X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poród Przyszłe Mamy z Katowic i okolic
Odpowiedz

Przyszłe Mamy z Katowic i okolic

Oceń ten wątek:
  • Mama.33 Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katrix87 wrote:
    Oceniam bardzo dobrze szpital Bonifratrow jako miejsce do porodu. Opieka przed porodem świetna, warunki na oddziale i bloku porodowym w porządku, szpital po remoncie. Jedzenie słabe. Panie z oddziału noworodkowego średnio przypadły mi do gustu. Nie umialy mi pomóc w przystawieniu syna do piersi w pierwszej dobie (syn usypial po kazdym lyku) natomiast w drugiej dobie nie chcialy celowo pomóc bo już powinnam być samodzielna skoro chce wyjść do domu.
    Jak ma ktoś pytania o szpital Bonifratrów to proszę pytać
    Też sie zastanawiam nad prywatną położną. Czy byłaś przed porodem w szpitalu?
    Trzeba informować że planuje się poród u nich w szpitalu?

201808071762.png
    200603254670.png
  • Ania0 Znajoma

Wysłany: 20 maja 2018, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szukam opinii o porodzie sn w szpitalu na Ligocie. Może któraś z Was lub Waszych znajomych rodziła o podzieli się spostrzeżeniami? :)

f2w3skjo26cwcqcf.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 23 maja 2018, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania0 wrote:
    Szukam opinii o porodzie sn w szpitalu na Ligocie. Może któraś z Was lub Waszych znajomych rodziła o podzieli się spostrzeżeniami? :)

Znajoma rodziła i nie wiem nic o porodzie, ale kolejne 3 dni w komunistycznych warunkach... tak ciasne sale, że drzwi wejściowe uderzają o łóżko, niedobór szafek, kosz na śmieci umieszczony pod łóżkiem jednej z pacjentek - wszystko z ciasnoty i braku miejsca. Sale brzydkie. Było to 3 lata temu i nie wiem, czy coś się zmieniło.

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• *MiKi23* Autorytet

Wysłany: 23 maja 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki ;)
    Mam pytanie odnośnie szpitala na Śląsku. Czy może któraś z was wypowiedzieć się lub zna jakieś info na temat szpitali:
    * SIMIN Chorzów
    * CZKID Zabrze
    Planuje rodzić w którymś z tych

18.11.2018 <3
    Nasze przedszkole:
    |2❄️3-dniowe |
  • Quczi Autorytet

Wysłany: 26 października 2018, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam szpital w Pyskowicach. Miałam tam robione cc. Pokoje wyremontowane, pielęgniarki bardzo miłe i pomagają we wszystkim. Urodziłam swoje pierwsze dzieci bliźniaki i wszystko mi pokazano jeżeli chodzi o opiekę nad dziećmi. Lekarze profesjonalni i z humorem. Naprawdę polecam ten mały szpital. A jeszcze jedno nie miałam tam swojego lekarza i nikt mnie nie traktował z tego względu gorzej

empiq lubi tę wiadomość

bl9ch371t8hhoupo.png
    8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
    Serafin Clinic skierowanie na in vitro
    Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
    Ciaza bliźniacza bez problemów
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2019, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może ktoś sie wypowie na temat szpitala Kolejowego w Katowicach ?

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ