Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyToxey masz rację ze tak już zawsze z nami będzie. Jak powiedział mój lekarz rodzinny który te jest psychologiem "widać ze przeżyła Pani traume" . Zapytał tez czy nie myślałam nad pomocą psychologiczna. Myślała któraś z Was o tym?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:05
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️
17.01.2026 ❤️Zdrowy chłopiec 👶🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:06
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️
17.01.2026 ❤️Zdrowy chłopiec 👶🏻 -
nick nieaktualnyPóki nie ma krwi jest dobrze i tak zostanie! Dobrze, że bierzesz lutkę... Mi proponowana pomoc psychologiczną, ale nie skorzystałam... Już nie jedno w życiu przeszłam, więc to nie dla mnie... Ale jeśli ktoś sobie nie radzi i ma mu to pomóc to jestem jak najbardziej na tak!
-
nick nieaktualnyJa w szpitalu po poronieniu miałam rozmowę z panią psycholog i jak dla mnie była beznadziejna. Rozmowa się nie kleila chociaz ja naprawdę chciałam z nią pogadać ale ona jakaś dziwna byla:/ mi by się przydala pomoc chyba po to żeby mnie uspokoić. Ale póki co mam Was :* dziękuję :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 08:34
Ola_45, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paznokietek brąz to jeszcze może nie być nic złego. Ale trzymaj się bo wiem ze jesteś teraz w mega stresie i wcale ci się nie dziwie. Pisz jak tylko juz będziesz po wizycie. Będę mocno trzymała kciuki żeby Kropka była zdrowa i żeby wszystko było ok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję ze jesteście :* dam znać jak tylko wrócę od lekarza. Jak zobaczyłam to plamienie to się tylko Poryczałam :'( a miałam jechać na egzaminy do szkoły zamiast tego lekarz
a co do psychologa to masz rację Toxey. Trudno wiedzieć co czuje osoba gdy się tego nie przeżyło.
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

daj znać po wizycie, na pewno lutkę albo dupka dostaniesz o ile już nie bierzesz?