Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStaraczka23 wrote:Panokoetek az mi sie goraco zrobilo
Bede myslala o was zeby bylo wszystko ok a plamienie nje grozne.
Ja mialam w 30 i 31 dc plamienie ale to bylo zagniezdzenie
-
Paznokietu kochana tulę mocno:* jak dziewczyny piszą dobrze że to brąz a nie żywa krew. Informuj nas na bieżąco :* na zagnieżdżenie już trocę za późno. Może miałaś jakąś rankę i to z niej te plamienia?
Przepraszam za nieobecnośc ale zblizam sie do testowania i forum mnie chyba za bardzo nakręca przed testowaniem
Toxey, matylda08 lubią tę wiadomość
13.02.2015 - Aniołek (7tc)
21.01.2016 - P.
24.04.2017 - M.
-
nick nieaktualny
-
Paznokietek, tule mocno! I na male pocieszenie dodam, ze w zeszla sobote moja kolezanka trafila do szpitala z plamieniami - dali jej leki, robili mase usg, bete, nie bylo widac zarodka, a to byl 7 tydzien - po pieciu dniach ja wypuscili: beta ok, zarodek sie pokazal. Tak wiec plamienie nie zawsze oznacza najgorsze, ale zawsze trzeba sie skontaktowac z lekarzem... daj koniecznie znac :*
monika_89 lubi tę wiadomość
3.02.2016 - Mateuszek już jest z nami
7.03.2015 [*] 6 tydzień
-
nick nieaktualnypaznokietek wrote:Ja jestem w 32 dc. Możliwe ze to zagniezdzenie? Ty robiłaś test przed tym plamieniem? Bi ja juz jie wiem czy przed zagniezdzeniem beta jest wysoka i tety pozytywne. Przepraszam ale panikuje
Aaa to widzisz myslalam ze dalej jestes, pewnie fasolka pewnie sie zagniezdzila w macicy i blonka sie naruszyla, z tym ze u mnie czysta krew, test ciazowy robilam 28dc to moj ostatni byl ale w dni plamienia robilam popołudniu owulacyjny i na drugi dzien rano i byly pozytywne w trzeci dzien kupilam ciazowy i juz pozytywny byl. Tak wiec sprowadzam cie do pionu jak masz 31 dc i plamienie to nie panikuj tylko odpoczywaj -
Paznokietek trzymam kciuki :* na pocieszenie powiem Ci ze ja tez w pierwszej ciąży plamiłam pojechałam na izbę przyjęć i wszystko było dobrze. Mój synek ma dwa latka
Toxey, matylda08 lubią tę wiadomość
Kropeczka * 4 listopada 2014
Ktosiek * 8 maja 2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaznokietek wrote:Kochane jestem po wizycie. Lekarz powiedział ze to może być plamienie okoloimplantacyjne bo nie widać jeszcze nic na usg. Poryczałam się tam tylko...
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 20:06
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔