X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie 1 @ po lyzeczkowaniu jak wygladala? jak sie zaczela? czy czulyscie ze nadchodzi ona?
Odpowiedz

1 @ po lyzeczkowaniu jak wygladala? jak sie zaczela? czy czulyscie ze nadchodzi ona?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny czekam na pierwsza @ i nie wiem jak ona bedzie wygladac itp wiem ze kazda ma inna ale chcialabym wiedziec jak to u was bylo. Szczerze boje sie jak ona bedzie wygladac czy boli brzuch jak sie zaczyna ile leci

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    Hejka dziewczyny czekam na pierwsza @ i nie wiem jak ona bedzie wygladac itp wiem ze kazda ma inna ale chcialabym wiedziec jak to u was bylo. Szczerze boje sie jak ona bedzie wygladac czy boli brzuch jak sie zaczyna ile leci
    Hej! Ja pierwszą @ po zabiegu miałam po 34 dniach, nie odczuwałam, że się zbliża. Za to była bardzo, bardzo obfita, ze skrzepami i trwała 7 dni, tyle, że dni poboczne były mniej obfite. Jednak pamiętaj,że każda z nas jest inna, inny organizm i Ty też możesz inaczej przechodzić pierwszą @ pp

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    Hej! Ja pierwszą @ po zabiegu miałam po 34 dniach, nie odczuwałam, że się zbliża. Za to była bardzo, bardzo obfita, ze skrzepami i trwała 7 dni, tyle, że dni poboczne były mniej obfite. Jednak pamiętaj,że każda z nas jest inna, inny organizm i Ty też możesz inaczej przechodzić pierwszą @ pp
    Dziekuje bardzo za odpowiedz wlasnie wiem ze kazda inaczej ale bardzo mnie to ciekawi u mnie juz 37 dni po zabiegu i nie mam pojecia jak dlugo bede czekac

• canton Koleżanka

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja natomiast miałam dokładnie 34 dni po zabiegu. @ była około 5 dni i pamiętam że bolał mnie brzuch (chociaż nigdy tego objawu nie było). Przy drugiej już znowu czekałam aż 38 dni ale krwawienie było mniejsze.
    Pewnie wiele zależy od tego w którym tygodniu i od organizmu.

Agnieszka0812 lubi tę wiadomość

• Natalii00 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bylam 11/12 tydz

• Agnieszka0812 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    ja bylam 11/12 tydz
    To tak jak ja... @ może przyjść 4-6 tygodni od poronienia, pewnie na dniach się zjawi, kolejne też miałam "cienkie" w porównaniu do 1, tak jak pisała canton. Ale przy tej pierwszej to słaba była, brzuch mnie ciągnął, ale to dlatego, że właśnie duża @ była

Franio 2008 <3
    Wojtuś 2010 <3
    Ania 2016 <3
    Aniołek 11tc 10.04.15
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0812 wrote:
    To tak jak ja... @ może przyjść 4-6 tygodni od poronienia, pewnie na dniach się zjawi, kolejne też miałam "cienkie" w porównaniu do 1, tak jak pisała canton. Ale przy tej pierwszej to słaba była, brzuch mnie ciągnął, ale to dlatego, że właśnie duża @ była
    to w tym tyg juz powinna byc ale czy bedzie to sie okaze tak bardzo bym chciala znow zajsc i urodzic zdrowe dzieciatko ajaj

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ