Ciąża po poronieniu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się nie martwię już tak jak na początku, widzę że każda z Was ma niedoczynność tarczycy i jakoś zaszła w ciążę, dlatego się cieszę i wierzę że i mnie się uda Idę w piątek na kontrolę i zobaczę co mi lekarka powie.
Na początku byłam zrozpaczona i nie wiedziałam co mam o tym wszystkim myśleć, teraz jestem spokojna
Czuję że już niedługo dołączę do Was i będę z Wami dzieliła się dolegliwościami w ciąży jakie będę miała, wierzę w to bardzo mocno -
Hiacynta, ja rzygalam jak kot caaaaly dzień.
Probowalam wszystkiego, jedzenia w lozku, imbiru, sucharow, czeste posilki a male.
A gdzie tam, jak gdzies mnie jakis zapach zlapal to koniec. I smialam sie kto to nazwal poranne mdlosci, skoro mdli caly dzien.
Mi przeszlo, wiec mam nadzieje ze i wam przejdzie, chociaz u niektorych to trwa troszkie dluzej.
Roxa dostaniesz w d... Za te czarne scenariusze. od razu zaskoczysz tam, trzy cztery cykle i bedzie fasol jak ta lala.
Aaaa i wiem tez ze od duphastonu i jakis witamin te mdlosci sie wzmagaja. Czy to od luteiny byloo?
Tak, chyba od luteiny.hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję Lena :*
Blondyna ja też wierze ze niedługo do nas dołączysz
Dziewczyny ja też bym chciała taka niewielka różnice wieku 2-3 lata ale jakoś nie wyobrażam sobie biegać w ciąży za uczącym się chodzić synkiemLenka87, blondyna5555 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdiii wrote:Haha, no podobno tak się zdarza że mówią że dziewczynka a okazuje się chłopak bo ukrył gdzieś sprzęcik, albo odwrotnie, ale to ktoś chyba musi mieć słaby sprzęt albo określa płeć w 12 tyg i potem nie ma usg.
Faktycznie, przy inseminacji już na pękniętych niby te męskie powinny dotrzeć.
Ale ja tam nie wiem jak to jest zorganizowane
Przy in vitro za granicą raz że selekcjonują plemniki a dwa zapładniają kilka zarodków i instalują ( ) ten najsilniejszy i wtedy robi się też ala selekcja płci. Bo eybór płci na życzenie jest nielegalny a to jest taki ala sposób na obejście. Ile w tym prawdy...nie wiem.
Co do róznicy wieku, nie chciałabym dużej. Ja juz stara jestem, więc myślę rok po urodzeniu trzebaby zacząć się starać o drugie.
Mój stary marzy o trójce, ale mówię mu że chyba z inna rodzicielką.
Nie ma reguły, ale lubię różnicę 2-3 latka, a Wy?
Aśka widzę plusa na wykresie, więc dzis cały dzień myślę o Tobie i twoim chłopcu! ( ja też chciałam chlopaka) proszę nie wychodzić z wyra i nogi do góry ale fajnie.
No powiem Wam ze straszni mnie boli podbrzusze od dwóch dni, do tego stopnia ze podczas wczorajszego serduszkowania ledwo wytrzymałam. Nie wiem czy to po tym HSG czy jakaś mocna owulacja ale nie było przyjemnie:( a tak serio to mi obojętne czy chłopak czy dziewczyna ważne zeby było zdrowe.hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry wieczór
Nie mamm na nic czasu , dzisiaj odebralam akt urodzenia malej , poszlam po zaświadczenie do skarbowki i czasu braklo aby jechac zalatwic becikowe i rodzinne no porazka , w czwartek bede miala znowu wyprawe . Nogi w dupe mi wchodzą , mała coraz zywsza jest mniej spi , nocka dzisiaj znowu koszmarna bo sie budzila godzine po jedzeniu ale nie karmilam jej bo by pękła
I co , mamusia na raczkach usypiala bo inaczej nie dalo rady , mama po 3 mnie budzila bo zasnelam w kuchni jak wode gotowalam
A tutaj iskierka nadziei dla starajacych sie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c96e9d1e7eaf.jpghiacynta99, blondyna5555, paznokietek, Wiaterek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Paznokietek tez miałam zgagę mnie rozstawałam się Z mlekiem nawet w szpitalu:P ale zaraz po porodzie jak brzuch spadł to i zgaga znikła
hiacynta99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O, ja też nie wiem co to zgaga. Tfu tfu. Lepiej nie wiedzieć, podobno.
A jajniki w trakcie owulki podobno mogą gak pobolewać, moja znajoma całe życie też nie wiedziała kiedy ma owulkę a potem nagle coś jej się orzestawiło i miała ból owulacyjny i plamienie ow. Gin zazartowala do niej, natura pani podpowiada kiedy serduchowac.
Ja nigdy nie czulam owulki, ani bolu owulacyjnego, nic. A podobno są takie kłucia w jajnikach.
Aśka, to jeszcze do tego Paznokietek Ci sprzedała info i jej się udało, to nie ma bata
Sukienka na oktoberfest? Będziesz popijać browca na potęge? ZazdroszczeAska84, blondyna5555 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny