Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża biochemiczna a krótszy cykl
Odpowiedz

Ciąża biochemiczna a krótszy cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • rzepakowepole Autorytet

Wysłany: 1 września 2018, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy spotkałyście się z tym, żeby w przypadku ciąży biochemicznej skrócił się cykl? Od porodu wszystkie moje cykle trwały ponad 30 dni. Obecnie mam 27. dc (albo 1., zależy, czy plamienie się rozkręci). Od kilku dni robiłam testy ciążowe (w szczęśliwym cyklu test pokazał dwie kreski w 9dpo) i na niemal każdym wychodziła baaaaardzo jasna druga kreska, ale zwykle po czasie. Zastanawiam się, czy to zbieg okoliczności, czy coś się mogło dziać. Najbardziej daje mi do myślenia ten wyraźnie krótszy cykl a konkretnie krótszą faza lutealna.

ex2bvcqgjnvonbri.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ