Przyszłe Mamy z Katowic i okolic
-
WIADOMOŚĆ
-
katrix87 wrote:Oceniam bardzo dobrze szpital Bonifratrow jako miejsce do porodu. Opieka przed porodem świetna, warunki na oddziale i bloku porodowym w porządku, szpital po remoncie. Jedzenie słabe. Panie z oddziału noworodkowego średnio przypadły mi do gustu. Nie umialy mi pomóc w przystawieniu syna do piersi w pierwszej dobie (syn usypial po kazdym lyku) natomiast w drugiej dobie nie chcialy celowo pomóc bo już powinnam być samodzielna skoro chce wyjść do domu.
Jak ma ktoś pytania o szpital Bonifratrów to proszę pytać
Trzeba informować że planuje się poród u nich w szpitalu? -
Ania0 wrote:Szukam opinii o porodzie sn w szpitalu na Ligocie. Może któraś z Was lub Waszych znajomych rodziła o podzieli się spostrzeżeniami?
Znajoma rodziła i nie wiem nic o porodzie, ale kolejne 3 dni w komunistycznych warunkach... tak ciasne sale, że drzwi wejściowe uderzają o łóżko, niedobór szafek, kosz na śmieci umieszczony pod łóżkiem jednej z pacjentek - wszystko z ciasnoty i braku miejsca. Sale brzydkie. Było to 3 lata temu i nie wiem, czy coś się zmieniło.
-
Polecam szpital w Pyskowicach. Miałam tam robione cc. Pokoje wyremontowane, pielęgniarki bardzo miłe i pomagają we wszystkim. Urodziłam swoje pierwsze dzieci bliźniaki i wszystko mi pokazano jeżeli chodzi o opiekę nad dziećmi. Lekarze profesjonalni i z humorem. Naprawdę polecam ten mały szpital. A jeszcze jedno nie miałam tam swojego lekarza i nikt mnie nie traktował z tego względu gorzej
empiq lubi tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
nick nieaktualny
-