X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Badania po utraconej ciazy
Odpowiedz

Badania po utraconej ciazy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Madzia91pn Koleżanka

Wysłany: 30 grudnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny mam pytanie czy ma znaczenie kiedy się wykona badania hormonalne takie jak prolaktyna testosteron tsh? W którym dniu cyklu najlepiej je zrobić. Wiecie coś na ten temat?

+(26tc) Kubuś 6 listopada 2015
  • Madzia91pn Koleżanka

Wysłany: 31 grudnia 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie moja dr powiedziała że mam się zgłosić do 10 dnia cyklu i byłam ciekawą czy to ma znaczenie dzięki bardzo

+(26tc) Kubuś 6 listopada 2015
  • reni86 Autorytet

Wysłany: 1 stycznia 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prolaktyne i testosteron robilam w 3dc. TSH chyba nie ma znaczenia kiedy bo to hormon tarczycy a nie plciowy.

Amelka[*] - 17.03.13 (10tc)
    Franio[*]- 16.06.14 (9tc)
    Karolek[*]- 13.12.14 (10tc)

niedoczynność tarczycy, NK, MTHRF C667T homozygota - metylofolin 0,8mg, B6, B12, D3, eutyrox, acard,...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ