X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża biochemiczna a krótszy cykl
Odpowiedz

Ciąża biochemiczna a krótszy cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • rzepakowepole Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy spotkałyście się z tym, żeby w przypadku ciąży biochemicznej skrócił się cykl? Od porodu wszystkie moje cykle trwały ponad 30 dni. Obecnie mam 27. dc (albo 1., zależy, czy plamienie się rozkręci). Od kilku dni robiłam testy ciążowe (w szczęśliwym cyklu test pokazał dwie kreski w 9dpo) i na niemal każdym wychodziła baaaaardzo jasna druga kreska, ale zwykle po czasie. Zastanawiam się, czy to zbieg okoliczności, czy coś się mogło dziać. Najbardziej daje mi do myślenia ten wyraźnie krótszy cykl a konkretnie krótszą faza lutealna.

ex2bvcqgjnvonbri.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ