1 @ po lyzeczkowaniu jak wygladala? jak sie zaczela? czy czulyscie ze nadchodzi ona?
-
Natalii00 wrote:Hejka dziewczyny czekam na pierwsza @ i nie wiem jak ona bedzie wygladac itp wiem ze kazda ma inna ale chcialabym wiedziec jak to u was bylo. Szczerze boje sie jak ona bedzie wygladac czy boli brzuch jak sie zaczyna ile leciFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:Hej! Ja pierwszą @ po zabiegu miałam po 34 dniach, nie odczuwałam, że się zbliża. Za to była bardzo, bardzo obfita, ze skrzepami i trwała 7 dni, tyle, że dni poboczne były mniej obfite. Jednak pamiętaj,że każda z nas jest inna, inny organizm i Ty też możesz inaczej przechodzić pierwszą @ pp
-
Ja natomiast miałam dokładnie 34 dni po zabiegu. @ była około 5 dni i pamiętam że bolał mnie brzuch (chociaż nigdy tego objawu nie było). Przy drugiej już znowu czekałam aż 38 dni ale krwawienie było mniejsze.
Pewnie wiele zależy od tego w którym tygodniu i od organizmu.Agnieszka0812 lubi tę wiadomość
-
Natalii00 wrote:ja bylam 11/12 tydzFranio 2008
Wojtuś 2010
Ania 2016
Aniołek 11tc 10.04.15 -
Agnieszka0812 wrote:To tak jak ja... @ może przyjść 4-6 tygodni od poronienia, pewnie na dniach się zjawi, kolejne też miałam "cienkie" w porównaniu do 1, tak jak pisała canton. Ale przy tej pierwszej to słaba była, brzuch mnie ciągnął, ale to dlatego, że właśnie duża @ była
-