Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paznokietek, no to Beta ładnie rośnie.
Ja chcę już mieć własny dom. Może jak będę o tym wystarczająco długo i intensywnie myślała, to w końcu powstanie...
Planowałam weekend spędzić leżąc i czytając. Ale przyjechała rodzina do teściów i nie wypada się tak całkiem alienować. Poza tym co chwilę słyszę krzyczącego mężowego siostrzeńca. Jakbyśmy mieli własny dom, to byśmy wieczorem odwiedzili, a potem wrócili do siebie...tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:06
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Mysz86 wrote:Paznokietek, no to Beta ładnie rośnie.
Ja chcę już mieć własny dom. Może jak będę o tym wystarczająco długo i intensywnie myślała, to w końcu powstanie...
Planowałam weekend spędzić leżąc i czytając. Ale przyjechała rodzina do teściów i nie wypada się tak całkiem alienować. Poza tym co chwilę słyszę krzyczącego mężowego siostrzeńca. Jakbyśmy mieli własny dom, to byśmy wieczorem odwiedzili, a potem wrócili do siebie...
I jeszcze szczekający pies, jak pies szczeka, to on krzyczy, jak on krzyczy, to pies szczeka... Wali w coś, piszczy... No nie mogę. Zaraz jedziemy na rower. -
Paznokietek cieszę się, że jest dobrze :* Spokojnie. Tylko spokój może nas uratować.
Mysza doczekasz się swojego domu. Tylko działaj. Samo nic nie przychodzi niestety W naszym kraju nie jest to proste, ale trzeba działać.Ola_45, tysiaa93, Toxey, matylda08, wiola0912 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:06
tysiaa93, Toxey lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Szalona CZARNA wrote:
Mysza doczekasz się swojego domu. Tylko działaj. Samo nic nie przychodzi niestety W naszym kraju nie jest to proste, ale trzeba działać.
Tylko, że mąż nie chce kredytu. Ja w sumie też nie, ale przychodzą takie dni, kiedy o kredycie marzę. Odkładamy na dom. Mamy już na połowę. Jeszcze druga połowa i działka.tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysz86 ja mam dużo rodzeństwa i dużą rodzinę. Jak mieszkałam z rodzicami to marzyłam o wyprowadzce. W domu hałas, krzycząc dzieci a jak masz swój dom to możesz zwinąć się kiedy chcesz i mieć spokój. Chcialabym juz 1 czerwca. Wtedy mam wizytę kolejna...
-
Dziewczyny, ale pycha obiad dziś zrobiłam... Z gazetki z Biedry. Stek z tuńczyka z pieczonymi ziemniaczkami i szparagami. Dużo zmywania po tym, bo najpierw trzeba tego steka zgrilować, więc wyciągnęłam grila elektrycznego... ale jaki smak.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny