Beta hcg przyrost 3%
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kasiu, przykro mi ja też czekam na rozwój wydarzeń, szpitala chciałabym uniknąć i wolałabym oczyścić się sama w domowym zaciszu. Kolejne usg mam w poniedziałek. Nie wiem czy dotrwam... U mnie dziś beta 16600 a progesteron tylko 10... spadł znacznie, a beta słabo urosla bo w piątek było prawie 12tys.
-
Moja beta już przed tysiącem zwolniła, tytułowy 3 procentowy przyrost przy 1000 (z 1040 na 1070)
Na USG pęcherzyk żółtkowy był ale ciążowy duuuzo mniejszy niż pokazuje tydzień ciąży.
Nie badałam bety później, czekam na rozwój wydarzeń jak już wiem że z ciąży nic nie będzie, to po prostu pozostało mi czekanie … -
[email protected] wrote:Moja beta już przed tysiącem zwolniła, tytułowy 3 procentowy przyrost przy 1000 (z 1040 na 1070)
Na USG pęcherzyk żółtkowy był ale ciążowy duuuzo mniejszy niż pokazuje tydzień ciąży.
Nie badałam bety później, czekam na rozwój wydarzeń jak już wiem że z ciąży nic nie będzie, to po prostu pozostało mi czekanie … -
Inka, doskonale Cię rozumiem. Takze chce do świąt mieć z głowy … jakkolwiek to nie brzmi. Z dwóch powodów, mam dzieci i w okresie teraz przed świętami mam co robić, kupuję prezenty, planuje, sprzątam i dużo pracuję. W okresie świąt zwolnię, zacznę myśleć, analizować i znów przeżywać. Na święta mieliśmy powiedzieć rodzinie o ciąży.
Druga sprawa, chciała bym na świata być spokojna i pewna że mogę odpoczywać w domu z rodziną, a nie myśleć czy nagle nie wyląduje w szpitalu.
Plamienia były ale dosłownie malutkie, kilka różowych śladów na papierze. Mimo że miałam intensywny dzień, to nic nie ruszyło dalej, jutro lekarz i USG, zobaczymy … -