X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Ciąża biochemiczna - długość cyklu
Odpowiedz

Ciąża biochemiczna - długość cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KasiaKP Ekspertka

Wysłany: 1 marca 2024, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już drugi raz wyłapałam biochema około 10dpo.. we wtorek wieczorem wyraźna druga linia, w środę wieczorem bardzo słaba a w czwartek biel i krwawienie w 25 dniu cyklu gdzie normalnie trwają 27 dni jak w zegarku. Myslalam, że @ się spóźnia przy ciąży biochemicznej a nie następuje przed @? W poprzednim miesiącu krwawienie zaczęło się dzień po spodziewanej @ i nie wiem co o tym myśleć

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ