pracuje moj lekarz.
    Powiedz mi tylko jaka masz pewnosc, ze Twoj pekarz bedzie akurat obecny na dyrzuze w trakcie Twojego porodu? Zadna. Takze przestan sie zamartwuac i albo zastanow sie jeszcze nad wyborem szpitala (moze dojechalabys gdzies dalej) jezeli nie ufasz 'swojemu', albo moze wybierz wlasna polozna? To zawsze tez jakas kompetenta osoba dbajaca o Twoje interesy.

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ