X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Poród w szpitalu, w którym nie pracuje lekarz prowadzący
Odpowiedz

Poród w szpitalu, w którym nie pracuje lekarz prowadzący

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Jendulka Debiutantka

Wysłany: 24 marca 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drogie mamy, czy któraś z Was rodziła w szpitalu, w którym nie pracował Wasz ginekolog? Niedawno dowiedziałam się, że mój lekarz prowadzący nie przyjmuje porodów w żadnym szpitalu. Jestem tym faktem przerażona, ponieważ nasłuchałam się wielu historii od znajomych, które mówią, że były źle traktowane, a u mnie w mieście w szpitalu lekarze w ogóle umywają ręce od "obcych" pacjentek... w kilku przypadkach zaważyło to na zdrowiu, a nawet życiu dzieci, nie wspominając o fakcie, że jedna kobieta wraz z dzieckiem zmarła przy porodzie, tylko dlatego, że Pan doktor obecny na dyżurze nie chciał wykonać cc mimo wskazań (Pan do tej pory pracuje w szpitalu). Jakie macie doświadczenia?

J
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie rodzilam w szpitalu, w ktorym pracuje moj lekarz.
    Powiedz mi tylko jaka masz pewnosc, ze Twoj pekarz bedzie akurat obecny na dyrzuze w trakcie Twojego porodu? Zadna. Takze przestan sie zamartwuac i albo zastanow sie jeszcze nad wyborem szpitala (moze dojechalabys gdzies dalej) jezeli nie ufasz 'swojemu', albo moze wybierz wlasna polozna? To zawsze tez jakas kompetenta osoba dbajaca o Twoje interesy.

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ